fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 4.996 Emoji Skoru 1.236 Puanlar 698 Yer Ankara 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #21 nilayaman .!.: Duzenli kullanımda duzeltiyor besliyor deniliyor bloglarda falan ama ben cok duzenli uygulamadigim icin o konuda bisey diyemem fakat uyguladiktan sonra 3-4 gün o yipranmis goruntuyu engelliyor ki ben hergun duzlestirici fon maşa kullanıyorum Genişletmek için tıkla... sadece uçlarına uyguluyoruz değil mi?
nilayaman .!.: Duzenli kullanımda duzeltiyor besliyor deniliyor bloglarda falan ama ben cok duzenli uygulamadigim icin o konuda bisey diyemem fakat uyguladiktan sonra 3-4 gün o yipranmis goruntuyu engelliyor ki ben hergun duzlestirici fon maşa kullanıyorum Genişletmek için tıkla... sadece uçlarına uyguluyoruz değil mi?
S smelly cat Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 170 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #22 fataldanger .!.: sadece uçlarına uyguluyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Istedigin sekilde uygulayabilirsin. Diplerine de olur ama zor çıkıyor diplerden biraz. Ben kökten uca tüm saçıma yediriyorum
fataldanger .!.: sadece uçlarına uyguluyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Istedigin sekilde uygulayabilirsin. Diplerine de olur ama zor çıkıyor diplerden biraz. Ben kökten uca tüm saçıma yediriyorum
fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 4.996 Emoji Skoru 1.236 Puanlar 698 Yer Ankara 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #23 nilayaman .!.: Istedigin sekilde uygulayabilirsin. Diplerine de olur ama zor çıkıyor diplerden biraz. Ben kökten uca tüm saçıma yediriyorum Genişletmek için tıkla... az önce sürdüm ben de saçıma. sadece uçlarına sürdüm, bu bile bir fayda sağlar değil mi?
nilayaman .!.: Istedigin sekilde uygulayabilirsin. Diplerine de olur ama zor çıkıyor diplerden biraz. Ben kökten uca tüm saçıma yediriyorum Genişletmek için tıkla... az önce sürdüm ben de saçıma. sadece uçlarına sürdüm, bu bile bir fayda sağlar değil mi?
S smelly cat Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 170 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 12 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #24 fataldanger .!.: az önce sürdüm ben de saçıma. sadece uçlarına sürdüm, bu bile bir fayda sağlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Canım geç oldu ama ne yaptın memnun kaldın mı?
fataldanger .!.: az önce sürdüm ben de saçıma. sadece uçlarına sürdüm, bu bile bir fayda sağlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Canım geç oldu ama ne yaptın memnun kaldın mı?
fataldanger Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2009 Mesajlar 4.996 Emoji Skoru 1.236 Puanlar 698 Yer Ankara 12 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #25 nilayaman .!.: Canım geç oldu ama ne yaptın memnun kaldın mı? Genişletmek için tıkla... henüz sonuç alamadım nilayman, saçımda bir fark yok
nilayaman .!.: Canım geç oldu ama ne yaptın memnun kaldın mı? Genişletmek için tıkla... henüz sonuç alamadım nilayman, saçımda bir fark yok
S smelly cat Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 170 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 12 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #26 fataldanger .!.: henüz sonuç alamadım nilayman, saçımda bir fark yok Genişletmek için tıkla... Öyle mii üzüldüm canım. bak ben şimdi watsons marka maskeleri araştırıyorum çok memnunmuş herkes onlardan alıp deneyeceğim sende bak istersen
fataldanger .!.: henüz sonuç alamadım nilayman, saçımda bir fark yok Genişletmek için tıkla... Öyle mii üzüldüm canım. bak ben şimdi watsons marka maskeleri araştırıyorum çok memnunmuş herkes onlardan alıp deneyeceğim sende bak istersen
_nurbanu_ Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 8.007 Emoji Skoru 3.680 Puanlar 248 12 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fataldanger #27 nilayaman .!.: Öyle mii üzüldüm canım. bak ben şimdi watsons marka maskeleri araştırıyorum çok memnunmuş herkes onlardan alıp deneyeceğim sende bak istersen Genişletmek için tıkla... Benim saclarimi cok döktü.ustelik maskeyi sacima sürerken.üstelik avuç avuç
nilayaman .!.: Öyle mii üzüldüm canım. bak ben şimdi watsons marka maskeleri araştırıyorum çok memnunmuş herkes onlardan alıp deneyeceğim sende bak istersen Genişletmek için tıkla... Benim saclarimi cok döktü.ustelik maskeyi sacima sürerken.üstelik avuç avuç