Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
sevgılı gunluk,

benım de actıgım kacıncı konu bılmıyorum ama...burada takılmazsam da daha da kotuye gıtmekten korkuyorum...

1 hafta ıznım var evdeyım...elımden geldıgınce ıyı bır sekılde degerlendırmek ıstıyorum bu surecı...

bugun en gec 6 da yedım...daha da yemeyecegım...cay sıcak su veya bıtkı cayı ıcer bugunu kapatırım ıns...

yarın gorusmek dılegıyle... :52:

keske lerı bırakıyoruz artık...ıyıkı lere sarılıyoruz :)))

Mrb gunluk,

aksam aldigim kararlari sabaha uygulayamiyorum nedense...bu aralar cok iradesizim cunku...bugun 6 ya kadar yememem gereken ne varsa yedim...

6 dan sonra tek lokma almadim agzima...su ictim maden suyu ictim...maalesef neskafe ictim normalde seker koymam ama katacagim tuttu...

saat 22.45 te gaza geldim...gittim eliptik bisikletime bindim...guya 15 dakika binecektim tam 40 dakika bindim...acayip ter attim sirilsiklam oldum...hosuma gitti ama bu durum...

her gun bisiklete binecem ins...

Sevgili gunluk,

yarin ve sonrasi icin farkli planlarim var...ins istikrarli bir sekilde ilerlerim artik...

bahara bu kilolarla girmek istemiyorum...

ortalama 10 kilo fazlam var...millet ne kilolar veriyor...ben su 10 kiloyu bir veremiyorum yaaa...

stresten yiyenler grubundayim maalesef ben...

bisikletin ustunde guzel stres atiliyormus bugun bunu gordum resmen...butun hincimi bisikletten aldim...

18 mart a kadar tartilmayacagim...tartilmak ve zayifladigimi gormek ben de olumsuz etki olusturabiliyor...o nedenle tartiyla küsüm bu ara...

neyse iyi geceler gunluk...

Mrb yine ben
Iradesiz istikrarsiz ben maalesef : )))
Günlüğüme tekrardan yazmaya karar verdim...
Yolum bu sefer açık olsun...
Kendimi kontrol etmem şart...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar gunlugume katılıp benimle beraber kilo vermek isteyen varsa bekliyorum
Hem böylelikle birbirimizi gaza getirip kontrol etmiş oluruz ne dersiniz
Ben özel günümdeyim...biter bitmez son hız basliyorum...
60 a yakın bir kilodaki boyum 155

Yarın yediklerime dikkat ederek basliyorum ise inşallah...5 ten sonra da ağzıma tek lokma koymayacağım...eliptik bisikletim var...ahhh usenmesem de binsem ya keşke hergün düzenli olarak...çok tembellestim ben son zamanlarda...Allah im bana bol bol irade ver...nefsimle mücadele edebileceğim gücü ver...yemek için değil yaşamak için yiyenlerden eyle beni...istikrarlı azimli olmamı nasip eyle...
AMIN AMIN AMIN...

Işin sırrı

Az yemek Çok hareket etmek...

Yeme olayını akşam erken birakmak 6 gibi...
Güne erken başlamak...
Bol su içmek...
Abur cubur kızartma hamur işi fast food kola çekirdek cips tatlı gibi ürünlerden uzak durmak...
Yeşil çayı sevmek...
Sebzelerle barışmak...
Havalar da ısındı tempolu yuruyusler yapmak...

Bunları söylemesi ne kadar kolay diyorsunuz değil mi... evet bence de öyle ama biz bu kiloları oturup sürekli yiyerek aldıysa şimdi tam tersini yapıp vermeliyiz...öyle değil mi...
Hadi üşenmeyelim...
Hadi ertelemeyelim...
Hadi vazgecmeyelim...
Hayatımızda bir kerecik olsun kendimiz için çok ama cok iyi birşey yapalim...
Biz bunu gerçekten hak ediyoruz...ha bugün ha yarın derken ömür bitiyor güzel günler anlar fırsatlar kaçıyor...sahip olduğumuz en değerli şey vücudumuz...ona iyi bakalım

Işin sırrı

Az yemek Çok hareket etmek...

Yeme olayını akşam erken birakmak 6 gibi...
Güne erken başlamak...
Bol su içmek...
Abur cubur kızartma hamur işi fast food kola çekirdek cips tatlı gibi ürünlerden uzak durmak...
Yeşil çayı sevmek...
Sebzelerle barışmak...
Havalar da ısındı tempolu yuruyusler yapmak...

Bunları söylemesi ne kadar kolay diyorsunuz değil mi... evet bence de öyle ama biz bu kiloları oturup sürekli yiyerek aldıysa şimdi tam tersini yapıp vermeliyiz...öyle değil mi...
Hadi üşenmeyelim...
Hadi ertelemeyelim...
Hadi vazgecmeyelim...
Hayatımızda bir kerecik olsun kendimiz için çok ama cok iyi birşey yapalim...
Biz bunu gerçekten hak ediyoruz...ha bugün ha yarın derken ömür bitiyor güzel günler anlar fırsatlar kaçıyor...sahip olduğumuz en değerli şey vücudumuz...ona iyi bakalım

günlüğünüzü okudum çok şeker:16: lütfen bu sefer bırakmayın devam etseydiniz inanın şimdi başarı öykünüzü yazmıştınız:46: şu akşam 6 dan sonra yemicem işinede fazla takılmayın aslında günlük aldığınız kaloriyle alakalı tabi yaktığınızla kilo alıp vermeniz eğer günlük almanız gereken kaloriyi aşmayacaksanız gecede bir meyva süt yoğurt ayran bir avuç kuru yemiş vs gibi takviye hem ertesi güne çok acıkmanızı önler hemde sporunuza enerji sağlar sanırım gece yani akşamları bisiklete biniyorsunuz çok iyi uykuda da kalori yakmaya devam edecektir vücut yapmadığınız zamanda üzülmeyin önemli olan hareketli olmak bu illa 1 saat sıkı spor yapacaksın demek değil tüm gün içinde hareket etmeniz önemli ister iş yapın ister dans edin ister yürüyün ama tüm güne yaydığınızda daha faydalı olacak aklınıza geldi hiç bir şey yapamazsanız 5 dakka olduğunuz yerde zıplayın gene işe yarayacaktır yeterki hareket şu yazıyıda okumanızı tavsiye ederim tekrar başarılar hepimize kolay gelsin:16:
2 Saat ağır spor yerine, sadece el sallayarak zayıfla http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702994

