Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen samimi olmak önemliCnm samimi insan bulmak cok zor inanki kv min komsularini gordukce benim olmadigi icin sukrediyorum. Dedikodu fesatlik sahtelik ne ararsan var kadinlarda![]()
Yok yok tek değilsinşu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da![]()
Komşu istemek bir insana ihtiyaç duyuyor insan anne yok kardeş yok arkadaş yok bilmediğim bir şehirde yapayalnız olmak çok zorYok yok tek değilsin![]()
Bende tekim ama aramiyorumKomşu istemek bir insana ihtiyaç duyuyor insan anne yok kardeş yok arkadaş yok bilmediğim bir şehirde yapayalnız olmak çok zor
Komşu istemek bir insana ihtiyaç duyuyor insan anne yok kardeş yok arkadaş yok bilmediğim bir şehirde yapayalnız olmak çok zor
Nasıl acmaz ya yicekmisiniz sanki onu aman bırakın yalnız kalın daha iyiBende dün aynı şeyi düşündüm börek yapmıştım çaldım karşı komşunun kapısını ama mercekten baktı açmadı
Yanlız değilsiniz, çok ekstrem bir durum olmadıkça doģum/cenaze vb. bende gitmiyorum kimseye,kimsede bana gelmiyor.şu komşuluk olayını sevmeyen bir ben varım galiba kk da![]()
Körfezkent teyim bende. Büyük bir site olduğundan sanırım uzak duruyorlar.Bende Kocaeli liyim, yarımca da oturuyor ailemin çoğu aslında yerlileri çok candandır
Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...[/Q
İnsanlar artık bir hoşgeldin i bile çok görüyor kapılarını bile açmak istemiyor.böyle böyle yalnız bir toplum olup gittik malesef.. ama onlar calmıyorsa sen çal ben yeni komşumuzum tanışmak isterim müsait olduğunuzda buyrun gelin de. Eğer gelmezse de kendi bileceği iş. Hep karşı taraftan beklemeyin.Slm burada birçok komşu konusu açılmıştır. Yeni tayin olduk kocaeliye 3 aydır bir kapı çalan yok kocaaa site ama tık yok. Çok yalnızım çocuk büyük gün boyu okulda. Hiç mi merak etmezler bir merhaba demek istemezler başka polis eşleri de var onlarda mutlaka duymuşlardır ama yok hep küçük şehirlerde bulunduk oralarda komşularla aile gibiydik çok şaşkınım. Dert değil ama büyük ihtiyaç...