- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Kızlar öncelikle hepimize kolay gelsin. Ben 2010 senesinde farkında olmadan 63 kiloya çıkıp sonra 55-56 civarlarına düşmüştüm bir takım diyetlerle vs. Fakat 3 sene olmuş ben kalan 5-6 kiloyu veremiyorum ya hu! Tamam almamak da güzel ama bu kadar iradesizlik de olmaz ki... yine yeniden lafını görünce yazasım geldi. Her Allah'ın günü başlayıp iradesizlikle sonuçlanmalar.. Aslında bu biraz da kafamdaki " böyle de idare ediyorum " düşüncesinden ötürü. Ama "idare eder" den ziyade neden mükemmel olmayalım? Neden herhangi bir şey giyeceğimiz zaman şurası şöyle mi olur diyelim ki? Vallahi gına geldi bugün sinirden oturdum ağladım.
Birbirimize yardımcı olalım son bir kez girelim bu yola ve bir daha çıkmayalım... Bazı şeyleri yaşayış biçimi haline getirmek gerekiyor. Yoksa 5 ver 10 al şeklinde bu iş bir yere varmıyor ve hep akılda bir kilo vermeliyim düşüncesi oluyor. O yüzden yine yeni yeniden fakat bu defa son olsun sonsuz olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html forumdakı bu yazıyı okudum.. evet dıyet degıl... aynen yazıda da bundan bahsedıyor 42 kılo vermıs bır bayan .. ve az yesekde cok yesekde alacagımız tadın aynı olacagından.. ve demıskı hepımızın ıskeletı ıncecık neden bızımkı yaglarla kat kat sarılmıs olsun kı... ıstesek bız de zayıf olabılırız ! aynen oyle.. kemıklerımız ıskeletımız yaklasık olarak aynı kalınlıkta... uzun bır yazıydı bıtırdım ama gec kaldım azcık sanırım :)) hemen uyuycam :)
ıyı gecelerrr... :*
5-6 kilo nedirki canım.sen bide bana bakkaç kiloyla uğraşıyorum.karar verdinmi gerisi kolay.
bende bugün yeni bir fikir buldum halk oyunu kursuna başlayacagım :) böylece kurstan gerı kalmamak adına aksatmakda olmaz <:) duzenlı olur ve sonucundada ekstra halk oyunu bılgım olur hem ana okulu ogretmenıyım sertıfıkasını da alanımda kullanabılırım hemde spor olurrr :))
herkese selamlar,
arkadaşlar ben nerdeyse 1 haftadır leslie yapıyorum 2 mil.süreklide yapmayı düşünüyorum.iyi hissettiriyo.tavsiyem sabahları yapın.sabah enerjimiz yerindeyken daha güzel yaparız.gün içine kaydıkça insan daha çabuk yoruluyo.
bugün erken kalktıgım ıcın dAHA iyiydi :)
sabah 1 yumurta 2 zeytin yedim :) 2 dilim ekmek 2 dilimde kepekli etimek yedim :)
sonra 1 avuc kadar kabak çekirdeği ve türk kahvesi içtim
öğlen 1 taze biber dolması yedim 2 dilim ekmekle :) ekmek cok oldu galiba :s
arada meyve yemeyi düşünüyordum ama unutmusum :)) 2 kuru kayısı yedim :)
AKSAM YEMEGI GEC KALDI yogurt ve salata yiyeceğim :))
diğer sporlar çok karısık geldı yetısemedım :) mezdeke de hiç bilmemleslie daha acık secık geldı yapım dedım bu kolaymıs dedım bı basladım 15 dk zor dayandım çok yoruyor :O
SENİNKİ NASILDII ? SPOR YAPABILDIN MI?
herkese selamlar,
arkadaşlar ben nerdeyse 1 haftadır leslie yapıyorum 2 mil.süreklide yapmayı düşünüyorum.iyi hissettiriyo.tavsiyem sabahları yapın.sabah enerjimiz yerindeyken daha güzel yaparız.gün içine kaydıkça insan daha çabuk yoruluyo.
sevgli günlüğüm dün sadece bir tabak çorba içtim ve bir dilim kepek ekmeği yedim.. sonra bir erik ve hurma yedim..yarım saat yürüdüm iki litre suyumu içtim ....şuan bu saat oldu ben işteyimm ve hala yemek yiyemedimm...neyse gnlüğüm gün geçtikçe daha iyi olacak ... bugün sabah tartıda -500 gördüm toplam 1.200 oldu hadi devamı gelsin inşallah :))
tebrikler canım,böyle böyle gidicek kilolar...
ben 1 kilo daha almışım( mutsuzluktan ölebilirim 69 kg eve geldim 85 gün önce.. şimdi 78 kg
3 gündür dikkat ediorum ve 1 kilo daha aldım ... ben tekrar yurda fln mı dönsem napsaamm daha cok yuruyorduk.. otobus kullanmıyorduk arkadaslarımız vardı eslık edenyyemek ve kahvaltı saatı vardı hıc sasırtmazdık yemekler karbon hıdrat agırlıklı da olsa gunde ya da ıkı gunde bır çıkolatamızı da yesek kilo almıyorduk
ama diyette değilmisin nasıl kilo aldın anlamadım( neler yiyorsun spor yapıyormusun bi anlat bakalım... moral bozmak yok lütfen topla kendini ve sıkı displinli bi şekilde asıl bu işe lütfennnnn
teşekkür ediyorum cnm :)sanki biraz yavaş gidiyor ama gidiyor sonuçta buna da şükür..gerçi özel döneme girdim bugün acaba ondan mı böyle yavaş yavaş gidiyor anlamadım.. pazar günü başladım bugün 4. gün toplam 1.800 gitti iyimi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?