canım cevabın için teşekkür ederimsaç kremini bu uygulamada kullanma nedeni olarak şems aslan jöle saça yapışmasın kolay arınsın diye koyuyoruz dedi,bu durumda ya çok az yada hiç koymasamda olur.. zeytinyağlı sarımsak maskesine başladım birde lavanta deniyorum bakalım..kırık görünümünde gözle görülür bi etkisi oldu mu sende canım üç kere yapmışsın? birde tuzla peeling saç köklerini açıyor ve saç için çok iyi falanda demişti hiç denedin mi?tuzun bi zaraı olur mu ki? denemeyi düşünüyorum da...:26:
açıkçası görünüm azalıyor evet ve saç dahada kalın oluyo sanki bi anda
ama dediğim gibi sonrası da önemli bu işin yani sadece bu uygulamayı yapıp saçı salmak olmuyo
tuzu denemedim hiç ama limon tuz vs gibi yakıcı özelliği olan şeyler saçta 10 15dk dan fazla durmamalı yoksa yanar canım
bu arada gerçekten saç kremi yerine maske kullan derim bu uygulama için de normal yıkamalarında da
dipten sürmezsin ama uçlara sürersin..glissin siyah serisindeki maskeyi öneririm ve iyi sonuç için serisini almanı öneririm
güzel oluyo benim saçımı epey toparlamıştı..toplamda 30civarı bişi tutar galiba şampuan maske ve durulanmayan sprey bi dene derim