Allah razi olsun amin insAllah isteyen herkese versin kisa surede olsa cok baska his cok baska duygu Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insanin zoruna gidiyor.Kayinvalidem hele bassagligina arayip eee ana ogul arasinda durursan boyle sinanarsin kizim dedi surstina kapattim resmen ANNE mi dahi arayamiyorum anne diyemiyorum Allahim cok zormus anne hasretim baska annelige hasretim baska anne kelimesinin bu kadar anlam yuklu olmasiRabbimin ne kadar zoruna gitmiştir aslında veren de Allah alan da Allah yine verecek olan da Allah sen nasibinden korkma rabbim senin nasibini de bi zamana sıkıştırmış böyle şeyleri duyup kendini üzme aç yasinini oku al tesbihini tesbihatını yap namazını kıl şükrüünü eda et çünkü aşılama tüp bebek yapmadan hamile kalmışsın en azından kendiliğinden hamile kaldığını öğrendin bunun için ne kadar şükretsen azdır. Kaynanana gelince rabbime dua et sen ona hidayet ver de. Hiçbir şekilde kötü düşünüp şeytana ve içi şeytanlaşmış inaanlara feyz verme. Acını içimde yaşadım gerçekten ne kadar zor olduğınu tahmin edebiliyorum. Bu süreçte gerekirse kocan ve birkaç samimi dostundan başka kimseyle görüşme rabbine yakınlaş bu ay recep ayı rabbim iste kulum vereyim diyor sen bu ay bitmeden bu ayın feyzine nail ol inşallah dilerim yüce rabbimden bu üç ayların erenlerin evliyaların peygamberlerimizi hürmetine sana tekrardan hayırlısıyla hamile kalmayı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun..
Surekli mesajlariz arasiriz eltimle oyle fsrketmis tedavide bile yaniimdaydi hep kafam karidik bi sure uzak olsa iyi olur zaten.Allah razi olsun saolunBasınız sagolsun cok uzuldum.
Yerinizde olsam engeli kaldırmazdım.
Kimse benden yuz bulamazsa benım telefonumdan baskalarını incitemez.
Bunu yapabilmeleri ıcın benden o cesareti almaları lazım zira sonunda beni kaybetmek var.
Kaynananızın yazdıgına inanmiyorum, velev ki o kadar kotu biri kaynanan, o yazdı. Bır daha yuzune bakmam.
Ama eltın bana hıc guven vermedi, anında engellendiğini fark etmesi bile kafi.
Sevdıgım ve hıcbısey yapmadıgım bırı beni suan engellese farkedemem
Cunku bisey yapmadım, engelledı mı diye bakmam
Bı de madem masum ve samimisiniz, sızı arayabilir asıl acınızı o zaman paylaşabılırdı.
Sen gene de emin olma.Surekli mesajlariz arasiriz eltimle oyle fsrketmis tedavide bile yaniimdaydi hep kafam karidik bi sure uzak olsa iyi olur zaten.Allah razi olsun saolun
Evet cok zor cidden kendi anneme anne diyememek zor annemden cok uzagim gelme gelemiyor okuyan kardeeim var ben gidemiyorum bi yanim anneme hasret bi yanim annelige anne kelimesinin bu kadar agirlasacagini bilemezdim saolunKayınvalidenin eltinle samimiliği ne derece? Telefonunu alıp sana msj yazmaya cesaret edecek kadar. Bana pek inandırıcı gelmedi.
Şuan çok hassas bi zamandasın. Bende kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorum. Bi süre annelik lafını yada hamile birini yeni anne olmuş birini görmek çok canını yakacak. Ama sabret alanda Allah verende.
Uzun sure mesafe en iyisi sanirimSen gene de emin olma.
Baskasının telefonunu alıp birilerini kırmak olacak is degıl. Bence tabıı.
Kaynanam tam cehenneme odun olacak tıynette. Insallah kocan hıc affetmez onu.Allah razi olsun amin insAllah isteyen herkese versin kisa surede olsa cok baska his cok baska duygu Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insanin zoruna gidiyor.Kayinvalidem hele bassagligina arayip eee ana ogul arasinda durursan boyle sinanarsin kizim dedi surstina kapattim resmen ANNE mi dahi arayamiyorum anne diyemiyorum Allahim cok zormus anne hasretim baska annelige hasretim baska anne kelimesinin bu kadar anlam yuklu olmasi
4 senedir konusmuyorlar 6 senedir esimle beraberim ama 1.5 senedir evliyiz 4 sene sana selam vermeyen adam ben kusturmusum gibi bide ustune kalkip Rabbim ana ogul arasina girdin die sinadi seni demesi cok kirici onu bende asla affetmeyecegim bu saatten sonraKaynanam tam cehenneme odun olacak tıynette. Insallah kocan hıc affetmez onu.
