Yine yalnızlık bir Komşum bile yok

Arife75

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
310
297
103
46
Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. 3aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...

Son düzenleme:
Evde işte yok her gün temiz evi temizleyip TV bilgisayar çalış diyenler olacak vasıfsız ve bilmediğim bir şehir çocuk bakayım dedim kim güvenir yeni gelen birine...

şu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da:confused:
ben de sevmem.. eşimin görevi gereği 3 sene sivasta yaşadık çalıştığım için mi bilmiorm ama iş dışında komşu momşu hiç arkadaş edinmedim.. ama apartmanda hanımlar gidip geliodu ben pek yanaşmadım..

konu sahibi kitap oku, el işi yap.. hatta keçe felan yap çok güzel şeyler çıkıyor..

Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...

Siz niye çalmıyorsunuz birilerinin kapısını?

bence kış olduğu için kimseyle tanışma fırsatınız olmamıştır.
sitenin ortak alanı varsa, yazın özellikle ev hanımları gündüz değerlendirirler, siz de aralarına karışırsınız.

Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...
İZMİTE BENDE GELİN GELDİM
GEÇEN SENE TAŞINDIM EVİME
AMA KOMŞULARA BEN MERHABA DİYOM
HEPSİ YAŞLI
AMA OLSUN
ONLAR GELMEZLER AMA KAPIDAN SESLENİRLER BELKİDE ÇALIŞIYOM DİYE
RABBİM ANLAŞABİLECEĞİMİZ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN. AMİNNN

Bende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
BEN OLSAM AÇARDIM
BENİM KOMŞULARDA KAPIDAN SESLENİRLER
AMA HAMİLEYİM DİYE İLLA AKŞAM YEMEKLERDEN PİŞİRDİKLERİNDEN VERİRLER

Yalnız değilsin. Hiç sevmem çat kapı gelen gideni. Ne kadar başta mesafe olsa da sonra iş o raddeye geliyor.
Bende sevmem çat kapıyı. Komşularda numaramız var gelip gideceğimiz zaman mesaj atarız. Kimse kimseye çağırmadığı zaman gitmez en güzeli bu

Back
X