- Konu Sahibi yorgunkalp
-
hoşgeldin
bende 7.günümdeyim bugün.muzaffer kuşhanın biraz değiştirilmiş listesini uyguluyorum bende.
bol bol azim diliyorum sana ve hepimize
merhaba hoşbuldumm :) ben de şuan diyet araştırması yapmaktayım ama bir türlü karar veremedim... senin uyguladığın diyet nasıl bu bir haftada kilo verebildin mi ?? yorucu ve uzun bir maraton bizi bekliyor :)
4 kilo gitti ilk 4 günde daha tartılmadım o günden beri.tabi bu 4 kilo ilk günlerde giden su ve şişlik ama olsun motive edici sonuçta
liste 7 günlük sonra tekrar başa dönüyosun.
ara öğün yok,3 öğün yiyorum.sabah dışında ekmekte yok.
yorucu ama sonucu güzel olucak,gelsin yeni giysiler,gitsin çuvallar
bende hep aldım verdim son zamanlarda ama yeter.daha önce yaptık yine yaparız
ben de varımm.. bir dönem bu foruma bır gruba takılmıstım 1 ay o sıralar 4-5 kilo vermıstım sadece ama herkes farketmıstıısonra tatıle gıdınce dıyettende spordanda forumdan da koptum... sonra okul açıldı dersler vs... 1 yıl gectı üstünden şimdi yine buraya döndüm bu sefer 10 kilo vermeden peşini bırakmıycam !
ben de varımm.. bir dönem bu foruma bır gruba takılmıstım 1 ay o sıralar 4-5 kilo vermıstım sadece ama herkes farketmıstıısonra tatıle gıdınce dıyettende spordanda forumdan da koptum... sonra okul açıldı dersler vs... 1 yıl gectı üstünden şimdi yine buraya döndüm bu sefer 10 kilo vermeden peşini bırakmıycam !
Kolay gelsin umarım bu defa kalıcı bir sonuç elde edersin :)
:)) yarın ne yesek ki
Ben diyetimi belirledim arkadaşım bir haftada dört kilo diyeti daha önce yapmıştım 3.5 kilo vermiştim yeniden başlamak işkende gbmenüm sadece çorba ve salatadan oluşuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?