Yine yalanını yakaladım :( çok üzgünüm...

sen bekle o arasin sana soyleyecegi biseyi varsa... ve ozaman sakin olup soyelrsi gururunu kimselere cignetirmeyecegini... en onemlisi kendine acindirma ozaman kendini bisey sanir aci cekip uzuldugune belli etme...tek kelimeyle guclu oldugunu onsuz yasayabilecegini anlasin... gorusursende yine ayni sekilde davran basini dik tutacaksin gozyasin akmasin... onun araamsini bekle bence

benim tek hatam hep ağladım sızladım ona o kdr emin ki onu bırakamıycağımı gecen hafta bile bana dedi laf arası sende o cesaret yok sen beni bırakamazsın diye. Sen benimsin sen benim evleniceğim kadınsın falan dedi sen beni bırakamazsın dedi ya benim hatam ona bunu hissettirmek.

Peki söyler misin erkek arkadaşın neden bir facebook açsın?

Görüşemediği arkadaşları varsa, telefon denen bir icat var. Zaten seninki iphone ile o icadı tavan yapmış :ssz:

Canı sıkılır desek hani vakit geçirmek için facebooktadır, böyle de bir durum yoktur sanırım erkek nihayetinde gecenin yarısında canı sıkılsa çıkar gider kimse de birşey demez.

Sen önce o facebook onun için neden var onu bir gözden geçir, sonuçta onu biz değil sen tanıyorsun.

arkadaş ortamı diye düşünüyorum. Arkadaşları sende facebook yok falan gibi dalga geçtilerse eğer ondan olabilir diye düşünüyorum ben açıkçası ama yinede bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorum :s

Ne güzel hayaller aslında çok yok gerçekletirebilmem için. Tamda final haftası oldu olan ya nasıl kafamı verip ders çalışıcam bilmiyorum bölüm birinciliğim var onu kaptırmak istemiyorum :( Herşey üst üste geliyo gerçekten ama şu yazdıklarınız bana inanılmaz moral oluyo daha farklı bi açıdan yaklaşıyorum olaya ve gittikçe soğuyorum. Ama en zoru yatağa yatınca, başını yastığa koyunca en zor olanı o zaman yanlız kalıyosun işte benim en güçsüz anım o zaman. Bi kardeşim ablam abimde yok tek çocuğum arkadaşım yok analatabileceğim iyiki burası var biraz kafamı dağıtmak adına..

ilk başlarda hırslı olursun nefret ettiğini bile düşünmeye başlarsın. ama zmanla gün geçtikçe için sızlar ha ariyim ha msj atim ha bnde mi abarttım demeye bşlarsın. demeyeceksin. ! bak sana diyorum eğer barışırsan o mutlaka senden ayrılacak. ilk iyi olacaksınz özür dileyecek pişman olacak belki ama gerçekte bu sen yine cepte kal daha henz brini bulamadm demektr. brini bulduğu an seni bırakacak ! daha çok üzülmeden başka biri için seni terketmiş olmadan sen onu terketmiş ol. yatağa girdiğin an eğer barışırsam bu sefer yalan içn değil başka bir kız için bırakck ozman daha mı iyi olacak diye düşn!
bk ne güzel bölüm 1.ymişsn. ünv zamanı en güzel zamnlardr son döneminn tadını çıkar. bn hala o günlerimi arıyorum. o zamanlar bambaşka.ama bn hergününü dolu dolu yaşadım arkdşlarmla çok eğlendm okul ev herşey süperdi. ogünleri birdaha geri getiremediğim için üzülüyorum. keşke yatsam uyansam o günleri tekrar yaşasam.
hatta ünv gidecek arkdşlara tavsiyem sevgilinz olmasn ünv hayatı boyunca diledğinz gbi mutlu mutlu yaşayın o gnleri:)

ilk başlarda hırslı olursun nefret ettiğini bile düşünmeye başlarsın. ama zmanla gün geçtikçe için sızlar ha ariyim ha msj atim ha bnde mi abarttım demeye bşlarsın. demeyeceksin. ! bak sana diyorum eğer barışırsan o mutlaka senden ayrılacak. ilk iyi olacaksınz özür dileyecek pişman olacak belki ama gerçekte bu sen yine cepte kal daha henz brini bulamadm demektr. brini bulduğu an seni bırakacak ! daha çok üzülmeden başka biri için seni terketmiş olmadan sen onu terketmiş ol. yatağa girdiğin an eğer barışırsam bu sefer yalan içn değil başka bir kız için bırakck ozman daha mı iyi olacak diye düşn!
bk ne güzel bölüm 1.ymişsn. ünv zamanı en güzel zamnlardr son döneminn tadını çıkar. bn hala o günlerimi arıyorum. o zamanlar bambaşka.ama bn hergününü dolu dolu yaşadım arkdşlarmla çok eğlendm okul ev herşey süperdi. ogünleri birdaha geri getiremediğim için üzülüyorum. keşke yatsam uyansam o günleri tekrar yaşasam.
hatta ünv gidecek arkdşlara tavsiyem sevgilinz olmasn ünv hayatı boyunca diledğinz gbi mutlu mutlu yaşayın o gnleri:)

