Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yıpranmış saçlara iyi gelecek şampuan :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kirmiziplakci318

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
151
2
316
arkadaşlar otacının argan yağlı şampuanını bugün ikinci kez kullandım ve çok memnunum :)
öncelikle saçımı yıkarken saçlarım fazla birbirine girmedi kolay aktı, saçlarım kuruduktan sonra elektriklenmedi, yumuşak oldu ve kırık saçlarımı yatıştırdı böyle giderse saçlarımı sağlığına kavuşturabilirim :46: :46:

ayrıca otacıda saça zarar verecek maddelerin bulunmamasıda çok dikkatimi çekmişti :34:

dr lar herzaman soyluyor hıcbır şampuan iyi gelmez bunu bende bılıyorum analjezık,antıenflamatuvar harıc ki oda bır yere kadar andojen içerden eksojen dısardan etkı eden seylerın dısardan kısmı enjesksıyon yontemıyle kılcal damardan zerk edılmedıgı surece saçı çıkarmaz heleki şampuan fasa fiso bosuna onca parayı bayımayın Allah aşkına herhangı bır sampuan kullanın gıtsın :37:

ki evıgen ampul bepanten ampul falan hıcbırını dr lar benımsemıyor sorunun kokenıne ınmek lazım :20:

dr lar herzaman soyluyor hıcbır şampuan iyi gelmez bunu bende bılıyorum analjezık,antıenflamatuvar harıc ki oda bır yere kadar andojen içerden eksojen dısardan etkı eden seylerın dısardan kısmı enjesksıyon yontemıyle kılcal damardan zerk edılmedıgı surece saçı çıkarmaz heleki şampuan fasa fiso bosuna onca parayı bayımayın Allah aşkına herhangı bır sampuan kullanın gıtsın :37:

canım ben saç çıkarıyor demedim ki hiçbir şampuan saç çıkarmaz belki ama saçı besleyenleri vardır bide saç dökenleri .benim kullandığımda bana iyi geldi test ettim onayladım yani :34:

ben de ısırganını kullanmaya başladım canım :) sımdılık gayet memnunum zamanla daha cok mmenun olcagmı hıssedıyorum :) argan dökülmeyı azalttı mı ılerledıkce yorumlarını beklıyorum :):21:

ben de ısırganını kullanmaya başladım canım :) sımdılık gayet memnunum zamanla daha cok mmenun olcagmı hıssedıyorum :) argan dökülmeyı azalttı mı ılerledıkce yorumlarını beklıyorum :):21:

canım dökülme konusunu şuan farketmedim ama yıpranmış saçlarımı yatıştırdı resmen ya tamamen gitmedi ama o kötü çatallı saçlarım daha iyi görünmeye başladı :) dökülme konusunda da ilerleyen zamanlarda sonuçları yazarım :)

Back
X