ya of ya geçen ay bahar temizliğimi yapıp evimi misler gibi yapmıştım duvarlar dolaplar halılar herşey tamamdı ama neredeyse üç haftadır yatılı misafir geldi üstelik birer gün arayla dört ayrı çift offfff ve misafirler gitti evi tahmin edin artyık savaş alanı gibi heryer battı herşey battı ya offf şimdi tekrar aynı şeyleri sil baştan yapmak lazım ama bunun içinde bana enerji lazım nasıl çıkıcam bu kadar işin altından üstelik iki gün vaktim var çünkü cuma günü tekrar misafirim var yemeğe offffffffffffffffffffff artık ya bu gece sabahlıycam heralde
yazılı bi kanun çıkarsak ya yaz aylarında misafir gelmese ne güzel olur herkez kendi evinde otursun ya
dediklerinniz doğru da sıkıntı şu ki gelen misafirlerden biri eşimin babasıydı ve malesef oturma odamda sigara içti normalde biz balkonda içeriz ama tabi yaşı büyük olunca balkona çık diyemedim ve benim salonum duvar kağıdı olduğu için koku çok acayip sindi yani tekrar silmek lazım halılar zaten battı çünkü açık renk ve malesef gelenlerde çok dikkatsiz koltukları silmem gerekiyo çünkü gelenler koltuklarda yattılar tamam nevresim olsada ne bileyim ben genede silmek istiyorum duvarlara gelince çok uzun bi antrem var ve gelen ufaklıklardan biri kalemle epey bi çizik attı çamaşır biriktirmek zorunda kaldım çünkü benim balkonum yok ve antremde çamaşırlıkta kurutuyorum ama misafir varkende böyle bişiy yapmak istemedim oooooooo :)))
daha saymıyım ya hasar büyükkk :)
Kolay gelsin o zaman size ama bence koltukları silmek gereksiz bu kadar yormayın kendinizi arada nevresim var zaten daha fazla iş çıkmasın diye icat edilmiş birşey o. Hem bu kadar kendinizi hırpalıcak olduktan sonra misafir gelmesinin ne keyfi kalır ki? O kadar umursamayın bence gelen misafirler evin orasındaki çizikten şundan bundan çok, yedikleri içtiklerini, keyifli zaman geçirip geçirmediklerini hatırlar.
bu dünyaya ev temizlemeye gelmedim valla
senede 3-4 kere büyük temizlik yaparım,onun dışında dip köşe süpürmek neyime yetmiyor
hiiiiç uğraşamam her gelenden sonra cam silmeye,halı yıkamaya.hele hele koltukta biri yattı diye koltuk silmeye.
çarşafın üzerinde yatıyorlar,bence o zaman oturmaları daha tehlikeli.sokakta geziyorlar,tuvalete giriyorlar daha neler neler:26:
dediklerinniz doğru da sıkıntı şu ki gelen misafirlerden biri eşimin babasıydı ve malesef oturma odamda sigara içti normalde biz balkonda içeriz ama tabi yaşı büyük olunca balkona çık diyemedim ve benim salonum duvar kağıdı olduğu için koku çok acayip sindi yani tekrar silmek lazım halılar zaten battı çünkü açık renk ve malesef gelenlerde çok dikkatsiz koltukları silmem gerekiyo çünkü gelenler koltuklarda yattılar tamam nevresim olsada ne bileyim ben genede silmek istiyorum duvarlara gelince çok uzun bi antrem var ve gelen ufaklıklardan biri kalemle epey bi çizik attı çamaşır biriktirmek zorunda kaldım çünkü benim balkonum yok ve antremde çamaşırlıkta kurutuyorum ama misafir varkende böyle bişiy yapmak istemedim oooooooo :)))
daha saymıyım ya hasar büyükkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?