yipranmis hakaretler yagan tehtilli bir evlilik devam edilirmi?

Kücük Oglum babasina cok düskün digerleride Ve Beni hic anlamadi cocuklarim anliyacaklar sandim kizimi istemeye geleceklerdi Kizim barismamizi cok istedi Ve baska bir evlilik yapmama karsi ciktilar esimin yasi 45 oldu artik düzelmistir dedi herkes Bende onayladim baristim

Bu adam ruh hastasimi ya!!bunun derdi ne biliyormusun?ne evliligim bitsin nede disari hayatim herkes beni mukemmel bilsin,herkes benim kadinin kahrini cektigimi sansin bende sefami sureyim...bukadar!insallah ceker giderde kurtulursunuz insallah!!

Amin Rabbim tüm benim gibi caresiz annelerin yar Ve ardimcisi Olsun
Kizimin evlenmesinede karsiyim son senesi Sonra üniveriteye gidecek üniversitesini bitirmeden dügün Yok ona sadece söz kesecegim oda rahat gezebilmeleri Icin sadece.

Bu adam ruh hastasimi ya!!bunun derdi ne biliyormusun?ne evliligim bitsin nede disari hayatim herkes beni mukemmel bilsin,herkes benim kadinin kahrini cektigimi sansin bende sefami sureyim...bukadar!insallah ceker giderde kurtulursunuz insallah!!
Iste AYnen dedigin gibi agzina yüregine saglik Ama kimseye inandiramiyorum bunu

Ahh arkadasim adamin ne mal oldugunu biliyordun keske direnseydin barismasaydin..

Allah kizinin yuvasina huzur mutluluk versin insallah

Valla kusura bakma da bu kadar aldatilmisken, adam zaten calismayip çocuklara babalık da yapmamisken, çocuklar için barisman inandirici gelmedi. Kopamamissin gibi görünüyor burdan.

Böyle yürümez tabii ki. Boşanın ve onu tamamen hayatınızdan çıkarın. Çocukları dahil kimseyi dinlemeyin.
Ne çektiğinizi sadece siz biliyorsunuz.
Almanyada mahkemeye cikmistim üc sene önce
Beni cocuklarima kötüledigi Icin dava acmistim Ve mahkeme görüsmesini yasakliyamazsin dedi
Yani cocuklarimdan onu koruyamiyorum

Seni defalarca aldatip millete kotuleyen insana niye dort cocuk yaptin.. Birde odul gibi .. Cocuklarini ve kendini dusun bu yaştan sonra degismez sanmiyorum...ilk onceligin cocuklarin ve kendin olsun madm kotuymusun defolsun gitsin hayatina yer verme daha da guclu ol ayaklArinin ustunde dur bas tekmeyi..

Bir defolup gitse hayatimizdan oglumu alacakmis Benden canimi yakmak Icin az önce Haber göndermis sanirim büyük savas Beni bekliyor
Bu üzüntülerden seker cikti ortaya birde belimde Ve boynumda fitik var calisamiyorumda artik migdemde ünser ne olur allahim bunun canini alsada kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…