• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yargılayacaksınız ama neyse

Acaba nerden biliyor bıraktıgını ?basına bela işte kendı bacağına sıkıyor
Amaan valla ben konu sahibi tipindeki kadinlara hic uzulmuyorum artik. Bile bile lades yapiyorlar. Igrenc laflar duyup igrenc muamelelere maruz kaliyorlar. Yetmiyor ustune siddet goruyorlar. Kendi düşen ağlamaz.

Amaan valla ben konu sahibi tipindeki kadinlara hic uzulmuyorum artik. Bile bile lades yapiyorlar. Igrenc laflar duyup igrenc muamelelere maruz kaliyorlar. Yetmiyor ustune siddet goruyorlar. Kendi düşen ağlamaz.
Boğazına yapışan piskopatla ilişkiye devam edip patronum Benı motorla eve bıraktı die daha da üstüne saldırttırıyorsa bende bisey diyemem

Valla eskidenmiş o tarz hikayeler.şlmdi biri istemiyorsa kendisine off bile dedirtmez.diyorum keşke eski çağlarda yaşasaydı da bu tipler ne biz sinir krizine girseydik ne onlar linçlenseydi.ne yapsın kadıncağız okumamış, iş yok güç yok, babası da kefenle gelirsin dedi çekmek zorunda kalıyor diye acısaydık.

Yargilamayin kızlar, yazık darilirim!

Yahuu sen daha bu manyaktan ayrilmadin da üzerine konu mu açıyorsun. Esyaymis evmis senin kafan mı iyi???? Ne istiyorsun döve döve öldürsün mu seni, sen daha ne istiyorsun?!. Doğru karısına yaptiklarini sana yapmaz. Seni seviyor daha azını yapar!.

O Erkek arkadaşım dün patronum beni eve motorla bıraktı diye kıskandı bana iğrenç mesajlar attı ve bugün iğrenç mesajlar atıp engelledi beni. Eski sevgilisine geri döndüğünü onla yatacağını bana videolarını atacağını evine her gün başkasını atacağını falan yazdı. Yaptığı şeylerle gözümde hep eksiye düştüğü için umursamadım bugün gideceğini söyledi o kızın yanına Muğla’ya. Dün bana yine iğrenç mesajlar yazmış patronun seni iyi becerdimi bilmem ne diye sonra da silmiş mesajları ve beni engellemiş aradım neden böyle şeyler yazıyorsun napmaya çalışıyorsun diye. Beni tersledi istediğin oldu kına yak temelli gidiyorum dedi gittiğin zaman haber et eşyalarımı alayım sonra evi ben tutayım dedim sonra ben temelli gitmeyeceğim diye 360 derece döndü. Daha sonrasında bende sinirlendim eşyaları teslim etme istemiyorum at çöpe dedim. Sonra saldırırken yüzüme kapattı. Bende ertesi güm belki eşyalarımı atmıştır diye almaya gittim baktım ama yoktu eşyalarım ve ışıkları yanıyordu amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben artık cidden yoruldum.
Yini yirgiliyiciksiniz imi niysi.

Ben böyle ruh hastalıklı ilişkilerdekilerin madde bağımlısı olduğunu düşünüyorum. Midem bulandı konuya bak

Aklı başında olsan çoktan ayrılırdın....Belki de böyle seviyorsun??? Biri seni dövsün,hakaret etsin,değer vermesin ,namusunu ağzına sakız yapsın çiğnesin çiğnesin tükürsün.Çok hoşuna gidiyor demek ki hala adamla diyalog kurup kapısına kadar gittiğine göre .Devam!!! Arkadaşlara katılıyorum sen bu adamı bırakma başkalarının başı yanmasın ,hem sende böyle ağır hasta adamı bir daha zor bulursun daha psikopatını bulana kadar en iyisi bu

Siz hiç ayrılmayın lütfen. Tencere kapak misali gibisiniz başkaları yanmasın siz birbirinize yanın.

O kadar küfür,hakaret ,şiddet varken akıl alır gibi değil böyle iğrenç bir herifle ilişkiye devam etmek. Patronun seni iyi becerdi mi demiş :kusmuk:bir konunda evliyiz eşim asker yazmışsın bir yerde sevgilim diyorsun. Eski eşine yaptığı şiddetten bahsetmiş falan filan. Dalga geçiyorsun belliki. Üyelik iptali de gelmiş hemen

Yani eşyalarımı atmamış fazla da detaylı bakmadım. Ama yoktu eşyalarım.
Sakin ayrılmayın bizimde kızlarımız var Allah muhafaza denk gelir insani katil eder siz sıkı sıkı yapışın aman bırakmayın
Kendisi sadrazamin sağ tarafıyla akraba malum derhal çocuk yapın ureyin soyu namı yürüsün aman ha ayrılmayın böylesini bulamazsınız erkek yani boru mu nerden bulcaniz aman kaçırmayın

kurtulduğuna sevındım eşyayı munasip bır yerıne tıpa yapsın kaç kendını kurtar azrailinle savaşıyorsun

Ne kadar sevgi dolu, tatlı bir ilişki.
Birbirinizi sakın bırakmayın (ki başkasının başına bela olmayasınız)

Back
X