evet öyle yapıcam artık düşünmiycem güzel anılarıda bana yaptıklarını barışırsakta yapıcaklarını düşünücem yol yakınken kurtulucam inşallah.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hayatıma yeni bi sayfa açıcam onsuz.

evet öyle yapıcam artık düşünmiycem güzel anılarıda bana yaptıklarını barışırsakta yapıcaklarını düşünücem yol yakınken kurtulucam inşallah.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hayatıma yeni bi sayfa açıcam onsuz.

ama sakın geri dönme ağlasa zırlasa da dönme inanma. yalan söyleyen ve bu yalanıyla yüzleşeceği yerde telefonu kapayıp yüzsüzleşen insana sakın geri dönme.

Her gün görüşüyor olman asla aldatamaz anlamına gelmez.
Yapacak olan gizliden yapar hiç ruhun duymaz valla..
Gizliden face hesabı bence yeteri kadar şüphe uyandırıcı.

Ama diyorsan ki yok aldatmıyordur.
Benim aklıma senin face kullanmanı istemiyor ama kendi bencil
dediğin gibi arkadaşları sebebiyle hesap kullanmak istiyor.
ama kendi kullanırsa sende isteyeceksin hesap açmak diye
gizli açıyor olabilir diye geldi..

yalanın büyüğü küçüğü olmaz emin ol ki burda yorum yapanlar cok dogru söylüyor.konu dikkatimi cektiği için hepsini tek tek okudum..o face vb gibi yerlerden dönüyor bu yalan olayları..benim de aynı şekilde erkek arkadasım facesini arada acıp kapatıyordu bana da ben cok takip ediyormusumda aramız bozulmasın diye kapattıgını söylüyordu.. ben hiç şifrelerini bilmezdim sormazdımda ama ayrıldıktan sonra tesadüfen şifresini buldum ve face hesabında afedersnz ne halt yediyse gördüm.. biz kızlar sevgimizden saflasıyoruz ve sonunda üzülen biz oluyoruz..hiç bir zamn tam güven duymayacaksın hatalarını affetmeyecek ve inceldigi yerden sen koparacaksın:25:

Her gün görüşüyor olman asla aldatamaz anlamına gelmez.
Yapacak olan gizliden yapar hiç ruhun duymaz valla..
Gizliden face hesabı bence yeteri kadar şüphe uyandırıcı.

Ama diyorsan ki yok aldatmıyordur.
Benim aklıma senin face kullanmanı istemiyor ama kendi bencil
dediğin gibi arkadaşları sebebiyle hesap kullanmak istiyor.
ama kendi kullanırsa sende isteyeceksin hesap açmak diye
gizli açıyor olabilir diye geldi..

benim açmam sorun işte. Bana izin vermiyo ama kendisi açıyo o kadar sordum neden diyorum söyle bana senin haberin olmadan çok eğlenceliydi sen öğrenince zevki kalmıyo dedi ya. Facete yanlış bişeyler yok aslında resim yok ne biliyim çok arkadaş yok erkek arkadaşları patronu falan ama neden bana söylemiyo üstelik ben ona dedim açmak istiyosan aç diye. Ben açıcam demedim ki.

