- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Firstnight
-
bunu dert edinebiliyorsam başka derdimin olmama ihtimali yüzde kaç senceyıllardıııır hiç başka derdiniz olmadı mı gerçekten
Arkadaşlar neden bu kadar şaşırdı anlamadım. Bana çok normal geldi bu durum. Bende zaman zaman böyle şeyler dusunup uzulurum.ağlarım.. Geçmişe gidip değiştirmek isterim.fazla duygusaliz ondan oluyor sanırım..sen çok iyi bir ablasin bence canım..
Bu yazın banada orta okul arkadaşımı hatırlattı kızla ne zaman yan yana gelsek kız kardeşinden bahsederdi başka konu olmazdı hep kendisini evini kıyafetlerini falan kızdan kaçıcam diye neler yapardımGerçekten takintilisin bu konuda canim. Herkes kardeşini sever elbet ama bu abartı.
Üniversitede bi arkadaşım vardi ve benim erkek kardesimle yaşıt bir erkek kardeşi vardı onunda. Ayy kız surekli sürekli kardeşinden bahseder over over bitiremezdi. Onu herkesten üstün bir insan sanirdi.
Onun dinlediği Müzikleri dinler, bizim dinlediğimize laf sokardi. Ezik muamelesi yapardi resmenAyy nefret etmistim artik. Kardesiyle telefonda konusurdu kapatinca sesi iyi gelmiyordu canı sıkkınmis diye oturup ağladı. Bana onu hatirlattin. Niye anlattim bilmiyorum da içimde kalmis demek anlatirken bile sinirlendim sen en iyisi yardım al bu konuda canım
Yaaaa cok kiskandim ne guzel bir ablasin sen oyle yaa :)Bir türlü aklımdan çıkmıyor bazı aklıma saplanan anılardan kurtulamıyorum. benden küçük tek bir tane kardeşim var aramızda 5 yaş var. ona rağmen doğduğu zaman bütün hizmetini yaparmışım küçük annesi derlerdi. ama ben onu iki defa koruyamadım bu aklıma geldikçe sabaha kadar ağlıyorum. ilkinde küçüktüm bir gün komşumuzun kızı ve oğlu ile onların arabasına binmiştik öyle oturuyoruz arabada kardeşime bir şeyden kızmışlardı neyden bilmiyorum kardeşin binerse sen de inersin dediler ve ben aptal gibi inmedim sonra abim geldi görüp sinirlendi ve kardeşimi kendi arabamıza bindirdi yaşımı hatırlamıyorum sadece aslında sürekli onu korumaya çalıştım komşu çocuklardan hatta kendi abi ablamdan ona kızdıkları zaman hep engel oldum neden böyle yaptım bilmiyorum nasıl arabadn inmedim sizin arabanızamı kaldım diyimikincisi ise bunda eşek kadardım servisçimiz kardeşime servis borcunu babama söylemeyi unuttuğu için sırıtarak kötü bir kelime söylemişti o esnada bende servise binmiştim ama kardeşimemi söyledi emin olamadım. ve bir şey demedim. sonra aa ablası burdaymış dedi. eve başka dönme alternatifimiz yoktu ama şimdi düşünüyorum ne bileyim kardeşimi alıp arabadan inseydim babamı arasaydım taksiye binseydik adama üç beş laf etseydim ama onu ezdirmeseydim. her zaman berbat bir ablaydım o günde saatlerce ağlamıştım şimdi anımsarken hala yaşlar akıyor gözümden kendimi affedemiyorum. acaba o hatırlıyor mudur? kardeşimden özür dilemeli miyim? ama ya hatrlamıyorsa anlattığımda aklına gelirse .. şimdi o 17 yaşına geldi kocaman oldu... umarım hatırlamıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?