Etme. Allah ıslah etsin onu.4 senedir konusmuyorlar 6 senedir esimle beraberim ama 1.5 senedir evliyiz 4 sene sana selam vermeyen adam ben kusturmusum gibi bide ustune kalkip Rabbim ana ogul arasina girdin die sinadi seni demesi cok kirici onu bende asla affetmeyecegim bu saatten sonra
Kesinlikle oyle Rabbim ne eylerse guzel eyler ama zor bi asama cidden imtihan zor layigiyla gecerim insAllahVeren de Allah Alanda Allah... Bu süreçte kimse ile muhataap olma. Eltin izin verme se idi o yazılar yazılmadı.. Oda demekki onaylamış.. Rabbime havale et en güzeli...
Psikolojikmen cok yiprattilar resmen Allaha havale ediyorum onlari artikEtme. Allah ıslah etsin onu.
Yapın gereği çok hassas olabilirsin hoş kim senin yerinde olsa hassas olurdu ama meleklerin sana şefaatçi olacak inşallah cennetül alâ nın kapısında. Sen şimdilik bunlara kulaklarını tıka rabbim sana o güzelliği tekrar nasip edecek inşallah lütfen kendi kendine şifa ol şifanı bul böyle insanlarla bir süre hiçbi şekilde konuşma anne oğul arasına mı girmişsin oğlunu düşünen bir anne bu durumdan feyz almaz oğlunun üzüleceğini düşünür boşver bunları düşünmeyi sen sabret sebat et dua et gerisi rabbim verirAllah razi olsun amin insAllah isteyen herkese versin kisa surede olsa cok baska his cok baska duygu Rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insanin zoruna gidiyor.Kayinvalidem hele bassagligina arayip eee ana ogul arasinda durursan boyle sinanarsin kizim dedi surstina kapattim resmen ANNE mi dahi arayamiyorum anne diyemiyorum Allahim cok zormus anne hasretim baska annelige hasretim baska anne kelimesinin bu kadar anlam yuklu olmasi
Kötülük isteyen kötülük bulur.. Döner dolaşır kendini bulur..Kesinlikle oyle Rabbim ne eylerse guzel eyler ama zor bi asama cidden imtihan zor layigiyla gecerim insAllah
Ben elimden geldigince uzak duruyorum sirf kotu olmayalim diye kirop doken ben olmiyim diye saygim sevgim eksik etmrm yetistirilmem bu yaslarina hurmetine saygida kusur etmem bu saatten sonra selam sabah keserim ne evlerine giderim ne evime alirim Amin canim guzel dileklerin dualarin icin tesekkur ederim Allah razi olsun Allahim herkese versinYapın gereği çok hassas olabilirsin hoş kim senin yerinde olsa hassas olurdu ama meleklerin sana şefaatçi olacak inşallah cennetül alâ nın kapısında. Sen şimdilik bunlara kulaklarını tıka rabbim sana o güzelliği tekrar nasip edecek inşallah lütfen kendi kendine şifa ol şifanı bul böyle insanlarla bir süre hiçbi şekilde konuşma anne oğul arasına mı girmişsin oğlunu düşünen bir anne bu durumdan feyz almaz oğlunun üzüleceğini düşünür boşver bunları düşünmeyi sen sabret sebat et dua et gerisi rabbim verir
Oyle oluyor hep akillanmiyor varsa yoksa parasi kendi kendi istekleri ben cok seylerini gordum hep sustum kotu olmiyim saygisizlik etmim dedim kacarak gelin geldim dugun dernek yaptirmadim gelinligimi kendi annem babam aldi giydirdi crkim yaptirdi icimde kalmasin die nikahimda kendi ailem geldi esimle yanimda durdular 1.5 sene sonra bana bir altin aldilar onun kirk yerde lafini yaptilar altin dedigim 1 bilezik kirk yerde lafi dondu yedirdik giydirdik icirdik heray evlerine para donderdik hep sustum ama bu seferki evlatlarima ettigi laf bende bitirdi onlariKötülük isteyen kötülük bulur.. Döner dolaşır kendini bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?