- Konu Sahibi fataldanger
-
kestirmekten baska care yok ama illa kestirmem dersenız marketlerde satılan yag serumları alın hem bıraz daha yumusatır hemde o catallı goruntuyu bı nebzede olsa duzgun gosterır benım onerım pantene argan yagı veya pantene keratın yagı 10 tl falan fön cektirdiğinde uçlarına azar azar sür iyi gözükür. birde hindistan cevizi yagıylada bakım yapabilirsin baya güzel yumuşatıyor :) ipucu:artık kırık saçlarınız varsa kırık fön çektirirseniz kırıklar daha az belli olur ve daha dolgun gozukuyorMerhaba arkadaşlar
Benim saçlarım belimde, bu boya ulaşması için çok çaba harcadım. Fakat son zamanlarda saçlarımın uçları zayıflayıp çatallaşmaya başladı. Uçlarda çok kırık var. Fön çektirince falan belli olmuyor ama kendi doğal halindeyken bakımsız bir görüntü oluyor bu kırıklardan ötürü. Size soracağım şey bu yıpranmışlığı gidermenin tek yolu saçları uçlarından kestirmek midir, yoksa saçı kestirmeden uygulanabilecek bir yöntemi, bakımı var mı acaba? Kestirmeyi hiç istemiyorum çünkü bu boya çok zor geldi. Ne yapabilirim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkürler
Önerileriniz için teşekkür ederim.kestirmekten baska care yok ama illa kestirmem dersenız marketlerde satılan yag serumları alın hem bıraz daha yumusatır hemde o catallı goruntuyu bı nebzede olsa duzgun gosterır benım onerım pantene argan yagı veya pantene keratın yagı 10 tl falan fön cektirdiğinde uçlarına azar azar sür iyi gözükür. birde hindistan cevizi yagıylada bakım yapabilirsin baya güzel yumuşatıyor :) ipucu:artık kırık saçlarınız varsa kırık fön çektirirseniz kırıklar daha az belli olur ve daha dolgun gozukuyor
farketmezkicim:) önerilerin için çok teşekkür ederim. senin kullandığın besleyici yağın markasını öğrenebilir miyim? aslında kendim kesmek istiyorum fakat yamuk kesmekten korkuyorum. Sen kendin nasıl kesiyorsun? Bu arada, burada bile sana bela oldum. farketmezki anla artık ben sana müptela oldum :)Canım öncelikle en çok tavsiye edeceğim şey iki haftada bir zeytinyağı sür saçlarına bir saat falan beklet. Şu belirli markaların besleyici yağları satılıyor özellikle benim kullandığım var ondan çok memnunum. Banyo sonrasında ıslak ya da kuruyken uçlara sürünce değişimi birkaç haftada fark edeceksin. Bir de şu kokay taranması için sıvı saç kremleri var ya onlardan kullan derim. :) çok çok rahatsız ediyorsa da kuaföre gitmeden uçlardan çok küçük küçük kendin kesebilirsin fark edilmeyecek kadar :)
farketmezkicim:) önerilerin için çok teşekkür ederim. senin kullandığın besleyici yağın markasını öğrenebilir miyim? aslında kendim kesmek istiyorum fakat yamuk kesmekten korkuyorum. Sen kendin nasıl kesiyorsun? Bu arada, burada bile sana bela oldum. farketmezki anla artık ben sana müptela oldum :)
pantene kullanıyorum ben gözle görülür bir değişme oldu gerçekten hem parlaklık verdi saçımaben mesela saçlarımı iki yana ayırıp kıvırıp kırıkları çok az az küçük makasla kesiyorum daha sonra da uçlarda güçsüzleşen kısımdan 1 cm falan direkt kesiyorum kestiğim oran küçük olunca hiç ne kestiğim anlaşılıyor ne de yamukmuş düzmüş fark edilmiyor.
Saçlarını omzunun üstüne getirip aynaya bakarak mı kesiyorsun? Yoksa başını eğip saçlarını aşağı salıp öyle mi kesiyorsun?
yani saçlarımı elimle tutup öne alarak ve aynaya bakarak o şekilde kesebilir miyim?Eğmeden normal saçlarım dağınıkken elimde bir kuruk gibi topluyorum uca doğru direkt kesiyorum.
yani saçlarımı elimle tutup öne alarak ve aynaya bakarak o şekilde kesebilir miyim?
peki farketmezkicim :)Aynaya bakmalık bir şey yok direkt gözünle bakıp kes
bu bahsettiğiniz ürünler yıpranmış saç uçlarını düzeltebiliyor mu?Ben bakim icin sac uclarina macadamia oil kullaniyorum haftada bir bu internette satiliyo galiba ben yurtdisindan aldimda veya kuaforden aldigim argan&keratin sac serumu kullaniyorum.. sac diplerine surme sakin uclarina sadece..
Ikiside cok iyi geliyor saclarima tavsiye ederim.
Uclari yipranmissa oraya bi makas gerekli. Ama kuaforler bildigin sac kesimi yapiyorlar. Ben evde sacimi oruyorum ucta puskul gibi ince sac kalıyor onu topladigim tokaya kadar kesiyorum uclari guzel oluyor. Ve iki haftadir naturvay sarimsakli şampuan kullaniyorum dustan ciktiktan sonra da nemli saca elidor 7 24 onarici bakim kremini (durulanmayan) suruyorum kurutuyorum uclari cok dolgun duruyorMerhaba arkadaşlar
Benim saçlarım belimde, bu boya ulaşması için çok çaba harcadım. Fakat son zamanlarda saçlarımın uçları zayıflayıp çatallaşmaya başladı. Uçlarda çok kırık var. Fön çektirince falan belli olmuyor ama kendi doğal halindeyken bakımsız bir görüntü oluyor bu kırıklardan ötürü. Size soracağım şey bu yıpranmışlığı gidermenin tek yolu saçları uçlarından kestirmek midir, yoksa saçı kestirmeden uygulanabilecek bir yöntemi, bakımı var mı acaba? Kestirmeyi hiç istemiyorum çünkü bu boya çok zor geldi. Ne yapabilirim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkürler
önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. bu ürünleri deneyeceğim.Uclari yipranmissa oraya bi makas gerekli. Ama kuaforler bildigin sac kesimi yapiyorlar. Ben evde sacimi oruyorum ucta puskul gibi ince sac kalıyor onu topladigim tokaya kadar kesiyorum uclari guzel oluyor. Ve iki haftadir naturvay sarimsakli şampuan kullaniyorum dustan ciktiktan sonra da nemli saca elidor 7 24 onarici bakim kremini (durulanmayan) suruyorum kurutuyorum uclari cok dolgun duruyor
bu supergro uçları düzeltiyor mu yani kalıcı bir biçimde?Canım supergroyu deneyebilirsin. benimde saç uçlarım çabuk yıpranır sürüp bikaç saat bekliyorum yıkadıktan sonra yıpranmış görüntü ciddi anlamda çok azalıyor.
Duzenli kullanımda duzeltiyor besliyor deniliyor bloglarda falan ama ben cok duzenli uygulamadigim icin o konuda bisey diyemem fakat uyguladiktan sonra 3-4 gün o yipranmis goruntuyu engelliyor ki ben hergun duzlestirici fon maşa kullanıyorumbu supergro uçları düzeltiyor mu yani kalıcı bir biçimde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?