Yine yalnız bir pazar, hiçbir şey yapasım yok...

Ahhh ahhh bende 12 senedir yalnız cocuk buyutmekten kafayı sıyırdım
Her pazar onları 3 ogun doyur banyo yaptır camasır yıka kurut dur evi supur sil
Elde bulasık yıka canım cıkıyo
3 cocuk ama ben hem cok yalnız hem cok yorgun hemde artık kafayı dur yapma etme kavga etme bagırma demekten kafayı yemiş gibi hissediyorum
3 cocukla en az sen kadar yalnız hissediyorum
Demekki neymiş evlilikler de garanti değil
Evlensende bir gun bitiveriyo
Cocukta mutluluk vermiyo
Bilakis ben benlikten cıktım
Anne olmaya özgürlüğümü sattım
Ben tek ben olsaydım sen gibi su pazar gunu
Tek basıma atardım kendimi dısarı
Bir flort bulurdum netten dısarda bi o bi ben ohh eğlenir evime gelirdim
Ama bu benim icin imkansız 4 duvar arasına tıkıldım kaldım 12 senedir neden cunku anneyim olmaz olsaydım

Bazi yorumlarda beni benden aldi :sinirli: yahu kadinin onerilere yaratici fikirlere onu rahatlatacak seylere ihtiyaci var birde dert anlatiyor bazilari.
Bazen hayattan seni gormesini sana hediyeler gondermesini beklemek yerine kendin cabalamalisin. Olursa olur olmazsa zaten kaybedecek birsey yok. Hayatinda birinin olmasini istiyorsan bunu pazar gunu yataginda yatarak saglayamazsin. Kalk bir silkelen kendine gel guzel. Bir muzik ac kahvaltini al önüne tanaginda en sevdigin lezzetler olsun. Sonra guzel bir dus al. Sacini guzelce yap hafif birde makyaj. Yanina da yapmaktan hoslandigin bir hobi araci al. Ne bilim kulakligini al muzik dinle yada guzel bir ask kitabi yada bisikletini. Vs guzel yesilliklerin arasina sal kendini. Arada etrafina bakın alicilarin acik olsun illa bir sevgili degil belki iki guzel sohbet edecegin birileri vardir oralarda biryerlerde. Buguun olmazsa yarin yine dene olmadi yine yine yine. Onemli olan vazgecmemek. Sen kendini dusunmezsen kimse seni düşünmez. Kendini sev kendine iyi davran ve kendine hergun her an yeni bir sans daha ver.

Evreni bilmem de Allah unutmaz,evren yerine Allah a dua edin,eminim sizin için planları vardir. En hayırlı zamanda hayırlı insanla olmanız duasıyla. Belki kişa yeni biriyle tanışıp,evlenip yaza hamile kalacaksınız. Ondan sebep hamileyken gezmek eğlenmek zor şimdi fırsat varken kalkın dışarda kahvaltı yapın alışveriş yapın.Ha ölümde var tabiki,belki o kadar ömrümüz yok yine bugünün kıymetini bilin,dışarda vakit geçirin.

Ben yerinizde olsam hemen çevremi değiştiririm.
Gidin mesela bir tura katılın, kesinlikle yeni bir çevre ediniyorsunuz.
Ayrıca belki şu an evde hiç sevmediğiniz bir adamla , çocuk için katlanmak zorunda olduğunuz bir evliliğiniz olabilirdi.

Pazarını yalnız geçirmek için ve yerinizde olmak için neler verecek kadınlar var .

Bir tur tavsiye edebilirmisin....

Yaşınızda birşey yok bende 36 yaşındayım eşimle evleneli iki yıl oldu çocuğumuz olmuyor tedavi görüyoruz onun için umutsuz olma allah öyle güzel kapılar açıyor ki insana yeterki iste 🤲🏻
Bana kızmayın ne olur ama yaşınızdan dolayı mı çocuk sahibi olamıyorsunuz? Çünkü ben de 37 yaşındayım ve bu konuyu çok kafama takıyorum.

İnsanın karşısına ummadık anda birisi çıkabilir. Millet kırkında boşanıp ikinciyi alıyor neden yalnız kalasınız. Aileniz yokmu kardeş vs onlarla vakit geçirseniz biraz dağılır yalnızlığımız.
Meslek ne bu arada
Ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar başka şehirde. Ben İstanbuldayım işim gereği. Bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Aslına bakarsanız çevrem var, bir sürü insanla muhattap oluyorum. Ama etrafımdaki herkes çoktan evlenip yuvasını kurmuş bile. Ondan dolayı bu tarz bir ilişki düşünebileceğim biri yok.

Yalnızlık zor evet ama siz sanki yalnızlıktan içinde bulunduğunuz durumdan çıkmak istemiyor gibisiniz çünkü kendinizi sosyalleştirmez bi çevreniz olmazsa içinize kapanırsınız bence hobi edinin kurslara gidin bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama doğa yürüşlerine katılın ve yaşınız hiç de geç değil eskidenmiş erken yaşta evlenmek .önce kendiniz için mutlu olmayı isteyin çaba sarfeden gerisi gelecektir inşallah(35 de evlendim)
35 de evlenmiş olmanız içime su serpti. Ama eşinizin yaşını merak ettim açıkcası. 2 yıl önce kendi yaşıtım biriyle tanıştım ve bir adım atayım dedim. Adam “ben 35im, 27-32 arası bir bayan düşünüyorum. Sen de 40 yaşlarında biriyle denk olursun” demişti.

