YINE YENIDEN

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
9 aydir tedavi goruyorduk cocuk icin doktorumuz artik asilama ile tup bebegi denicegiz dedigi noktadaydik klomenle gebe kalamayinca doktorum once asilama pesinden tup bebek demisti iyi bir hastane arastirmasindayken ikizlerime kendiligimden hamile kalmistim.3 gun once gebeligim 11.haftasindaydik diyrbilirim sonlandi ikkzlerimin kalbi durdu.Psikolojikmen 3 gundur ne yasadigimi ben ve esim cok iyi biliyor.Derdim bana yetiyor bu yetmezmis gibi eltim bas sagligi vercegi yerde annelik cok baska Rabbim 2 tane nasio etse bana cok sukur iyi sabirlisin evlat vaska annelik baska gibi mesajlar atiyor bugun artik dayanamayip engelledim.Aramiz eltimle nornalde cok iyidir neden boyle yapti anlamis degilim eltim benim cocukluk arkadasim aslinda esime mesaj atmis annem almis telefonu dedi o yazmis dedi kaynanamla sorunlarimiz var aslinda benle sorunu yok esim konusmuyor daha once anlatmistim burda sirf bu yuzden benimle ugrasiyor eltim dogrumu soyluyor bilemedim dedigim gibi aramiz iyidir sorunumuz yoktur cocukluk arkadasim kaynanam telefonunu alip yazmis.Annelikle illgili mesajlari kaynanam yazmis ANNE kelimesi bu ara cok zor telafuz ettigim kelime annemden uzaktayim bir yanimda abneme ozlemim diger yanimda annelige ozlemim.Bu kaynanamla napcam bilmiyorum boyle durumumda bile neler yapiyor cok zoruma gidiyor

Rabbimin ne kadar zoruna gitmiştir aslında veren de Allah alan da Allah yine verecek olan da Allah sen nasibinden korkma rabbim senin nasibini de bi zamana sıkıştırmış böyle şeyleri duyup kendini üzme aç yasinini oku al tesbihini tesbihatını yap namazını kıl şükrüünü eda et çünkü aşılama tüp bebek yapmadan hamile kalmışsın en azından kendiliğinden hamile kaldığını öğrendin bunun için ne kadar şükretsen azdır. Kaynanana gelince rabbime dua et sen ona hidayet ver de. Hiçbir şekilde kötü düşünüp şeytana ve içi şeytanlaşmış inaanlara feyz verme. Acını içimde yaşadım gerçekten ne kadar zor olduğınu tahmin edebiliyorum. Bu süreçte gerekirse kocan ve birkaç samimi dostundan başka kimseyle görüşme rabbine yakınlaş bu ay recep ayı rabbim iste kulum vereyim diyor sen bu ay bitmeden bu ayın feyzine nail ol inşallah dilerim yüce rabbimden bu üç ayların erenlerin evliyaların peygamberlerimizi hürmetine sana tekrardan hayırlısıyla hamile kalmayı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun..

Allah razi olsun amin insAllah isteyen herkese versin kisa surede olsa cok baska his cok baska duygu Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insanin zoruna gidiyor.Kayinvalidem hele bassagligina arayip eee ana ogul arasinda durursan boyle sinanarsin kizim dedi surstina kapattim resmen ANNE mi dahi arayamiyorum anne diyemiyorum Allahim cok zormus anne hasretim baska annelige hasretim baska anne kelimesinin bu kadar anlam yuklu olmasi

Basınız sagolsun cok uzuldum.
Yerinizde olsam engeli kaldırmazdım.
Kimse benden yuz bulamazsa benım telefonumdan baskalarını incitemez.
Bunu yapabilmeleri ıcın benden o cesareti almaları lazım zira sonunda beni kaybetmek var.

Kaynananızın yazdıgına inanmiyorum, velev ki o kadar kotu biri kaynanan, o yazdı. Bır daha yuzune bakmam.

Ama eltın bana hıc guven vermedi, anında engellendiğini fark etmesi bile kafi.
Sevdıgım ve hıcbısey yapmadıgım bırı beni suan engellese farkedemem
Cunku bisey yapmadım, engelledı mı diye bakmam

Bı de madem masum ve samimisiniz, sızı arayabilir asıl acınızı o zaman paylaşabılırdı.

