- 24 Eylül 2016
- 31
- 12
- 3
- 50
- Konu Sahibi Bahti kara
-
Kücük Oglum babasina cok düskün digerleride Ve Beni hic anlamadi cocuklarim anliyacaklar sandim kizimi istemeye geleceklerdi Kizim barismamizi cok istedi Ve baska bir evlilik yapmama karsi ciktilar esimin yasi 45 oldu artik düzelmistir dedi herkes Bende onayladim baristim4 cocuktan sonra 5 yil mi ayri kaldiniz?peki arkadasim o kadar yildan sonra niye tekrar baristiniz ?biraz daha acik.yazarsaniz bizde konuyu anlar ve ona gore yorum yapardik..gercekten burdan hisettiklerinizi acinizi hissettim varyarabbim.yardimcin olsun arkadasim
Bu adam ruh hastasimi ya!!bunun derdi ne biliyormusun?ne evliligim bitsin nede disari hayatim herkes beni mukemmel bilsin,herkes benim kadinin kahrini cektigimi sansin bende sefami sureyim...bukadar!insallah ceker giderde kurtulursunuz insallah!!Ve esim cocuklarimi en iyi sekil de okuttugum Icin ücünüde büyük okullarda okumalari icin Beni taktir edecegini veya destek olacagina
Herkese benim kötü bir Anne oldugumu sadece baskasini bulmam icin ayrilmak istedigimi Ve geceleri o uyurken Ben erkeklere resim gönderdigimi anlatiyor Beni herkes lanet bir Kadin bilsin diye
Ve o sadece Bana cocuklar icin katlaniyormus diyor
Aileme dedim Madem öyle neden Ben ayrilmak istiyorum diye Beni tehtit ediyor Seni vururum Beni birakirsan diyor Ve neden Beni kötü Kadin olarak damagaliyor herkese dedim
Anlamadigim bu adamin gayesi ne artik aklimi kaybedecek noktaya geldim hic bir sey düsünemiyorum hatta cok düsündügüm zaman aceba Ben kötümüyüm diyorum haksizlikmi yapiyorum diyorum iste biz cogu bayan bu yüzden ayrilmiyor uz hatayi kendimizde bulup onlari affedebilmek icin belkide kendimizi sucluyoruz
Amin Rabbim tüm benim gibi caresiz annelerin yar Ve ardimcisi OlsunKücük Oglum babasina cok düskün digerleride Ve Beni hic anlamadi cocuklarim anliyacaklar sandim kizimi istemeye geleceklerdi Kizim barismamizi cok istedi Ve baska bir evlilik yapmama karsi ciktilar esimin yasi 45 oldu artik düzelmistir dedi herkes Bende onayladim baristim
Iste AYnen dedigin gibi agzina yüregine saglik Ama kimseye inandiramiyorum bunuBu adam ruh hastasimi ya!!bunun derdi ne biliyormusun?ne evliligim bitsin nede disari hayatim herkes beni mukemmel bilsin,herkes benim kadinin kahrini cektigimi sansin bende sefami sureyim...bukadar!insallah ceker giderde kurtulursunuz insallah!!
Ahh arkadasim adamin ne mal oldugunu biliyordun keske direnseydin barismasaydin..Kücük Oglum babasina cok düskün digerleride Ve Beni hic anlamadi cocuklarim anliyacaklar sandim kizimi istemeye geleceklerdi Kizim barismamizi cok istedi Ve baska bir evlilik yapmama karsi ciktilar esimin yasi 45 oldu artik düzelmistir dedi herkes Bende onayladim baristim
Allah kizinin yuvasina huzur mutluluk versin insallahAmin Rabbim tüm benim gibi caresiz annelerin yar Ve ardimcisi Olsun
Kizimin evlenmesinede karsiyim son senesi Sonra üniveriteye gidecek üniversitesini bitirmeden dügün Yok ona sadece söz kesecegim oda rahat gezebilmeleri Icin sadece.
bir kere biten evliliği tekrar 5 yıl denemeye çalışmakla hatalısınız bence.
Nerde yasiyorsunuz siz?Iste AYnen dedigin gibi agzina yüregine saglik Ama kimseye inandiramiyorum bunu
Caresizlikten baristim Ve Hala caresizim ailen akil veriyor hayatina el koyuyor Ama zor gününde yapa yanlizsinAhh arkadasim adamin ne mal oldugunu biliyordun keske direnseydin barismasaydin..
5 sene ayrıydık derken, iş icabı mı
Cocugu olan anlar bunu ancaValla kusura bakma da bu kadar aldatilmisken, adam zaten calismayip çocuklara babalık da yapmamisken, çocuklar için barisman inandirici gelmedi. Kopamamissin gibi görünüyor burdan.
Almanyada mahkemeye cikmistim üc sene önceBöyle yürümez tabii ki. Boşanın ve onu tamamen hayatınızdan çıkarın. Çocukları dahil kimseyi dinlemeyin.
Ne çektiğinizi sadece siz biliyorsunuz.
Almanyada mahkemeye cikmistim üc sene önce
Beni cocuklarima kötüledigi Icin dava acmistim Ve mahkeme görüsmesini yasakliyamazsin dedi
Yani cocuklarimdan onu koruyamiyorum
Amin tüm evladlara Insallah Cok Tsk ederimAllah kizinin yuvasina huzur mutluluk versin insallah
AlmanyadaNerde yasiyorsunuz siz?
Bir defolup gitse hayatimizdan oglumu alacakmis Benden canimi yakmak Icin az önce Haber göndermis sanirim büyük savas Beni bekliyorSeni defalarca aldatip millete kotuleyen insana niye dort cocuk yaptin.. Birde odul gibi .. Cocuklarini ve kendini dusun bu yaştan sonra degismez sanmiyorum...ilk onceligin cocuklarin ve kendin olsun madm kotuymusun defolsun gitsin hayatina yer verme daha da guclu ol ayaklArinin ustunde dur bas tekmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?