yine vicdan azabı

Bence kardesine anlat, ay ablaaa der guler, ama takmadigini goruncr belki sen de rahatlarsin. Yalniz bu halin obessyona acik biri oldugunu gosteriyor. Bunun da tek caresi ustunde durmamak, baska turlu asla gecmez. Ama kardesine kesin anlat.

Takilma kardes boyle seylere Allah baska dert vermesin jiye tatli canini boyle seylere uzuyorsunki kucuklukte yapmisin olmus bitmia bak sen iyi bi ablaymisin ne guzel bakmisin kardesinre millet sana kucik anne diyormus :)

Konunun ilk kısmını okuyunca Allah korusun tabi ama çok kötü bişey geldi kardeşinizin başına yakın zamanda sizde koruyamadınız zannettim takma bu kadar çok önemli meseleler değil aranızda sevgi çok kuvvetli sanırım ne güzel bundan sonra onu hep koruyup kollarsın zaten çocukluk de geç üzme kendini

Arkadaşlar neden bu kadar şaşırdı anlamadım. Bana çok normal geldi bu durum. Bende zaman zaman böyle şeyler dusunup uzulurum.ağlarım.. Geçmişe gidip değiştirmek isterim.fazla duygusaliz ondan oluyor sanırım..sen çok iyi bir ablasin bence canım..

Ay ben öleyim o zaman
Canım sıkıldıkca gidip kardescagizimi doverdim
Yazik sana bunu bile dert ediyosan kim bilir nelere uzuluyosundur

Gerçekten takintilisin bu konuda canim. Herkes kardeşini sever elbet ama bu abartı.
Üniversitede bi arkadaşım vardi ve benim erkek kardesimle yaşıt bir erkek kardeşi vardı onunda. Ayy kız surekli sürekli kardeşinden bahseder over over bitiremezdi. Onu herkesten üstün bir insan sanirdi.
Onun dinlediği Müzikleri dinler, bizim dinlediğimize laf sokardi. Ezik muamelesi yapardi resmen Ayy nefret etmistim artik. Kardesiyle telefonda konusurdu kapatinca sesi iyi gelmiyordu canı sıkkınmis diye oturup ağladı. Bana onu hatirlattin. Niye anlattim bilmiyorum da içimde kalmis demek anlatirken bile sinirlendim sen en iyisi yardım al bu konuda canım

Kardesi azarlanirken sessiz kaldigi icin bu denli vicdan azabi duymasinin,sabahlara kadar aglamasinin nesi normal Allah askina?
Kendi de kucukmus ustelik. Aklina geldiginde uzulur keske soyle yapsaydim der tamam ama bu kadari cokk fazla canina yazik

Bu yazın banada orta okul arkadaşımı hatırlattı kızla ne zaman yan yana gelsek kız kardeşinden bahsederdi başka konu olmazdı hep kendisini evini kıyafetlerini falan kızdan kaçıcam diye neler yapardım

Bence ozur dile
Bidaha aklına geldiğinde aglamazsn en azindan

Oooo eskilere bakarsak ben neler yaptım ablamla ben kedi köpek gibiydik şimdi anlatır çılgınmış gibi güleriz bi keresinde hatta ablam beni kedi gibi heryerimi tırmalamıştı bayanın biri anneme ayyy bu çoçuğa ne oldu dedi annem utancından bizim yazlık ev var orada böğürtlen toplamaya gitmişler dikenler yırtmış dedi ya ben ablamı boyu benden kısaydı zavallımın her kavgamızda bir avuç saçını yolardım şimdi hatta takılır yola yola saç kalmadı kafamda diyeablamın bütün bilgilerini anneme yetiştirdim sanki ödül vercek ne manyakmışım ablamda benim sırlarımı üstüne katıp abartıpda yetiştirirdi annem bir çemkirdi herşeyi aranızda haledin çözemediğiniz içinden çıkamadığınız birley olursa yanıma gelin dedi o gündür en iyi dostum sırdaşımdır ablam öyle yada böyle güzel mazide kalmış güzel çoçukluğum oldu belki bende yaptım hainlikler ablama ama çoçuktuk bunlara takılı kalma konu sahibi uzaktasın herhalde yalnızlıkdan kardeşine duyduğun özlemden düşünüyorsun geçmişde kalan konuları ama düşünme bitti gitti artık önüne bak şimdi kardeşini koruyabilirsin tam 17 yaşında hayatı şimdi öğrenmeye başlıyor çünkü

Biliyormusunuz, geçmişe saplantılı olmak boğaz çakramıza zarar verir, ve tiroid hastalıklarının sebebi aslında suçluluk duygusudur. Eğer şimdi değilseniz ileride buna adaysınız.. İlk önce kendinizi affedin, geçmiş bağlarınızı kopartın. Eğer kardeşinize bunları söylerseniz aynen sizin psikolojinize sokarsınız ve kendini kötü hissettirirsiniz. Henüz ergen bir çocuğa söylemeyin.. Kendinizi affedin.. Bunun için kişisel gelişim adına yerler var, oralara gidin, yada çaresine kendiniz bakın, yoksa kendinize hastalık davetiyesi çıkarırsınız.

Arada bende eskiye ayit bi kac mevzuyu hatirlayip uzulurum ama boyle siradan durumlar degil , bana normal gelmedi :/

Yaaaa cok kiskandim ne guzel bir ablasin sen oyle yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…