- Konu Sahibi snejinka92
Zaten iphone aldı yaz başında ondan sonra bizim ilişkiye olan oldu.Bizimkide 4 senelik bir ilişki
![]()
snejinka sen gocmenmisin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten iphone aldı yaz başında ondan sonra bizim ilişkiye olan oldu.Bizimkide 4 senelik bir ilişki
![]()
snejinka sen gocmenmisin cnm
Ne güzel söylediniz. Durum tamamen bu. Çok zor yapmak bunu ama... benden sıkıldığının farkındayım ama banada yazık değil mi 4 sene geçirdim onunla ne çevrem kaldı ne arkadaşlarım hepsini bir bir uzaklaştırdı benden ama kendine bi arkadaş çevresi edindi şimdide instagram açtığını gördüm kendi resimleri yok yine köpek resimleri falan eklemiş ama yabancı kızlar var resimleri beğenmiş falan deştikçe başka şeyler çıkıyo çok gururum kırıldı artık gerçekten bu kadar şeye rağmen seviyo muyum hala bilmiyorum ama canım yanıyo işte hala yanımda olsun istiyorum. Güçlü olmak çok zormuş. Ağlayıp sızlamak kolaydı şimdi içime atmak bişey diyememek çok zor...
![]()
bir arkadaşım vardı sevgilisi onu askerden döndükten sonra terketti. askerdeyken kız çekti onun kahrını triplerini herşyini. uykusz kaldı gecelerde nöbet tuttu onunla.
o da şikayet ederdi yakınrdı askerde kmse aramıyor hiç bir arkadaşım aramıyor diye. arkdşım bu durumuna üzülr teselli edrdi sürekli.
lakin! askerden döndü ve meğerse o aramayan ark ları için bu kıza yalan söylemiş kız yalanını ve daha fazlasını yakalamış. üstüne üstlük kzı tersleyip terketti sen beni kısıtlıyosun özgr bırakmıyosun diye.
kız günlerce ağladı. okula gözler hep şiş gelirdi bzle konuşp dertleşirdi. bi gün dedi ki asıl suçlu benim ! o beni bıraktı döndüm bi baktım ben sıfırım hiçim. bn diye brşey yok. hayatımı ona adamışım geleceğim mesleğim yaşayacağım yer arkadaşlarım herşeyi onun için düzenlemişm o bni bırakınca bn hiç oldum.o an aklımı başıma aldım. ben bundan sonra ne olursa olsun kendim için yaşayacağım dedi. hayatıma kim girerse girsn bnm hayatıma müdahale edemeycek bn istersem herşey bnm istediğim şekilde olacak dedi.
inandırıcı gelmemişti pek hırsından öyle söylüyor sanmıştm. kız zamanla değişti kendini sosyal hayata daha çok dahil etti önceden sevgilm izn vermiyor dediği yerlere gelmeye başladı akşamları çıkmazdı sevgli izin vermiyor die çıktı da. sonra barışmış bunlar. barıştılar ama kız eskisi gbi değil kendi hayatını yaşıyor. 2. ünv filan okumayı planlamaya başladı halbuki okul biterbtmez evlencez x şehrinde yaşayacz sevglm öle istiyor derdi.
2. ünv işini bayabaya ciddiye aldı bz evlensek de bn x de değil ailemn olduğu şehrde yaşaycm demeye başladı.
bu kız sosyalleşince çevresnde arkları arttı etrafına bakmaya başlayınca kendsinden hoşlanan biçok insanı farketti ve değerlendrmeye başladı.
sevglisi meğerse sen bana karşı ilgsz davranmaya başladn die sitemler edip duruyormuş.
sevglisi ona face açma diyordu açtı. güzel güzel resimler beğenen erkekler tam br gözde oldu kız. sevglisini de asla eklemedi faceine. ortak arkdşlarnı engelledi. sevglisinn faceine grmediini hiç bakmadığını söylüyordu. bilmiyorum bu kısmı daha havalı olmak için mi söylüyordu :)
gün geldi kendine aşık cddi düzgün brni buldu adam gbi adam diyordu onun için.
yolverdi sevglisne sıkıldım senden sevmiyom artık dedi sen bni çok kısıtlıyon özgr olmak istiyom dedi aynı kendsne yapılanı o da yaptı gtti o diger adam gbi adama. şimdi 2. ünv okuyo nişanlı ve inanılmaz mutlu.
adam gbi adamı bulduğu için değil kendi hayatını kurduğu içn mutlu.
aynı durum ıphone bizim ilşki bitti.foursquare hesabı vardır kesin oradada kız dolu allahından bulsun.sen aslında kendi emeğine acıyorsun.haketmediğin şeyleri yaşadığın için hazmedemiyorsun.ama yukardaki arkadaşın dediği gibi sen bırakmazsan o seni bırakacak hemde canını acıtıp keşke yakaladığımda onu bıraktığımda geri dnmeseydim
memnun oldum cnm bende kismetse tr gelin gidicem...sakin ama sakin arama ltf bi soz vardir bi defa birseyi yapmisan hatadir, ikinci defa ayni seyi yaaprsan bu salakliktir diye... gozu disariya bakiyosa o insandan adam olmaz bi defa yapan tekrar yapar diyolar dogrudur belki bilemem herkes farklidir. bende bi defa aldatildim ama gozlerimi kapamak zorunda kaldim cunku ihtiyac meselesi diye beni ikna etti ki gercektende oyleydi yoksa evli ve cocuklu kadini delikanli oglan ne diye alsin ki, faceten sorunumuz olmadi cok sukur... ama inanki her gec kalma olsun tlf sohbetleri olsun icimde bi supe oluyo ve kendime kiziyorum niye inandim ki ona kucuk bi oly gibi gordum once ama sonrasinda yaptigim yanlisin farkina vardim... bi arkadas tavsiyesi asla arama. uzulursun kolay olmaz senin icin ilk baslarda ama zamani geldiginde iyiki aramamisim gururumu incitmemisim dersin.... tabiki takdir yinede senin cnm...
