- 24 Eylül 2016
- 31
- 12
- 3
- 50
- Konu Sahibi Bahti kara
-
Sizin ve çocukların yaşları kaç?Ben evli dört cocuk annesiyim
Esimle bes yil ayri kaldik bu ayrilik icinde cok denedik Ve Yine yedi aydir beraberiz
Okadar lanet bir insan olmuski cocuklarima kadar hakaret eder bizi tehtit eder cevreye Ve aileye Beni kötüler yüzüme güler Ve kim dedi Bunlari herkes ayrilmamiz Icin yalan söylüyor der
Ben bir cikmazdayim Simdide kizimi Beni tehtit ediyor nerye bas vurduysam öyle bir tiyatro oynadiki uzmanca onlar bile Beni sorunlu yapti olanlara Yani bir seytanla karsi karsiyim Ve hergün diri diri ölüyorum caresizliklten
Gerı gelmemen yerınde olurmus..Terk et gıtsın boyle bırını..Sevgılılerıyle sıze kumpas kurabılıyor ve dort cocugunun annesısinizTekrar Beni aldatti eski sevgilileri ile Ve onlara Karim kötü yol kadini iyi bir Anne degil bahanesiyle kendisine acisinlar diye Beni kötülemis dört hafta önce bu bayanlar Beni buldu Ve konustuk dört ayri bayanlarla hepsi aynisini dedi esin senin Icin kötü Kadin diye damgayi virmaya calisiyor Ama benimle konusunca benim sadece cocuklarim Icin fedakar bir Anne oldugumu ögrendiklerinde ona onu artik istemediklerini demisler
Cok zor.ama bir iki cocuk hadi de dort cocuk adam calismiyomus bide nasil baktiniz dort cocuga kucugunu baba evinde dogurdun heralde.cocuklar buyuk iyi kotu bi is bulunur yasin 41de olsa bakabilirsin kendinede cocuklarada.okumuyolarsa 20 yasindaki calisiyodur.
4 cocuktan sonra 5 yil mi ayri kaldiniz?peki arkadasim o kadar yildan sonra niye tekrar baristiniz ?biraz daha acik.yazarsaniz bizde konuyu anlar ve ona gore yorum yapardik..gercekten burdan hisettiklerinizi acinizi hissettim varyaBen evli dört cocuk annesiyim
Esimle bes yil ayri kaldik bu ayrilik icinde cok denedik Ve Yine yedi aydir beraberiz
Okadar lanet bir insan olmuski cocuklarima kadar hakaret eder bizi tehtit eder cevreye Ve aileye Beni kötüler yüzüme güler Ve kim dedi Bunlari herkes ayrilmamiz Icin yalan söylüyor der
Ben bir cikmazdayim Simdide kizimi Beni tehtit ediyor nerye bas vurduysam öyle bir tiyatro oynadiki uzmanca onlar bile Beni sorunlu yapti olanlara Yani bir seytanla karsi karsiyim Ve hergün diri diri ölüyorum caresizliklten
bir kere biten evliliği tekrar 5 yıl denemeye çalışmakla hatalısınız bence.Ben evli dört cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?