Is ortaminda arkadas cevresi genelde olusuyor aslinda.. Ice kapanik biri misin?
Hayır ama iş yerimde hiç bekar yok. Yani gerçekten yok. Öğrendim hepsinin ilişkini durumunu😂 Zaten sıkıntım arkadaş değil ailemin olmaması. İş yerinde iyiyiz ama iş çıkışı herkes ailesine koşuyor haklı olarak. Ondan dolayı akşamları ve haftasonları çok yalnız ve mutsuzum.

Yalnız yaşıyorum yaklaşık 15 yıldır. Artık hiçbir şey zevk vermiyor gerçekten. Sabah 8 de uyandım. 3 saat olmuş yataktan çıkmadım. Aç aç kahvaltı yapmadan öyle elimde telefon oyalanıyorum.
Yaşım 37 artık yuva kuramayacağımı biliyorum. Anne olamam bu yaştan sonra. Zaten tanışacak kimse de yok. Hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağımı düşünüyorum. Arkadaş çevrem de yok, olandan zevk almıyorum. Biriyle buluştuğumda çıkarıyor çocuklarının fotoğraflarını gösteriyor bana. Kıskanıyorum tabi. Herkes için öncelik ailesi doğal olarak. Boş zamanları olursa, canları isterse benimle görüşüyorlar.
Neden böyle oldu bilmiyorum. Evrenin beni unuttuğunu düşünüyorum. Kimseler beni duymuyor gibi düşünüyorum. İşte sadece burası var. Buraya yazıyorum rahatlıyorum. Keşke bir umut olsa.
Para kazanıyorum ama onu harcayacak bir şeyim yok. Bir sürü ülke gezdim, yedim, içtim. Yalnız yapmaktan zevk almadığımı anladım. Artık bıraktım.
Çok umutsuz vakayım biliyorum. Etrafına negatif enerji yayıyorsun, insanlar seni istemez tabi diyebilirsiniz. Ama önceleri böyle değilken de yalnızdım. Yalnız yaşamaktan duvarlarla konuşur oldum.
Hayatta artık tek bir şey istiyorum. Mutlu olmak. Sadece MUTLU OLMAK.
Aa sanki yaşınız 70 gibi davranıyorsunuz daha 37 canım nedir bu bitmişlik. Evet bu sizin imtihanınız ama böyle pes etmek yok tam umutların tükendiği anda güzel şeyler olmaz mı hep? Kalkıyorsunuz ve sosyalleşmee çalışıyorsunuz, tek de yaşasanız, evde sürünerek? hayır olmaz. Vazgeçmek size yakışmıyor :KK200: sosyalleşin kurslara gezilere katılın yeni hobiler edinin yeni insanlar tanıyın hatta bunlar keyif vermiyor diyorsanız illa, sosyal yardım programlarına katılın gücünüz yettiğince fakire muhtaç olana yardım edin. İçiniz açılır ruhunuz fenahlar

Hayır ama iş yerimde hiç bekar yok. Yani gerçekten yok. Öğrendim hepsinin ilişkini durumunu😂 Zaten sıkıntım arkadaş değil ailemin olmaması. İş yerinde iyiyiz ama iş çıkışı herkes ailesine koşuyor haklı olarak. Ondan dolayı akşamları ve haftasonları çok yalnız ve mutsuzum.
Ben bosandim, cogu arkadasim evli/cocuklu/evlilik hazirliginda.. Surekli gorusuruz, bulusuruz, takiliriz.. Arkadaslik yapmak icin illa ki medeni hallerin ayni mi olmasi gerekir?
Universitede hocaymissin, maddi durumun da cogu sosyal imkan icin elverislidir diye dusunuyorum.. Gezilere, kuluplere, kurslara, şehirdeki etkinliklere gidebilirsin mesela..

Yalnız yaşıyorum yaklaşık 15 yıldır. Artık hiçbir şey zevk vermiyor gerçekten. Sabah 8 de uyandım. 3 saat olmuş yataktan çıkmadım. Aç aç kahvaltı yapmadan öyle elimde telefon oyalanıyorum.
Yaşım 37 artık yuva kuramayacağımı biliyorum. Anne olamam bu yaştan sonra. Zaten tanışacak kimse de yok. Hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağımı düşünüyorum. Arkadaş çevrem de yok, olandan zevk almıyorum. Biriyle buluştuğumda çıkarıyor çocuklarının fotoğraflarını gösteriyor bana. Kıskanıyorum tabi. Herkes için öncelik ailesi doğal olarak. Boş zamanları olursa, canları isterse benimle görüşüyorlar.
Neden böyle oldu bilmiyorum. Evrenin beni unuttuğunu düşünüyorum. Kimseler beni duymuyor gibi düşünüyorum. İşte sadece burası var. Buraya yazıyorum rahatlıyorum. Keşke bir umut olsa.
Para kazanıyorum ama onu harcayacak bir şeyim yok. Bir sürü ülke gezdim, yedim, içtim. Yalnız yapmaktan zevk almadığımı anladım. Artık bıraktım.
Çok umutsuz vakayım biliyorum. Etrafına negatif enerji yayıyorsun, insanlar seni istemez tabi diyebilirsiniz. Ama önceleri böyle değilken de yalnızdım. Yalnız yaşamaktan duvarlarla konuşur oldum.
Hayatta artık tek bir şey istiyorum. Mutlu olmak. Sadece MUTLU OLMAK.
Ozman paranizi neden gercekten muhtac insanlara harcamiyorsunuz.cocuk esirgeme kurumuna hediyeler alarak gidebilirsiniz mesela onlari mutlu gorunce sizde ister istemez mutlu olursunuz.yada onlarla kahvalti organizasyon ederek beraber yapabilirisiniz.darul acezeye gidebilirisiniz yaslilarla sohbet edebilirisniz.insanlari mutlu ettikce eminim Allahda sizi mutlu edecektir

Back
X