• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yalnızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar ben sürekli kaybeden oluyorum hiç bişey yapmadığım halde arkadaşlarımla aram bozuldu okulda yalnız kalmak çok zor geliyo ve herkes gelip ne oldu aranızmı bozuk dedikçe iyice canımı sıkıyo bu durum yalnızlık neden bu kadar zor :( erkek arkadaşımdanda ayrıldım herşey üst üste geldi teselliye ihtiyacım var lütfen yardım :(:50:

Yalnızlık Paylaşılmaz

Yalnızlık, yaşamda bir an,
Hep yeniden başlayan..
Dışından anlaşılmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan..
Paylaşılmaz.

Bir düşün'de beni sana ayıran
Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.

Özdemir Asaf

bence arkadasınla konus
neden böle davranıyorsun falan.. hemm belkı aranızda duzelır
yada baska seylere vereceksın ilgini canım

Bazen insan yalnız kalmasınıda öğrenmeli kendi sosyal hayatını yaratıp. Hayat güzel bir baksana.. Sabahları iş ya da okul olmadığı zaman en erken saatte çık dışarı. Bir cafe bulabilirsen merkezde bir yerde otur caddeyi seyret hiç bir insan yalnız değildir.. Kendi ortamını yaratmak senin ellerinde huzuru yok edende var edende insanın kendisidir canım hüznün bile bir huzuru vardır.. Duygularını hissedebilmenin :))

yanlızlık en güzelidir bazen. kendini dinle sende. kimin nasıl biri olduğunu daha rahat görebilirsin böylelikle. en ufak bişi de seninle konuşmayan insandan arkadas olmaz ki zaten. ne diye üzülüyorsun? sevin bence arkadaslarının gerçek yüzünü görmek herkese nasip olmaz bazen.

haklısınız ama çok sıkılgan bi insanım ayrıca herşey üstüste geldi erkek arkadaşım beni bıraktı sonra okuldaki kızlarla aram açıldı yani hepsi birlikte bişeyler yapıyolar ben yalnız kalıyorum pffff

Sıkılganım diyorsunuz,işte bu yüzden çevre edinip arkadaş gruplarıyla ve güzel uğraşlarla ilgilenmelisiniz.
Demek kibiraz asosyallik var, durum böyle olunca insan bir başkasına daha bağımlı olur,birinin ilgisi sizin açınızdan bir müddet sonra vazgeçilmez hale gelir.

Bundan kurtulun. Kimseyi düşman görmeyin ama hayatta herşey olabilr düşüncesiyle de yalnızlıkların -istenmeyen şeylerin olabileceğini,önemli olanın bunlar karşısında sağlam durulması gerektiğini idrak etmelisinizBöylece yalnız da kalsanız gücünüzü kendinizden alacaksınız.
Aslında hepimiz bi yerde yalnızız. Bugün sevgilisiyle iyi olanların yarın terkedilmeyecekleri garantisi yok,ve yalnız kalanların da harika bir insanla tanışmayacağına delil yok.

Karamsarlıkları silin, siz güçlüsünüz. Bırakın sizi güçsüz sananlar aciz kalsınlar..

Sıkılganım diyorsunuz,işte bu yüzden çevre edinip arkadaş gruplarıyla ve güzel uğraşlarla ilgilenmelisiniz.
Demek kibiraz asosyallik var, durum böyle olunca insan bir başkasına daha bağımlı olur,birinin ilgisi sizin açınızdan bir müddet sonra vazgeçilmez hale gelir.

Bundan kurtulun. Kimseyi düşman görmeyin ama hayatta herşey olabilr düşüncesiyle de yalnızlıkların -istenmeyen şeylerin olabileceğini,önemli olanın bunlar karşısında sağlam durulması gerektiğini idrak etmelisinizBöylece yalnız da kalsanız gücünüzü kendinizden alacaksınız.
Aslında hepimiz bi yerde yalnızız. Bugün sevgilisiyle iyi olanların yarın terkedilmeyecekleri garantisi yok,ve yalnız kalanların da harika bir insanla tanışmayacağına delil yok.

Karamsarlıkları silin, siz güçlüsünüz. Bırakın sizi güçsüz sananlar aciz kalsınlar..

teşşekkür edrim yorum için asosyal değilim arkadaş çevrem var ama okulda yalnız olmak zor tek başıma yemek falan yemek kendmi kötü hissediyorum

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi"başlığına taşınmıştır.

Back
X