Bi msj atmak istiyorum içimde kaldı hiç bişey diyemedim o da hala ne aradı ne sordu işte şu anda. Ne demeliyim ona sizce bişeyler deme ihtiyacında hissediyorum kendimi geçmiyo sinirim...

açtım telefonu ve dediki biz en iyisi yarın konusalıp bitirelim böyle gitmiyo dedi. Bende tamam dedim bende aynı fikirdeyim dedim. Benim söyliycek bi sözüm yok dedim. Sadece üzgünüm dedim. Sen kendin bile yalanlarınla yüzleşemiyosun telefonu suratıma kapatıyosun dedim. Evet haklısın yüzleşemiyorum dedi. Bende çok üzgünüm dedi. Dedim ben sana demiştim kendin açabilirsin diye güvenim kalmadı bişeye dedim yemin ederim açık olduğunu bilmiyodum facein dedi. Resimlerimi silip kapadım zannediyodum dedim gerçekten resim yoktu ama kapalı değildi inanamadım. Ağlamaklı oldu sesim dayanamadım bu zamana kdr tuttum kendimi telefonda dayanamadım. Yarın görüşmeyelim biz en iyisi dedi bizim için daha iyi dedi olur dedim. kapatalım telefonu dedi ikimiz içinde en iyisi bu dedi kafamızı dinleyelim dedi dedim doy herşeye gönlünce ben sana bişey yapmadım dedim bunları reva gördün bana. bişey diyemedi kapadık telefonu çok kötü oldum bundan sonrasında gece yattıgımda bana msj atmıycak, yanımda olmıycak çok üzgünüm gerçekten şu an çok kötü oldum. Üstüne annem de anladı noldu dedi neden ağladın dedi anne şimdi değil sonra konusuruz dedim yeter artık arıycam bu çocuğu en sonunda dedi hep sınavların varken oluyo böyle şeyler gittikçe nefretimi kazanıyo dedi.

Güzel diyosun aldatılıyosun diye ama biz nerdeyse her gün görüşüyoruz telefonunda bi msj olmaz mı. Sabahları ben uyandırıyorum yanına gidiyorum sonra işe gidiyo falan yani bu kadar basit görmüyorum aldatma işini. Ama şu face olayını anlayamadım gerçekten sırf arkadaşlarına rezil olmamak adına açılmış bişey adım gibi eminim ama neden ben kendi adınla adam gibi face aç bişey demiycem dememe rağmen neden açtı o facebooku yine şimdide kapadı hemen. Resim falanda yok profilde hiç bişey yok paylaşılmış yapılmış..[/QUnimOTE]

canim beraber oldugun kisi cok zeki ise hissetturmez ama yinefe yalanci nin mu yatsiya kadar yanar demisler bi iki kucuk yalani cikarr..telefonu suratina kapamasi ise srni cantAda.keklij gormesi ve en onemliside dger bi kadinin kendisini begenmesi ile kendini bi hslt saniyo ve sana efeleniyoo.suan asiksin bu dediklerim cok gicina gidiyo olsbilir ama zamaninda bende yasadim yasadiklarini ve hep kandirdim kendimi bi adam bi kere yalan soyler affedersin ikinci kere yalanini gorursen ve afferdersende oda senin terciin ama olay yerini terket derim.sen i bi insansin belli ama ya karsindakii onu cok i taniyormusun¿bu gorusmedin zaman diliminde onu takip etttt derimm..sonunda ben yalanci cikayim ama tek sen mutlu olll

açtım telefonu ve dediki biz en iyisi yarın konusalıp bitirelim böyle gitmiyo dedi. Bende tamam dedim bende aynı fikirdeyim dedim. Benim söyliycek bi sözüm yok dedim. Sadece üzgünüm dedim. Sen kendin bile yalanlarınla yüzleşemiyosun telefonu suratıma kapatıyosun dedim. Evet haklısın yüzleşemiyorum dedi. Bende çok üzgünüm dedi. Dedim ben sana demiştim kendin açabilirsin diye güvenim kalmadı bişeye dedim yemin ederim açık olduğunu bilmiyodum facein dedi. Resimlerimi silip kapadım zannediyodum dedim gerçekten resim yoktu ama kapalı değildi inanamadım. Ağlamaklı oldu sesim dayanamadım bu zamana kdr tuttum kendimi telefonda dayanamadım. Yarın görüşmeyelim biz en iyisi dedi bizim için daha iyi dedi olur dedim. kapatalım telefonu dedi ikimiz içinde en iyisi bu dedi kafamızı dinleyelim dedi dedim doy herşeye gönlünce ben sana bişey yapmadım dedim bunları reva gördün bana. bişey diyemedi kapadık telefonu çok kötü oldum bundan sonrasında gece yattıgımda bana msj atmıycak, yanımda olmıycak çok üzgünüm gerçekten şu an çok kötü oldum. Üstüne annem de anladı noldu dedi neden ağladın dedi anne şimdi değil sonra konusuruz dedim yeter artık arıycam bu çocuğu en sonunda dedi hep sınavların varken oluyo böyle şeyler gittikçe nefreti ymi kazanıyo dedi.