Keşke ona söylemek yerine fake bir adres açıp ekleseydin neymiş amacı öğrenmiş olurdun![]()
aynı durum ıphone bizim ilşki bitti.foursquare hesabı vardır kesin oradada kız dolu allahından bulsun.sen aslında kendi emeğine acıyorsun.haketmediğin şeyleri yaşadığın için hazmedemiyorsun.ama yukardaki arkadaşın dediği gibi sen bırakmazsan o seni bırakacak hemde canını acıtıp keşke yakaladığımda onu bıraktığımda geri dnmeseydim
Bende öyle olabilsem keşke. 4 senedir birlikteyim şu an üniversite son sınıftayım ne okulumu okuyabildim adam gibi arkadaşlarım olmadı sadece sınıf içinde kaldı. Ki ondan önce ben öyle değildim faceimde vardı arkadaşlarımda vardı. Ama ne olduysa nasıl bi duruma düştüm. Annem bile farketti bunu eskiden makyaj yapardın saçını yapardın şimdi neden böylesin dediği bile oldu ben istemiyorum derdim artık o da alıştı. Bide babam öğrendi bu yaz. Ben o yüzdende sanırım ayrılmaktan korkuyorum. Babam asla bişey demez sevgilim olmasınada bişey demedi zaten ama yarın öbür gün bi başkası sevgilim diyede babamın karşısına çıkarmak istemem. Yani ondan sanırım bi bağlılık var. Ailelerimiz biliyo diye. Ama yol yakınken dönmek en iyisi sanırım nice insanlar var evlenip boşanıyolar. Bu da benim öğrenmem gereken bir tecrübeymiş sanırım. Bende toparlamak istiyorum kendimi ve onun üzülmesini istiyorum gerçekten ne olduysa bu çocuğa iphone alınca oldu bunu ona söylüyorumda inkar ediyo bana kırasım geliyodu telefonu. Hala ne aradı ne msj attı bakın işte benden ne kadar bıkmış.Keşke bende arkadaşınız gibi olabilsem.
Bu sefer ne oldu bilmiyorum elim telefona gidiyo ama aramıyorum msj atmıyorum. Hep ağlardım şimdi tutuyorum kendimi inşallah böyle inat ederim yine arayan ben olmam. Burnu sürtsün istiyorum yalvarsın bana istiyorum.
olabilirsin elbt ama bunu sen istersen olur anca. burda kim ne derse desin eğer senin içine snmiyor kbullenemiyorsan söylenenlerin hiç bir tesiri olmaz. en güzel yıllarını heba ettin bundan snrasını ne oldum delisi brine heba etme. okulunu btr. 2. dönemini öyle bir yaşa ki 3.5 yılın acısını çıkar. snra iş hayatın olacak para kazanacksn özgrce harcaycksn. 1 sene bir mktar brktirp araba alırsn kendne. gezersn tozarsn yersn içersn istedğn gbi giyinrsn. sonra karşına adam gbi adam çıkar daha en başta 2 tafafn ailesnn de bildiği çok daha cdii br ilişki yaşar nişanlanr snra da evlenr mutlu olrsn.
iredeli ol ve arama...tlf kapat msj atacagina buraya bi msj yaz derdini burada soyle. yalvarirsa sen ona donersin anliyorum seni seviyosun istiyosun bence yanlis yaparsin... ama yinde onunla olmak istiyorum dersen iradeni ve aklini kullan onun dedigine gelme o seni dedigine gelsin... bi insan 7 neyse 70de de odur buda aklinin bi kenarinda bulunsun
Foursquare hesabı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim peki :S
Çok git gel yaptım aslında. Daha önce böyle bi olay olmuştu o zamanda sinirime yenik düştüm o zaman demiştim bi daha böyle bişey olursa gizli adres açıp deniycem şimdi gene aklımdan geçti ama yapamadım. O kadar bekleyemedim hemen aradım ama 2 dk bile konuşmadı inanırmısınız telefonu suratıma kapadı kaçtı şimdide uydurcağı yalanları düşünüyodur.
Yarın için ne olucak onu merak ediyorum görüşücektik acaba yüz yüze mi ayrılmak istediğimi söylesem yoksa hiç gitmesem mi kararsız kaldım.
foursquare.com var oraya gir login de kullanıcı adı ister ya email yaz yada telefon numarasını şifreyide yanlış gir hesabı varsa çıkar.amam başka hattı yada başka maili varsa bilemme istersen özel msjdan adını soyadını yaz ben arattırım benim çakma foursquare hesabım var onu öyle yakalamıştım.