Evet gerçekten dediğiniz çok doğru...ben diyete başladığımda kendime çok katı kurallar koyuyorum...haliyle fazla uzun sürmüyor benim diyet serüvenim....dediğin gibi yapacağım ınş...hareketlerimi gün içine yayacagim...çok teşekkürler...gunlugume her zaman beklerim. :)))

tam kendime yeni bir günlük açacaktımki birde ne göreyim...bu ara benim gibi iradesini zorlayan bir arkadaş :) kısaca özetleyeyim istersen 60 kilo ile evlendim (ki üniversitede 77 kg ye kadar çıkmıştım) sorunlu bir evlilik stresten yeme düzensiz beslenme sonucu üzerine birde hamilelik ve doğum hooooppppp doğum sonrası 92 kilo :( iki ay evde kaldım bebeğimden dolayı emziremedimde zaten 82 kiloya düştüm ve çalışmaya başladım...o sırada ters giden hayatım boşanma gibi üzücü olaylar işi bırakma...tekrar 89 kiloyum.annemin evine taşınırken bir ara aynaya baktım tesadüf kendimden korktum kaç saat ağladım bilmiyorum ama kendi halime görüntüme çok üzüldüm...bir senede 70 kiloya indim yürüyüş spor dengeli beslenme...bu yaz bir ameliyat oldum ve bir sene aradan sonra iş hayatına geri döndüm...sonucu söylemeye dilim varmıyo :( 80 kiloyum tekrar ve nefret ediyorum kıyafetlerin içine yeniden saklanmaya başladım mutsuz olmaya başladım her seferinde tamam bu son düzelticem diyorum ama bir iradesizlikki anlayamıyorum...sanki o kadar kiloyu veren ben değildim...birde sınav hazırlığı var uykusuzluk çok feci iştahımda düzensizlik yapıyor benim :( ama dün herşeyi planladım ve aldım bugün yeniden başlıyorum.haftayada yürüyüşüme başlicam.yanlız değilsin yani :)

Canım seni çok iyi anlıyorum, yaşadıkların gerçekten çok uzucu...ben de stresten sıkıntıdan bunalımdan mutsuzluktan yiyenler grubundayim...kısacası duygusal açlık...

Ben hayatimda iki kere gaza gelip 50 kiloya kadar düştüm ama koruyamadim...çünkü diyet diye düşünmeyecegiz işi...diyet kısa süreklidir bir gün biter...ama sağlıklı beslenme ömür boyu sürer...

Canım sen de artık yalnız değilsin...motivasyon ve de destek çok önemli bu süreçte...günlüğüme beklerim her daim...

demekki ne yapıyoruz duygularımızı başka türlü kontrol altına almaya çalışıyoruz yemek ile değil...iş yerime bir sürü şey getirdim ve dolaba koymam gerekiyordu satış ofisini kullanmalıyım dedim kızlara sölyedim satışcı kızlar dalga geçer gibi baktılar bana :S diyet senin neyine der gibi çok utandım :(

Canım kimseyi takma kafana bu konuda....sen zayıflayip tig gibi olunca havani atarsin onlara fazlasıyla...sadece bunu düşün...amacına ulaşmak için de herşeyi yap...kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün...sen yoluna bak canım...ben tartışmadım son zamanda...regl olduğum için de sisim o yüzden bitmesini bekliyorum ama 59-60 arası fazlanın diye düşünüyorum boy 155 ışte maalesef kisayim

peki o zaman menülerimizi paylaşmaya başlayalım düzenli dzenli biririmizi takip edelim motive edelim...adım adım ilerleyelim mesela ben bu hafta yeme düzenimi oturtucam haftaya yürüyüşe başlicam...şimdi regl olacaksın şişin geçmesi vs zaman alacak...belirli bir gün belirleyelimmi tartılmak ve bildirim yapmak için ne dersin ?

Tmm ben de bu hafta yeme düzenimi oturtmakta ise başlayayım...haftaya da spora başlarız...hangi gün tartışalım pazartesi uygun mu sence...yeni haftaya bildirimle başlamış oluruz ne dersin canim

Tmm ben de bu hafta yeme düzenimi oturtmakta ise başlayayım...haftaya da spora başlarız...hangi gün tartışalım pazartesi uygun mu sence...yeni haftaya bildirimle başlamış oluruz ne dersin canim

bence pazartesiler biraz riskli canım yaaa...mesela ben bütün hafta sistemimi oturtucam ama pazar günü kızımla birlikte dışarıya kahvaltıya gidicez :)bir öğünü geçiröiş olucam yani :) istersen cuma yapalım en güzeli haftasonuna düzenli girmiş oluruz hem yada tam ikimizin ortası çarşamba olsun :D

bu arada menümü paylaşayım ;

kahvaltı (10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilimden fazla beyaz peynir
2 dilim ekmek

öğlen (12.00)
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
biraz sebzeli tavuk yemeği

ara (14.00)
bir bardak sütle yapılmış nescafe
1 paket limonlu form büsküvi