• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yıpranmış saçlarım :(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
arkadaşlar saçlarım uzun zamandır boya ve düzleştiriden dolayı hem güçsüzleşti hem seyrekleşti azaldı toplasam kedi kuyruğu kalınlığında.. belki hormonal etkisi de vardır bilemiyorum :( bi de saç derim yağlı. yıkdıktan ertesi günü bile hafif kaşısam tırnaklarımın arası beyazımsı yağlı bi tabakayla doluyo. birde saç derimin tepe yanında tek bir bölgede bu yağ tabakası ya da deride oluşan başka bi tabaka oluşmuş gibi yağ dengesi için ve yıpranan saçlarımın düzelmesi için öneriniz var mı?

ben de saçlarımı neredeyse hergün düzlestiriyorum, sıkılınca düzleştiriyorum ve bunun yanında boyamadığım renk kalmadı, sarı,kumral,kahve ve yeşil bile yani.. annemle beraber pantene argan elixir yağını kullanıyoz duştan sonra saçıma 5 pompa falan sıkıyom çok güzel oluyo sonra da kurutuyom oh yumuşacık :) birde duştayken pantene 2 dakikada etkili onarıcı saç bakım maskesini sürüyorum saçıma biraz bekletiyorum sonra yıkıyorum. ben krem niyetine kullanıyorum ama diğer türlü kullananlar da varmış galiba. gratis ve watsons'da bulabilirsin ben geçen yaz watsons'tan almıştım o kadar güzel ki hala kullanıyorum :KK200:Hoppa

Back
X