- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Bahti kara
-
Ben fransa..o zaman cokta caresiz sayilmazsiniz almanya'nin sosyal hizmetleri nasil isliyor bilmiyorum ama esleri tarafindan tehdit (sizde oldugu gibi)siddet durumlarinda bitakim kurumlar basvurabileceginiz kendinizi ve cocuklarinizi koruma altina almasiniz oncelikle sonrasinda da dava acabilmeniz ve yardimlardan faydalanabilmeniz icin yardimda bulunuyorlar..arastirin derim cunku bu sekilde daha fazla dayanamazssiniz..Almanyada
Caninizdan degerlimi?artik biseyler yapma vakti boyleleri olmez surundurur ancak!Bir defolup gitse hayatimizdan oglumu alacakmis Benden canimi yakmak Icin az önce Haber göndermis sanirim büyük savas Beni bekliyor
Bu üzüntülerden seker cikti ortaya birde belimde Ve boynumda fitik var calisamiyorumda artik migdemde ünser ne olur allahim bunun canini alsada kurtulsak
Mahkemeye cikmistim Ben cocuklari görmesini istemiyorum Ama onu engelliyemiyorum cocuklari iki haftada bir Alma hakki var Ve oglumu kacirabilir bunu desem Ya devlet cocuklarimi Benden alsa bir ara öyle kötülemisti Beni devlete onlarda bir sene iki haftada bir evime geliyorlardiBen fransa..o zaman cokta caresiz sayilmazsiniz almanya'nin sosyal hizmetleri nasil isliyor bilmiyorum ama esleri tarafindan tehdit (sizde oldugu gibi)siddet durumlarinda bitakim kurumlar basvurabileceginiz kendinizi ve cocuklarinizi koruma altina almasiniz oncelikle sonrasinda da dava acabilmeniz ve yardimlardan faydalanabilmeniz icin yardimda bulunuyorlar..arastirin derim cunku bu sekilde daha fazla dayanamazssiniz..
Süründürsün insallah allahima Kurban olayim banada görmek nasip olur insallahCaninizdan degerlimi?artik biseyler yapma vakti boyleleri olmez surundurur ancak!
Büyük kizimada küfür etti bugün kizimda artik görmek istemiyor onuCanim korkma kocan blof yapiyor... Havlayan kopek isirmaz bir çocuguda sen istemeden 18 yasina gelmeden annenin yanindan almazlar merak etme saglam bir nafaka tazminat bitirir bu isi.. Sakin cayma aldattiklarina saysin bunca zmaan laf anlayan cocuklarini al onune konus bana babaniz boyle boyle yapti affedemiyorum zorr hakvereceklerine eminim 20 yasindaymis en buyuk
Hani piskopat filimlerde hep cok iyi insanlar piskopat cikiYorya hic aklimiza o insanin piskopat olacagini getiremeyiz iste buda böyle üstün bir oyuncuAllah yardımcıniz olsun..
Cocuklarınızın en kısa zamanda sizi anlamalarını ve ayrilıgınızı kabullenmeleri gerek. Siz böyle acı çekerken yasadıgınız herseye şahit olmuşken barışmanızı istemeleri çok üzücü. Sizide düşünmeleri gerekli. Evet her çocuk anne babasını birlikte görmek ister. Ama sizide düsünmeleri gerek. Galiba babaları onlarada kendini çok iyi göstermeyi başarmış. Allah yardimcınız olsun. Dualarımdasınız.
Oyle kolay degil elinden alamazlar canim cunku anket yapiyorlar once,sikayetin dogruluk payini ogrenmeye calisiyorlar..sonrasinda cocuklarla yakinlarizla hatta komsularinizla bile konusuyorlarsizden habersiz,ustelik aylarca da surebiliyor bu tur anketler..ispat etmedigi surece afedersiniz istedigi kadar havlasin hicc bisey yapamaz..korkmayin ve direnin lutfenMahkemeye cikmistim Ben cocuklari görmesini istemiyorum Ama onu engelliyemiyorum cocuklari iki haftada bir Alma hakki var Ve oglumu kacirabilir bunu desem Ya devlet cocuklarimi Benden alsa bir ara öyle kötülemisti Beni devlete onlarda bir sene iki haftada bir evime geliyorlardi
Insallah öyledir Cok Tsk ederim ferahlattinizOyle kolay degil elinden alamazlar canim cunku anket yapiyorlar once,sikayetin dogruluk payini ogrenmeye calisiyorlar..sonrasinda cocuklarla yakinlarizla hatta komsularinizla bile konusuyorlarsizden habersiz,ustelik aylarca da surebiliyor bu tur anketler..ispat etmedigi surece afedersiniz istedigi kadar havlasin hicc bisey yapamaz..korkmayin ve direnin lutfen
Kücükler anlamiyor Baba al ozaman bize diyorlar kücük Oglum Baba parayla alindigini saniyorCanim seni en iyi anliyacak cocuklarin hele ki kizina kufretmis hemen iletisime gec cocuklarina bize nasil guzel yazmissin onlarada bu sekilde anlAt durumunu... Umuyorum ki seni anlayacaklar.
Kücükler anlamiyor Baba al ozaman bize diyorlar kücük Oglum Baba parayla alindigini saniyor
Canim seni en iyi anliyacak cocuklarin hele ki kizina kufretmis hemen iletisime gec cocuklarina bize nasil guzel yazmissin onlarada bu sekilde anlAt durumunu... Umuyorum ki seni anlayacaklar.
Ah yavrum bilse ondaki babanin 5 kurus etmediginiKücükler anlamiyor Baba al ozaman bize diyorlar kücük Oglum Baba parayla alindigini saniyor
Iste benide kahr eden buyA suan cocuklar filim bakiyor Bende cocuklara onlara baktikca bir ruh gibi oluyorum cansiz cocuklar üzülsede disari pek vermezler sadece onlari takip ettiginde o hüzünü onlarda görebiliyorsun allahim sürüm sürüm süründürsün babasiniAh yavrum bilse ondaki babanin 5 kurus etmedigini
Almanyada mahkemeye cikmistim üc sene önce
Beni cocuklarima kötüledigi Icin dava acmistim Ve mahkeme görüsmesini yasakliyamazsin dedi
Yani cocuklarimdan onu koruyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?