Kayınvalidenin eltinle samimiliği ne derece? Telefonunu alıp sana msj yazmaya cesaret edecek kadar. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Şuan çok hassas bi zamandasın. Bende kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorum. Bi süre annelik lafını yada hamile birini yeni anne olmuş birini görmek çok canını yakacak. Ama sabret alanda Allah verende.

Surekli mesajlariz arasiriz eltimle oyle fsrketmis tedavide bile yaniimdaydi hep kafam karidik bi sure uzak olsa iyi olur zaten.Allah razi olsun saolun

Surekli mesajlariz arasiriz eltimle oyle fsrketmis tedavide bile yaniimdaydi hep kafam karidik bi sure uzak olsa iyi olur zaten.Allah razi olsun saolun
Sen gene de emin olma.
Baskasının telefonunu alıp birilerini kırmak olacak is degıl. Bence tabıı.

Evet cok zor cidden kendi anneme anne diyememek zor annemden cok uzagim gelme gelemiyor okuyan kardeeim var ben gidemiyorum bi yanim anneme hasret bi yanim annelige anne kelimesinin bu kadar agirlasacagini bilemezdim saolun Rabbim sizede sabr verdin

Kaynanam tam cehenneme odun olacak tıynette. Insallah kocan hıc affetmez onu.

Kaynanam tam cehenneme odun olacak tıynette. Insallah kocan hıc affetmez onu.
4 senedir konusmuyorlar 6 senedir esimle beraberim ama 1.5 senedir evliyiz 4 sene sana selam vermeyen adam ben kusturmusum gibi bide ustune kalkip Rabbim ana ogul arasina girdin die sinadi seni demesi cok kirici onu bende asla affetmeyecegim bu saatten sonra

Veren de Allah Alanda Allah... Bu süreçte kimse ile muhataap olma. Eltin izin verme se idi o yazılar yazılmadı.. Oda demekki onaylamış.. Rabbime havale et en güzeli...

Etme. Allah ıslah etsin onu.

Yapın gereği çok hassas olabilirsin hoş kim senin yerinde olsa hassas olurdu ama meleklerin sana şefaatçi olacak inşallah cennetül alâ nın kapısında. Sen şimdilik bunlara kulaklarını tıka rabbim sana o güzelliği tekrar nasip edecek inşallah lütfen kendi kendine şifa ol şifanı bul böyle insanlarla bir süre hiçbi şekilde konuşma anne oğul arasına mı girmişsin oğlunu düşünen bir anne bu durumdan feyz almaz oğlunun üzüleceğini düşünür boşver bunları düşünmeyi sen sabret sebat et dua et gerisi rabbim verir

Ben elimden geldigince uzak duruyorum sirf kotu olmayalim diye kirop doken ben olmiyim diye saygim sevgim eksik etmrm yetistirilmem bu yaslarina hurmetine saygida kusur etmem bu saatten sonra selam sabah keserim ne evlerine giderim ne evime alirim Amin canim guzel dileklerin dualarin icin tesekkur ederim Allah razi olsun Allahim herkese versin

Başın sağolsun.
çok üzücü gerçekten.
insan bu gibi durumlar da acısını bile doğru dürüst yaşayamıyor.
2 kez düşük yapmış biri olarak,
Az daha sabır diliyorum size.

odaklanmayın.
size iyi gelen şeylerle meşgul olmaya çalışın.
biliyorum çok zor..
Öncelik sizin sağlığınız.
herşey zamanını bekliyor.
buna çok inanıyorum.
en doğru zaman da, bu mucizeyi yaşamanız dileği ile..

Kötülük isteyen kötülük bulur.. Döner dolaşır kendini bulur..
Oyle oluyor hep akillanmiyor varsa yoksa parasi kendi kendi istekleri ben cok seylerini gordum hep sustum kotu olmiyim saygisizlik etmim dedim kacarak gelin geldim dugun dernek yaptirmadim gelinligimi kendi annem babam aldi giydirdi crkim yaptirdi icimde kalmasin die nikahimda kendi ailem geldi esimle yanimda durdular 1.5 sene sonra bana bir altin aldilar onun kirk yerde lafini yaptilar altin dedigim 1 bilezik kirk yerde lafi dondu yedirdik giydirdik icirdik heray evlerine para donderdik hep sustum ama bu seferki evlatlarima ettigi laf bende bitirdi onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…