Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranan Saclara Boya Önerisi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

babyCi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
10
0
86
İstanbul
Arkadaslar benım saclarım baya yıpranmıs durumda gerek boya gerekse duzlestiricilerle, ee haliyle dokulme, kopma, kuruma ve tel tel olma söz konusu. SAclarım gecen sene sarıydı boya olmasına ragmen gayette saglıklı ve gurlerdı yanlız koyu renge boyattıktan sonra bir turlu kendılerıne gelemedıler. sureklı kesrtırdıgım halede kırıkları ve yıpranmıs tarafları ne uzuyolar ne de kendılerıne gelıyolar. Ancak baska bi sorun ki saclarımı boyamam mecbur artık cunku cok kötu görunuyolar. Boya daha da yıpratıcak biliyorum bu yuzden 2-3 ayda bi boyuyorum. bana önerebileceginiz bir boya markası var mı? cunku gittigim kuaforler sacımı bakımla boyayla kendıne getırıyo gıbı gösterıyo ama 2 gun sonra yıne daha felaket oluyolar.. kullanabilecigim bi kur ve boya önerebilirseniz cok yardımcı olursunuz??!!

Canım ne olur bana da yardım edin, saçlarım hızla dökülüyor ve de çok yavaş uzuyor. Hızlı uzaması için kerastes ürünlerini kullanmak veya katkısız garantili keratin seti kullanmak arasında kaldım. Kullanan varsa yazsın lütfen? Ben yıpranmayı hallettim, katkısız keratin yükledim yıpranmadan eser kalmadı. Ama şu dökülme sıkıntı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…