canimm bu ysxdiklarini yeni gordumm merak etme o seni ariycak oxledim diycek tekrar baslayalim diycek..ama bu zaman diliminde dgerinide idare etcek.evlenmeyi dusundugu sensin dgeri ile bi gonul eglencesi yasamak istiyi alltta yazdim gibi takip et ve gorr.ama vakit kaybetmedenn kendine i bi insan bull.ona layik dglsinn

uzulmee hayatin basindadin okuyosun sanirim yasam cok guzell.bende cok sevdim sewildim vr aldatildim...ama geciyooooo inan benim acim gectiyse seninkide gecerrr..suanki ewlen insan harikaaa eskisine bin basarr yaniu etrafta durust erkeklerde varr

canimm bu ysxdiklarini yeni gordumm merak etme o seni ariycak oxledim diycek tekrar baslayalim diycek..ama bu zaman diliminde dgerinide idare etcek.evlenmeyi dusundugu sensin dgeri ile bi gonul eglencesi yasamak istiyi alltta yazdim gibi takip et ve gorr.ama vakit kaybetmedenn kendine i bi insan bull.ona layik dglsinn

Başkası var mı yok mu bilemem. Herşey olabilir artık çok kırındım çok incindim. Evet bana diyo sen benim evleniceğim kadınsın ama bunu derkende sende cesaret yok beni bırakamazsın dedi ikisini aynı anda söyledi sen benden istesende ayrılamazsın sen benimsin sen benim evleniceğim kadınsın dedi. İşte iki kelimeye tav oluyorum benı bırakamazsın demesini yok sayarak çok canım acıyo şu an tuttum tuttum kendimi birden ağladım kıyamıyorum ya 4 seneme verdiğim emeklere herşeye rağmen hep yanında oldum ama bunu hak gördü bana :(

Ben çok salagim hiç birinizi dinlemedim yatağa yattım dayanamadım ve aradım neden diye sordum neden yok dedi yetmedi aradım diye üstüne bi sürü hakaret kufur yedim beni neden.sormak için değil bişey varsa ara dedi ilişki gidiyo sen hala ne soruyosun dedi keşke Bende senin kadar rahat olabilseydim dedim ben sadece distan rahatım dedi ama öyle küfürler etti ki bana ben hala salak gibi agliyorm nasıl rahatlıycam bilmiyorum ağlıyorm başım agriyo Artik çok kötü oldum

Canım ya :( Kadınız ya aptalız işte hepimiz... Bağlanıyoruz üç kuruşluk adamlara bırakamıyoruz.. Arama bundan sonra bırak..Yokluğunu bi hissetsin acısın içi. Hissettiğinde sana dönüp özlediğinde belki de sen çoktan onun yokluğuna alışmış olacaksın.. 4 Sene dile kolay sevgi varsa alışkanlık varsa unutmak zor.. Ama yaparsın. Herkes unutur.. Yeterki sabretmesini bil.. Karşına öyle güzel bi adam çıkar ki günün birinde. İyi ki dersin aramamışım onu. Bırakmışım herşeyi oluruna.. Hakkında en güzeli hayırlısı neyse o olsun. Seni hakeden sana dürüst olan adam senin yanında dursun..

Bişey düşündüğünde buraya yaz.. Arama onu :/

Ben çok salagim hiç birinizi dinlemedim yatağa yattım dayanamadım ve aradım neden diye sordum neden yok dedi yetmedi aradım diye üstüne bi sürü hakaret kufur yedim beni neden.sormak için değil bişey varsa ara dedi ilişki gidiyo sen hala ne soruyosun dedi keşke Bende senin kadar rahat olabilseydim dedim ben sadece distan rahatım dedi ama öyle küfürler etti ki bana ben hala salak gibi agliyorm nasıl rahatlıycam bilmiyorum ağlıyorm başım agriyo Artik çok kötü oldum

bir erkek sevgilisine nasıl küfür edebilir hiç bir zaman anlamadım, anlamayacağım da... canım, o seni gerçekten sevseydi hem böyle işler çevirmezdi, hem de küfür etmezdi sana. hiç üzülme bu çocuk için, değmez çünkü, çok terbiyesizmiş...

ha, bu arada sen benim evleneceğim kadınsın lafı çok tanıdık geldi, ben de duymuştum o lafı. erkekler bu lafı ediyor ki kızı daha kolay avucunun içine alabilsin, çok zeki valla bu erkekler... ben de eski erkek arkadaşımı hatırladım şimdi sinirlendim yine....

Son düzenleme:
Back
X