Yıprandım

Bence bahane o aslında. Kardeşi özel üniversite okuyor ona para gönderemem diye de düşünüyor olabilir.

Acaba çalışıp ev masrafına ortak olur musunuz diye mi düşündü anlayamadım tam o kısmi,babanızın tutumu hoş değil ama,sevgilinizin annesi baskın gibi evlenmeden önce iş sahibi olmaya bakın kayınvalide sizi pişman eder,bence kendi ailenizin evi daha iyidir her koşulda,evlilik çok zor zaten,bu kadar maddi problem le daha da zor olur,ailende istemiyor gibi pek

Evet ailem istemiyor. Ama ben de evde durmak istemiyorum yıprandım. İstanbul'da iş bulsam nerede kalacağım diyorum.Kiralar malum.

ben daha yeni mezun oldum bu yıl ailesel mevzulardan ve bir çok kötü olaydan dolayı çalışmadım. Kafam da almadı zaten. Dolayısı ile sınavdan da yüksek alamadım.

Çünkü benim ilk hedefim atanmak.Ama ev ortamından da kaçmak istiyorum

derse oturduğumda kafam hep başka yerlere gidiyordu.
Zaman geçiyor. Benim derdim de bu. Bir kez daha kpss ye çalışmak istiyorum.
derse konsantre olamıyorsunuz...hep başka şeyler düşündüğünüz için... sizin geleceğiniz için önemli..her zaman eş adayı bulunur... yangından mal kaçırır gibi evlilik olmaz... ya bekleyecek ya da kendin bilirsin diyeceksin... tabi sizin düşünceniz nasıl bilemem... mesleğiniz olursa kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz...

Evet ailem istemiyor. Ama ben de evde durmak istemiyorum yıprandım. İstanbul'da iş bulsam nerede kalacağım diyorum.Kiralar malum.

Bence ise gir çalış,yaşadığın yerde bölümünle ilgili iş yok mu

Para kazanınca mutlu olursun,istediğin gibi harcarsın ve sosyallesirsin

Evet tabi öyle. Babamdan da anlayış bekliyorum. Her gün kavga gürültüde de çalışamıyorum.

İş var da deneyim istiyorlar. Deneyim yok. Çok iyi ingilizcem yok, ingilizcem iyi düzeyde ama pratik yapma fırsatım olmadı.

Bu arada yaşadığım yerde bölümle ilgili iş olanağı yok malefes. Büyük şehirlerde de dediğim gibi deneyim istiyorlar.

İş var da deneyim istiyorlar. Deneyim yok. Çok iyi ingilizcem yok, ingilizcem iyi düzeyde ama pratik yapma fırsatım olmadı.

Sonuçta bir yerden başlamak gerek,staj gibi bişey yap ücret almadan yada çok az ücretle,evden bi çıkıp ayaklarının üstünde dur,mutlu olacaksın

Evet tabi öyle. Babamdan da anlayış bekliyorum. Her gün kavga gürültüde de çalışamıyorum.
kütüphane'ye gidin günlük bir saatinizi ayırın. faydası olur..ama konsantre olamıyorsunuz... anne ve babanızın huyu bu değişmezler...okuyup kendi yolunuzu çizeceksiniz...

Babana güvenmiyorum, kusura bakma ama yalan söylüyor olabilir

Erkek arkadaşınız evlenmeyi amaç edinmiş kiminle olduğunun bir önemi yok. Ayrı eve tek çıkamam demiş yani siz çalışmak mecburiyetindesiniz. Mutlu bir son göremiyorum nedense. Özellikle bekleyemem ben evlilik istiyorum kısımı. Arada aşk yok somut beklentiler cezbetmeye ve sabırsızlaştırmaya başlamış. Kiminle olduğunun önemi yok. Siz hayır derseniz başkasını bulacak. Umarım anlatabilmişimdir.

İibf mezunuyum.

Anladım,ben düşündüm sizin yerinizde olsam ne yapardım diye,öncelikle evde madem ki huzursuzluk var,ev dışında olmak isterdim,ama bu evlilikle halledilecek bir konu değil,çünkü evlilikle mutlu olacağın kesin değil,evlilik zor,maddi olarak da pek hazır değil gibisiniz,ve ailen de istemiyor

Emlak ofisi,muhasebe bürosu,avukat yanında,dişçinin yanında yada avm de olabilir,bir işe girerdim,satış temsilcisi de olabilir,evde oturmaktan kat kat iyidir,hem ailen de sana saygı duyar,sonra sınava hazirlanirdim,dil öğrenmeye çalışırdım,hiçbişey yapmamaktansa cv ye en azından deneyim edindim iş alanında yazarsın

Bence evlenmeyi sil şu an kafandan

Geçen de sana dedik bu oğlanın derdi seninle evlenmek değil sadece evlenmek o yüzden baskı kuruyor bu adam sana seni bekleyemeyecegini zaten ifade etti senin uygulaman gereken politika ayrılmak gerçekten kendine yazık edeceksin

Evet tabi anlatabilirdiniz.Ben de böyle düşünüyorum. O zaman hayır deyip bekleyeyim bakalım ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…