yine yeniden zayıflama macerası :)

5-6 kilo nedirki canım.sen bide bana bakkaç kiloyla uğraşıyorum.karar verdinmi gerisi kolay.

Gerçekten muhteşem. Bu düşünce yapısı oturduğu an bence gayet rahat kilo verilebilir. :)

5-6 kilo nedirki canım.sen bide bana bakkaç kiloyla uğraşıyorum.karar verdinmi gerisi kolay.

Aslına bakarsanız hep böyle diye diye veremiyorum ya işte. :) Az ya da çok gidecek bunlar! İstikrar ve azimle... Kolay geslin. :)

5.5 km yürüyüş, kahvaltı öncesi 1.5 litre su. Güzel de bir kahvaltııı... Bakalım, güne güzel başladım.

bende bugün yeni bir fikir buldum halk oyunu kursuna başlayacagım :) böylece kurstan gerı kalmamak adına aksatmakda olmaz <:) duzenlı olur ve sonucundada ekstra halk oyunu bılgım olur hem ana okulu ogretmenıyım sertıfıkasını da alanımda kullanabılırım hemde spor olurrr :))

bence çok güzel bir fikir :)) bn de bütün gün okuldaydım eve geldimm iş güç derken şimdi pc karşısına oturabildimmm:)) bu yüzden geç cvp yazıyorummm ....bence bu fikri değerlendirmelisinnnn :)) evet bugün diyetin nasıldı bakalıımmm

bugün erken kalktıgım ıcın dAHA iyiydi :)
sabah 1 yumurta 2 zeytin yedim :) 2 dilim ekmek 2 dilimde kepekli etimek yedim :)
sonra 1 avuc kadar kabak çekirdeği ve türk kahvesi içtim
öğlen 1 taze biber dolması yedim 2 dilim ekmekle :) ekmek cok oldu galiba :s
arada meyve yemeyi düşünüyordum ama unutmusum :)) 2 kuru kayısı yedim :)
AKSAM YEMEGI GEC KALDI yogurt ve salata yiyeceğim :))
diğer sporlar çok karısık geldı yetısemedım :) mezdeke de hiç bilmem leslie daha acık secık geldı yapım dedım bu kolaymıs dedım bı basladım 15 dk zor dayandım çok yoruyor :O

SENİNKİ NASILDII ? SPOR YAPABILDIN MI?

herkese selamlar,
arkadaşlar ben nerdeyse 1 haftadır leslie yapıyorum 2 mil.süreklide yapmayı düşünüyorum.iyi hissettiriyo.tavsiyem sabahları yapın.sabah enerjimiz yerindeyken daha güzel yaparız.gün içine kaydıkça insan daha çabuk yoruluyo.

bende 2 mıl ı denedım bugun ama dedıgım gıbı ıste cok yoruldum 30 dk olan vıdeonun 15 dk sına eslık edebılsım :/

Sabah uyandım ilk işim tartılmak oldu -700 gr vermişim şükür :) şimdi uyumaya geçtim sabahı merakla bekliyorum :)) bugün çok yoğun bi gün geçirdim ve iş çıkışında akşam eve geldiğimde bir tabak çorba ve bir dilim kepek ekmeği yedim.iki litrw suyumu içtim gün içinde.ve bir erik ile hurma yedim..dünde bir tabak çorba içmiştim açlıktan bayılıcam :)) işten geldiğimde yarım saat yürüyüş yaptım ama ayrıca egzersiz yapamadım bi anda yüklenmek istemedim..gittikçe daha planlı ve programlı olacak inşallah

Ben insan içinde yürümeyi sevmediğim için koşu bandı aldım ama bazen sıkıyor insanı..o dönemlerde leslie yapıyorum gerçekten çok etkili pestilin çıkıyor :))

sevgli günlüğüm dün sadece bir tabak çorba içtim ve bir dilim kepek ekmeği yedim.. sonra bir erik ve hurma yedim..yarım saat yürüdüm iki litre suyumu içtim ....şuan bu saat oldu ben işteyimm ve hala yemek yiyemedimm... neyse gnlüğüm gün geçtikçe daha iyi olacak ... bugün sabah tartıda -500 gördüm toplam 1.200 oldu hadi devamı gelsin inşallah :))

sevgili günlüğüm yine yorucu bir iş günündeydimmmmm ve bugün sadece 4 kaşık zeytinyağlı fasulye iki kaşık domatesli biber salatası ve bir dilim kepek ekmeği yedim.. birbuçuk litre su içtim .. iş çıkışında dışarıda işim olduğu için yürüdüm bu yüzden eve gelince koşu bandında sadece 20 dk yürüme halim olduuuuu bakalım yarın sabah tartıda değişiklik olacak mı (

tebrikler canım,böyle böyle gidicek kilolar...

ben 1 kilo daha almışım ( mutsuzluktan ölebilirim 69 kg eve geldim 85 gün önce.. şimdi 78 kg
3 gündür dikkat ediorum ve 1 kilo daha aldım ... ben tekrar yurda fln mı dönsem napsaamm daha cok yuruyorduk.. otobus kullanmıyorduk arkadaslarımız vardı eslık eden yyemek ve kahvaltı saatı vardı hıc sasırtmazdık yemekler karbon hıdrat agırlıklı da olsa gunde ya da ıkı gunde bır çıkolatamızı da yesek kilo almıyorduk

tebrikler canım,böyle böyle gidicek kilolar...

teşekkür ediyorum cnm :)sanki biraz yavaş gidiyor ama gidiyor sonuçta buna da şükür..gerçi özel döneme girdim bugün acaba ondan mı böyle yavaş yavaş gidiyor anlamadım.. pazar günü başladım bugün 4. gün toplam 1.800 gitti iyimi sence

ama diyette değilmisin nasıl kilo aldın anlamadım ( neler yiyorsun spor yapıyormusun bi anlat bakalım... moral bozmak yok lütfen topla kendini ve sıkı displinli bi şekilde asıl bu işe lütfennnnn

ama diyette değilmisin nasıl kilo aldın anlamadım ( neler yiyorsun spor yapıyormusun bi anlat bakalım... moral bozmak yok lütfen topla kendini ve sıkı displinli bi şekilde asıl bu işe lütfennnnn

85 gündür aldığım : 9 kg neredeyse ayda 3 kilo...
4 gündür dikkat ediyorum(diyet değil) ama eksileceğine +1 olmuş...
spor daha başlayamadım.. motıvasyon dustu o +1 i görünce..
kötü bi dönem geçiriyorum galiba.. seçimler kararsızlıklar kafa karışıklıkları stres.. iş seçimi konusu var gündemde..

bence iyi çünkü her bünye farklı cevap veriyo diyete.ben başlarda hızlı verdim şimdi daha azaldı.ama sonuçta şu varki eğer dikkat etmesen kilo alabilirdin.sense dikkat ederek az az olsa bile veriyosun.hiç motivasyonunu düşürme canım

ama artık neden yoksunuzzz bugün kahvaltı ve cok hafıf bır oglen ogununden sonra 8 gibi 1 tane elma yedim başkada bısı emedııımm .D şuan açımm ama mutluyum :) o 1 kilocuk azıcık yok olmus ve kafayı sıyırmıs gıbı ıkıdebır tartıya cıkmayı bugun bıraktım bakmıcam 1 hafta ^_^

çok yoğun bir dönem geçirdim..okullar açıldı dönem başı malum yogun oluyor... diyeti bıraktım verdiğim 1.800 kiloyu da üstüne +2 kilo daha ilave ederekten 3.5 kilo gb aldım kafayı sıyırıcammmm..... yarın başlıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…