- 26 Temmuz 2015
- 902
- 238
- 53
- 27
Bence bahane o aslında. Kardeşi özel üniversite okuyor ona para gönderemem diye de düşünüyor olabilir.
Nasıl davranayım bilmiyorum.ama işte ona sen müdahale edemezsin. kendi bileceği iş. yok illa evlencem diyosa durum belli. senin kaçarak evlencek halin yok.
Acaba çalışıp ev masrafına ortak olur musunuz diye mi düşündü anlayamadım tam o kısmi,babanızın tutumu hoş değil ama,sevgilinizin annesi baskın gibi evlenmeden önce iş sahibi olmaya bakın kayınvalide sizi pişman eder,bence kendi ailenizin evi daha iyidir her koşulda,evlilik çok zor zaten,bu kadar maddi problem le daha da zor olur,ailende istemiyor gibi pek
Nasıl davranayım bilmiyorum.
ben daha yeni mezun oldum bu yıl ailesel mevzulardan ve bir çok kötü olaydan dolayı çalışmadım. Kafam da almadı zaten. Dolayısı ile sınavdan da yüksek alamadım.
Çünkü benim ilk hedefim atanmak.Ama ev ortamından da kaçmak istiyorum
derse konsantre olamıyorsunuz...hep başka şeyler düşündüğünüz için... sizin geleceğiniz için önemli..her zaman eş adayı bulunur... yangından mal kaçırır gibi evlilik olmaz... ya bekleyecek ya da kendin bilirsin diyeceksin... tabi sizin düşünceniz nasıl bilemem... mesleğiniz olursa kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz...derse oturduğumda kafam hep başka yerlere gidiyordu.
Zaman geçiyor. Benim derdim de bu. Bir kez daha kpss ye çalışmak istiyorum.
Evet ailem istemiyor. Ama ben de evde durmak istemiyorum yıprandım. İstanbul'da iş bulsam nerede kalacağım diyorum.Kiralar malum.
derse konsantre olamıyorsunuz...hep başka şeyler düşündüğünüz için... sizin geleceğiniz için önemli..her zaman eş adayı bulunur... yangından mal kaçırır gibi evlilik olmaz... ya bekleyecek ya da kendin bilirsin diyeceksin... tabi sizin düşünceniz nasıl bilemem... mesleğiniz olursa kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz...
İş var da deneyim istiyorlar. Deneyim yok. Çok iyi ingilizcem yok, ingilizcem iyi düzeyde ama pratik yapma fırsatım olmadı.Bence ise gir çalış,yaşadığın yerde bölümünle ilgili iş yok mu
Para kazanınca mutlu olursun,istediğin gibi harcarsın ve sosyallesirsin
Bence ise gir çalış,yaşadığın yerde bölümünle ilgili iş yok mu
Para kazanınca mutlu olursun,istediğin gibi harcarsın ve sosyallesirsin
İş var da deneyim istiyorlar. Deneyim yok. Çok iyi ingilizcem yok, ingilizcem iyi düzeyde ama pratik yapma fırsatım olmadı.
Bu arada yaşadığım yerde bölümle ilgili iş olanağı yok malefes. Büyük şehirlerde de dediğim gibi deneyim istiyorlar.
İibf mezunuyum.Bolumunuz ne ki
kütüphane'ye gidin günlük bir saatinizi ayırın. faydası olur..ama konsantre olamıyorsunuz... anne ve babanızın huyu bu değişmezler...okuyup kendi yolunuzu çizeceksiniz...Evet tabi öyle. Babamdan da anlayış bekliyorum. Her gün kavga gürültüde de çalışamıyorum.
Babana güvenmiyorum, kusura bakma ama yalan söylüyor olabilirElbette yapmak zorunda değiller ama ben çok üzülüyorum. Maddi olmasalar da manevi destek bekliyorum. Babam istihare yaptım hayırlı değil diyor.
Erkek arkadaşım beni darlıyor.
Benim hayatımda hiçbir şey net değil.
Ailem erkek arkadaşımı istemiyor.
İibf mezunuyum.
Evet tabi öyle. Babamdan da anlayış bekliyorum. Her gün kavga gürültüde de çalışamıyorum.
Farkındayım her gün konu açıyorum. Fakat buraya yazmazsam huzursuz oluyorum, paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. Her gün delirmenin eşiğine geliyorum.
Şöyle ki,
Erkek arkadaşım 2 yıldır hayatımda demiştim. Üni mezunu ve polis. Evlenmek istediğini biliyordum fakat ben daha yeni mezun oldum bu yıl ailesel mevzulardan ve bir çok kötü olaydan dolayı çalışmadım. Kafam da almadı zaten. Dolayısı ile sınavdan da yüksek alamadım.
Aileler tanışacaktı. Bizimkiler kabul etti gelsinler dediler. Araya babamın amcası girdi ve her şey tersine döndü. Bana hakaretler yağdırdı. Babam da savunmadı beni. Sonra babam bu sene çalış kpss ye hazırlan dedi. Kesin konuştu gelmesinler dedi. Ben de demek ki beni düşünüyor dedim kabul ettim.
Dün babam yine dellendi. Bana hakaret etti. Edepsiz dedi ve buna benzer hakaretler etti. Ayrıca önceden de aynını yapmıştı. Evde her zaman bir huzursuzluk var. Her zaman kavga var. Sürekli gergin bir ortam.Dün çok ağladım,ondan önceki gün ve ondan önceki gün de...
Bu olaylardan sonra şimdi de erkek arkadaşımın annesi ile konuşmuş. Annesi evlen diyormuş, akrabalarının yanında kalıyor o evden çık diyormuş,bir sürü laf ediyormuş. Beni aradı açar açmaz ben evlenmek istiyorum, bekleyemem dedi. Sen beni oyalıyorsun diyor.Ben de kızdım seni annen doldurmuş bana patlıyorsun dedim.Ayrı eve çık dedim, kiralar pahalı tek çıkmak istemiyorum dedi ve kardeşine de para yolluyor.İleride de aynısı olacak dedim, o zaman farklı olacak diyor. Kendine hizmetçi mi arıyor? Anneme söyledim anne gelmek istiyorlar hala dedim. Annem de şuan benim ona bu huzursuz ev ortamından kaçmak için söylediğimi anlıyor. Çünkü benim ilk hedefim atanmak.Ama ev ortamından da kaçmak istiyorum. İşim yok hiç çalışmadım birikmişim de yok, başımı alıp gideceğim bir yer de yok. Şuan nasıl bir politika izlemeliyim? Çok yoruldum çok...
kütüphane'ye gidin günlük bir saatinizi ayırın. faydası olur..ama konsantre olamıyorsunuz... anne ve babanızın huyu bu değişmezler...okuyup kendi yolunuzu çizeceksiniz...
Erkek arkadaşınız evlenmeyi amaç edinmiş kiminle olduğunun bir önemi yok. Ayrı eve tek çıkamam demiş yani siz çalışmak mecburiyetindesiniz. Mutlu bir son göremiyorum nedense. Özellikle bekleyemem ben evlilik istiyorum kısımı. Arada aşk yok somut beklentiler cezbetmeye ve sabırsızlaştırmaya başlamış. Kiminle olduğunun önemi yok. Siz hayır derseniz başkasını bulacak. Umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?