• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yargılayacaksınız ama neyse

melikeburan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
40
-34
1
O Erkek arkadaşım dün patronum beni eve motorla bıraktı diye kıskandı bana iğrenç mesajlar attı ve bugün iğrenç mesajlar atıp engelledi beni. Eski sevgilisine geri döndüğünü onla yatacağını bana videolarını atacağını evine her gün başkasını atacağını falan yazdı. Yaptığı şeylerle gözümde hep eksiye düştüğü için umursamadım bugün gideceğini söyledi o kızın yanına Muğla’ya. Dün bana yine iğrenç mesajlar yazmış patronun seni iyi becerdimi bilmem ne diye sonra da silmiş mesajları ve beni engellemiş aradım neden böyle şeyler yazıyorsun napmaya çalışıyorsun diye. Beni tersledi istediğin oldu kına yak temelli gidiyorum dedi gittiğin zaman haber et eşyalarımı alayım sonra evi ben tutayım dedim sonra ben temelli gitmeyeceğim diye 360 derece döndü. Daha sonrasında bende sinirlendim eşyaları teslim etme istemiyorum at çöpe dedim. Sonra saldırırken yüzüme kapattı. Bende ertesi güm belki eşyalarımı atmıştır diye almaya gittim baktım ama yoktu eşyalarım ve ışıkları yanıyordu amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben artık cidden yoruldum.

Son düzenleme:
Yani eşyalarımı atmamış fazla da detaylı bakmadım. Ama yoktu eşyalarım.

O Erkek arkadaşım dün patronum beni eve motorla bıraktı diye kıskandı bana iğrenç mesajlar attı ve bugün iğrenç mesajlar atıp engelledi beni. Eski sevgilisine geri döndüğünü onla yatacağını bana videolarını atacağını evine her gün başkasını atacağını falan yazdı. Yaptığı şeylerle gözümde hep eksiye düştüğü için umursamadım bugün gideceğini söyledi o kızın yanına Muğla’ya. Dün bana yine iğrenç mesajlar yazmış patronun seni iyi becerdimi bilmem ne diye sonra da silmiş mesajları ve beni engellemiş aradım neden böyle şeyler yazıyorsun napmaya çalışıyorsun diye. Beni tersledi istediğin oldu kına yak temelli gidiyorum dedi gittiğin zaman haber et eşyalarımı alayım sonra evi ben tutayım dedim sonra ben temelli gitmeyeceğim diye 360 derece döndü. Daha sonrasında bende sinirlendim eşyaları teslim etme istemiyorum at çöpe dedim. Sonra saldırırken yüzüme kapattı. Bende ertesi güm belki eşyalarımı atmıştır diye almaya gittim baktım ama yoktu eşyalarım ve ışıkları yanıyordu amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben artık cidden yoruldum.Eki Görüntüle 3608215
Onun ne yapmak istediği belli de siz de aynı yoldasınız. Ayrılıp başka günahsızların başını yakmayın.

Neden hakediyorum pardon

Icerik silince eski konunuz kaybolmuyor, icerik silmek yasak.

kemerle beni kovaladı sonra beni yatağa fırlattı ve eski eşine işte belini burdan kırdım aylarca hastanede yattı dedi kafamı boynumdan bastırdı nefes alamadım sırtıma bastırdı biraz daha yukarı çıksa eski eşine yaptığı gibi belimi kıracaktı… sonra ben hıçkıra hıçkıra yalvara yalvara ağlamaya başlayınca bıraktı ve sen benim kütüğüme daha girmedin tapun bende değil ondan sana bunları yapmadım dedi gerçek yüzümü göstermedim dedi artık sen beni bıraksan ben seni bırakmayacağım dedi gitti bir sigara yaktı güldü resmen zevk aldı…

Bu adamla devam edip yukarida ettigi igrenc lafları yiyip yutuyorsunuz. Her sey mustehak size gercekten, her seyi hak ediyorsunuz.

Çok seviyesiz , çok çirkin bi üslubu var ikinizin de. Ergensiniz galina cünkü bu konuşmalar aklı selim, yetişkin insanlarin konuşmaları olamaz.

Arkadaşlar ayrılmayın demiş. Bence de haklılar. Bu seviyesiz konuşma ile fazla seçeneğiniz yok zaten
Siz ancak birbirinizi eğlersiniz.

Boğazına çökmüş karısını 2 gun hastanelik etmiş adamdan eşya bekliyor . Eşyanın canı cehenneme başına bela almış haberi yok
Patronun seni iyi becerdi mi yaziyor adam, konu sahibi arayip imi niyi biyli siylir siyliyirsin diyor. Allah Allah halbuki haza Istanbul beyfendisi bir adam, niye soylemis cok ilginc gercekten.

Patronun seni iyi becerdi mi yaziyor adam, konu sahibi arayip imi niyi biyli siylir siyliyirsin diyor. Allah Allah halbuki haza Istanbul beyfendisi bir adam, niye soylemis cok ilginc gercekten.
Acaba nerden biliyor bıraktıgını ?basına bela işte kendı bacağına sıkıyor

Back
X