Yine yurt sorunu :/

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar kaldığım apart aniden doğalgazla ısıtma sistemine geçti .odayı tuttuğunda kömür kullanılıyordu ve ısıtma masrafı onlara aitti.elektrik su ise oda sahibine ait.

Benim odam uygun olduğu için kombiyi bnm odama taktılar. Sorum şu;kombinin harcadığı elektrik benim faturamamı yansıyacak. Benim harcadığım elektrik ile kombininki nasıl ayırt edilecek.

Ve De diğer sorum ısıtma masrafı onlara ait diye konuştuk başından şimdi kombinin harcadığı elektriği bizim ödememiz mi gerekli onların mı.

Bunları onlarada sorabilirim ama sizin
Verdiğiniz cevaplara göre çirkefleşicem :d o kadar lanet bi aparta geldim ki maalesef sorunları hiç bitmiyor. İlgi alaka sıfır ama iş paraya gelince sürekli saçma sapan şeylerden para talep ediyorlar. Malum öğrenciyim ve zar zor yettiriyorum harçlığımı.

Ben mi acaba çok pintice düşünüyorum diye konuyu açmak istedim.

Sana bi sey diyeyim mi. Bildigim kadariyla artik oda tipi bacalı kombi kullanimi yasak. Tehlike arzettigi icin. Yeni uretilen tum kombiler hermetik olarak uretiliyor. Faturayi bilemem de dikkat et basina bi is gelmesin..

Düzeltme: bacalı kombi sadece bazi illerde yasakmis. Belki de senin yasadigin yer onlardan biri degil. Ama yasaklanmasinin bir mantığı vardir herhalde.

Sana bi sey diyeyim mi. Bildigim kadariyla artik oda tipi bacalı kombi kullanimi yasak. Tehlike arzettigi icin. Yeni uretilen tum kombiler hermetik olarak uretiliyor. Faturayi bilemem de dikkat et basina bi is gelmesin..

Düzeltme: bacalı kombi sadece bazi illerde yasakmis. Belki de senin yasadigin yer onlardan biri degil. Ama yasaklanmasinin bir mantığı vardir herhalde.
Sağol uyardığın için ama yapabilceğim bişey olduğunu sanmıyorum :/

Sana yıkabilirler borcu. Sakın güveneyim deme. Ben bundan iki yıl önce buna benzer bir sorun yaşadım yurdumla alakalı. Maalesef ki bu tarz özel kurumlar (apart,özel yurt vb) öğrenciyi sömürmek adına yapmadıklarını bırakmıyorlar. Hepsi için geçerli değil tabi ama istisnalar kaideyi bozmuyor.

Sana yıkabilirler borcu. Sakın güveneyim deme. Ben bundan iki yıl önce buna benzer bir sorun yaşadım yurdumla alakalı. Maalesef ki bu tarz özel kurumlar (apart,özel yurt vb) öğrenciyi sömürmek adına yapmadıklarını bırakmıyorlar. Hepsi için geçerli değil tabi ama istisnalar kaideyi bozmuyor.
Güvenmiyorum da işte napayımki bu saatten sonra apartı tuttum sözleşmeyi yaptım çıkamamda .
İnan ben bunun kadar fenasını görmedim. Tek dertleri daha fazla nasıl para koparabilirz olmuş. Eve çıksaydım daha az masraf olurdu.

Back
X