- 26 Mayıs 2025
- 40
- -33
- 1
- Konu Sahibi melikeburan
O Erkek arkadaşım dün patronum beni eve motorla bıraktı diye kıskandı bana iğrenç mesajlar attı ve bugün iğrenç mesajlar atıp engelledi beni. Eski sevgilisine geri döndüğünü onla yatacağını bana videolarını atacağını evine her gün başkasını atacağını falan yazdı. Yaptığı şeylerle gözümde hep eksiye düştüğü için umursamadım bugün gideceğini söyledi o kızın yanına Muğla’ya. Dün bana yine iğrenç mesajlar yazmış patronun seni iyi becerdimi bilmem ne diye sonra da silmiş mesajları ve beni engellemiş aradım neden böyle şeyler yazıyorsun napmaya çalışıyorsun diye. Beni tersledi istediğin oldu kına yak temelli gidiyorum dedi gittiğin zaman haber et eşyalarımı alayım sonra evi ben tutayım dedim sonra ben temelli gitmeyeceğim diye 360 derece döndü. Daha sonrasında bende sinirlendim eşyaları teslim etme istemiyorum at çöpe dedim. Sonra saldırırken yüzüme kapattı. Bende ertesi güm belki eşyalarımı atmıştır diye almaya gittim baktım ama yoktu eşyalarım ve ışıkları yanıyordu amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben artık cidden yoruldum.
Son düzenleme: