Anladım,ben düşündüm sizin yerinizde olsam ne yapardım diye,öncelikle evde madem ki huzursuzluk var,ev dışında olmak isterdim,ama bu evlilikle halledilecek bir konu değil,çünkü evlilikle mutlu olacağın kesin değil,evlilik zor,maddi olarak da pek hazır değil gibisiniz,ve ailen de istemiyor
Emlak ofisi,muhasebe bürosu,avukat yanında,dişçinin yanında yada avm de olabilir,bir işe girerdim,satış temsilcisi de olabilir,evde oturmaktan kat kat iyidir,hem ailen de sana saygı duyar,sonra sınava hazirlanirdim,dil öğrenmeye çalışırdım,hiçbişey yapmamaktansa cv ye en azından deneyim edindim iş alanında yazarsın
Bence evlenmeyi sil şu an kafandan
Geçen de sana dedik bu oğlanın derdi seninle evlenmek değil sadece evlenmek o yüzden baskı kuruyor bu adam sana seni bekleyemeyecegini zaten ifade etti senin uygulaman gereken politika ayrılmak gerçekten kendine yazık edeceksin
Kütüphaneye git kesinlikle
Haklısınız. İş konusunu düşüneceğim. Evlilik için zaten hazır değilim. Doğru kişi mi bundan bile emin değilim.
canım bu konu en son sen atanırsan denk olmayacağız a kadar geldi ailesi çalışan gözü açık gelin istemiyor bunda acaba diyecek bir şey kalmadı bence ama sen bilirsinBunları ben de anlıyorum fakat aklımın bir köşesinde acaba var. Acaba ben de yanlış mı yapıyorum acaba düşündüğüm gibi mi? Bekleyip göreceğim.
Evlenirsen zaten bu şekilde pişman olursun sana yazık olur,iş konusunda adım atmaya bak hemen,en doğrusu bu:)
canım bu konu en son sen atanırsan denk olmayacağız a kadar geldi ailesi çalışan gözü açık gelin istemiyor bunda acaba diyecek bir şey kalmadı bence ama sen bilirsin
Haklısınız en iyisi bu yıl başka hiçbir şey düşünemeyeyim kpss ye hazırlanayım düzgünce.
Gidip evlenmede iş konusunda atacağın herhangi bir adım seni daha güzel bir yere taşıyacak
İsini bulduktan sonra,belki de karşına doğru kişi olduğundan emin olduğun biri çıkacak
Haklısınız her şey nasip işte. Belki de böylesi hayırlıdır. Evlendikten sonra bunlar olsaydı yıpratıcı olurdu. Hala vazgeçme şansım var.
Bence en doğrusunu yaparsın bak aşk sevgi güzel şey ama inan bana yarın bir gün bitince elinde ayakta duracak bir sebep arayacaksin çoğu kadın şiddet gördüğü halde ayrılmıyor neden gidecek yer yok tutunacak dal yok ,bu aile oğluna sadece kadınlık yapacak birini arıyor adamın yaşı geçmeden ve bence atansan bile eşin ileride seni çalışmaktan soğutur sağlıklı düşünemeyecek raddeye gelip yanlış karar alırsın ve biliyorsun ki dönüşü de yokEvet doğru diyorsunuz. Benim kafam çok karışık. Sağlıklı düşünemiyorum. Kpss ye yüklenip bu yıl atanmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?