Yine vicdan yine vicdan

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Direk konuya giriyorum. Kv ve grcmlemler hicbir zaman çocuğuma bakmadilar surekli beni disladilar gecenler grmc birinde ufak sitemde bulundum benimle sıkıntıniz mi var niye beni benimseyemediniz damadini bile oglun gibi görüyorsunuz da beni hala misafir gibi dedim esimde yanimizdaydi hakli dedi dogru söylüyor dedi. Ki ne iyilikler yaptim onlar icin tekrar tekrar anlatmak istemiyorum. Surekli ayni seyi yapiyorsunuz dedi esim şunu şunu soylemeyin diyorum üzülür diyorum sanki ben oyle dememisim gibi hemen söylüyorsun anne dedi. Kv suratını asti falan neyse cok ses yukseltmeden size gercekten cok kiriliyorum dedim. Ertesi günü hep beraber bir yere gidicektik eşim götürecekti ben tüm hazirligimi yaptim ama son dakika kv rahatsizlanmis gelemedi bizde gidemedik cunku grmcmler cekindiler simdi biz gelirsen cok soylenir ben hastaydim siz gezmeye gittiniz der dediler eşime. Sonra aradik cocuk aradi ona ragmen acmadilar telefonlarini esimde kizdi bundan sonra sizde aramayin dedi. Gecen hastahaneye kaldırmışlardi kv mi ama eşime git dememe ragmen gitmedi. Bugun yine rahatsizlanmis yine hstne kaldirmislar eşim gitti gelelim mi dedim hayir gerek yok dedi. Durumu kotuymus hafızasi gidip geliyormus. Bir eli tutmuyormus. Beddua etmedim ama zamaninda cok ah diyorum rabbim sana bıraktım dedigim cok oldu. Onlardan dolayi eşimle cok tartismamiz oldu bosanmanin esigine geldigimiz cok oldu şimdi sukur daha iyiyiz. Ama ben hala unutamiyorum. Simdi bisey olsa herkes beni suçlayacak biloyorum sen kirildigini soylemeseydin boyle olmaz diyecekler. Allah büyük bir kere kızım demedi gelin dedi durdu. Allaha biraktim rabbim neylerse güzel eyler.

Sizi niye suçlayacaklar anlamadım, ne ilgisi var ki?
Beddua etmekle hastalanmaz merak etmeyin. Vicdanlık bir durum yok.

Back
X