• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yinemi başa sardım

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
kızlar hep yazdım yorum yaptım nacizane akıl verdim ama bugun kafam aklım karma karışık o kişiyi unuttuğu dediğim yada sandığım kişinin es kaza facesini gördüm bende engelliydi görmek olaydım ya bende engelliydide o yanındaki kızla bir fotoraflar bir aşkımlar canımlar mutluluk pozları aldığı hediyeler hiç bir özel anını atlamamış dünya kadınlar günün bile:((( ya gerçekten seviyor bu kadını benim bir içim acıdı yaram kanadı moral kalmadı çok üzüldüm neticesindede baş ağrısı saatlerdir var içim nasıl acıdı ya yok o ne fotoraflar ya leyla mecnun gibiler ya biz hiç öyle olamadık ama mutluydu gerçekten kızı sevmiş seviyor yenildim yenilgiyi kabul etmek ağır geliyor çok mutsuzum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum başım çatlıyor ne yapayım ya:14::14::14:

Canm keske bakmasaymissin.... Yüzünü yika buz gibi suyla sonra disari cik ve yürü temiz havada yurumek iyi gelir Sana ve soyle dusun sen bu adamdan ayrildin cunku biseyler yolunda gitmedi mutsuzdun... Simdi onun bi sevgilisi var seviyoda olabilir sonucta Hayat devam ediyo kendini düsün sen suan yanlizsin hayatinda birisi yok diye üzüldün sen koskaca bir yili onsuz gecirdin ona ihtiyacin yok ve bir gün cok sevecegin birisi cikacak karsina bu Adam umrunda bile olmayacak... Simdi uzulmen cok dogal ben olsam bende uzulurdum ama uzerinde cok durmamak lazim acinin seni yenmesine izin verme

canım sonuna kadar haklısın ama yok benim kapandığını sandığım yaram yeniden kanadı bu kez altaki izlerde belli ve yeni izlerde çok kötüyüm 3 4 gündür off daha evvelde konuma girdim ama yazamadım bugun cevap vereyim dedim yazına saolun ama bendeki baş ağrısı gitmiyor ve ben çok mutsuzum kahretsin ki hala seviyormusun seviyorum :14::14::14:

canım sonuna kadar haklısın ama yok benim kapandığını sandığım yaram yeniden kanadı bu kez altaki izlerde belli ve yeni izlerde çok kötüyüm 3 4 gündür off daha evvelde konuma girdim ama yazamadım bugun cevap vereyim dedim yazına saolun ama bendeki baş ağrısı gitmiyor ve ben çok mutsuzum kahretsin ki hala seviyormusun seviyorum :14::14::14:

Tabiki seviyorsun bu da cok normal bende ozluyorum 3 gundur ama uzerinde durmamaya calisiyorum kendini yipratma sevgi maalesef bi anda bitmiyo o insan ne yaparsa yapsin zamanla geciyo önemli olan bununla yasamaya alismaya calismak.... Kendine acimayi birak seviyorsun bende hala cok seviyorum ama bu hic birseyi degistirmiyo maalesef sevmek onu getirmiyo geri... Onun icin mutlu olmaya bak spor yap temiz havada yürü basinin agrisi nasil gecer kendini bu durumdan nasil kurtarirsin diye düsüN

Back
X