arkadaşlar çok moralim bozuk.ben şuan tüp bebek tedavisindeyim iğnelerimi vuruyorum dün eşim iğnemin birini kırdı burda da eczanelerde yok istanbul da uzak merkeze gidip alamayız eşimle o yüzden tartıştık bilerek tabi kırmadı ama kızdım o an ne yapıcam ben şimdi diye öle tartıştık eltim üst katımda oturuyor duymuş hemen gitmiş kayınvalidelere yetiştirmiş bugün.kayınvalide bize çok sesiniz çıkıyormuş bak xxxx duymuş düngece çok kavga ettiler tartıştılar demiş abartmış.kayınvalide nereden bileyim benim oğlanın yavaş lafı yok ki normal konuşmasıda bağırarak demiş.evet eşim normalde de bağırarak konuşur hatta bu yüzden çok kızarım bağırmadan konuş millet kavga ediyoruz sanacak derim.bende kayınvalideme evet biraz kızdım ama onun dediği gibi kavga etmedik dedim boşver sen onu dedi kayınvalide.ama çok üzüldüm ya duyduysan duydun herkes tartışır hemen niye ortalığı karıştırdı duyurdu ki gerçekten üzüldüm gidip eltiye sorcaktım eşim boşver bırak dedi üstüne düşmedim ama sorun bendemi tartışmamızda mı.iğnem kırılınca yedek olmayınca eşime kızım tartıştık olay bu.