selam kızlar sizle paylaşmak istediğim bişey var yorumlarınıza ihtiyacım var.
iş yerinde bi çocuk bende hoşlanıyodu bende ona yüz vermedim.sora ortak bi arkadaşımız illa benle bi düğüne gel diye ısrar etti bende yalnız kalmasın die kabul ettim.düğünde beraberdik bi de bi yere gidip bişeyler yedik iştik.yani kalabalık gittik o çocuk falan da vardı.one hep ona istemediğimi söyledim.sonra ortak bi başka biri bu çocuğa gidip işte sana böyle böyle dio demiş.yani dediğim de şuydu ben onla aynı ortamda olmak istemiyorum çok sıkıcı bişeyden anladığı yok gibi sözlerdi.çocukta gidiyo ben kimle yakınsam ona beni kötülüyo.bi gün dayanamadım iş yerinde bak dedim bi daha benim hakkımda birine bişi dersen bu kadar sakin olmam falan.birazda bağarmışım öyle dediler.yani derdi beni huzursuz etmek ve tek başıma kalmamı istiyo kimse benle konuşmasın istiyo.
yine ben suçlu oldum kimisi diyo konuşmasaydın o onun terbiyesizliği konuşşsun dursun kimiside alsaydın kenara konuşsaydın herkesin içinde bağarmasaydın dio.biri benim hakkımda konuşcak bende suscammı bende onun arkasından konuşıyım iş yeri iş yerinden çıksın dedikodu kazanına dönsün.küfür etmedim bişi demedim tek dediğim çok sıkıcı kendini bişi sanıyo falan dedim.o ise arkadaşlarımla aramı bozmaya çalışıyo.bi daha duysam gerçekten kötü olcak kendimide tutamıyom iş yeri falan dinlemicem allah ne verdiyse girişem yada dövdürtcem çok sinirli bi yapım var hani sakinde olamıyorum.işte işin aslı bu sizce ne olur bundan sonra ben nasıl davranmalıyım.bi daha bişi olursa nasıl tepki vermeliyim.yorumlarınızı bekliyorum kızlar