Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış yanmış kırılmış Hangisi? (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kedikedi84

Başlangıç:100 Güncel:81 Fark:19 3.hedef:79
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
3.023
5.428
Kızlar ya benim saçım yıpranmış mı yanmış mı kırılmış mı? Nefret ettim saçlarımdan. Bu benim 4 haftadır haftada 1 argan ya da hindistan cevizi yağı ile Bakım yapılmış ve az önce bonacure repair şampuan - bakım maskesi kullanmış kendi kendine kurumaya bırakmış hali. Özellikle şu yanlardan çıkan kısa kısa saçlarım yok mu deli ediyo beni. Keratin bakımı mı yaptırsam? Saçımda boya yok bu arada 6 ay öncesine kadar haftada 1 düzleştirici kullanıyordum.

Son düzenleme:
O yanlardan tependen çıkan saçlar muhtemelen dökülenlerin yerine çıkan taze saçlar, bir müddet yatışmaz öyle sinir ederler adamı. Kuruntu etme, koyduğun fotoğrafa göre saçlarında bir sorun göremedim. Bir de uçların görünebileceği biçimde çekersen daha net fikir yürütürüz.

Jojoba yağı saçlarımı nemlendirdi ve yatştırdı. Bu konuda sıkıntısı olanlar bir araştırsın derim. Keratinli şampuan saç maskesi falan kullanmıştım hiçbiri bu kadar düzeltmemişti.

Argan ve jojoba bir de h. cevizi denemek lazım. Argan zaten en iyisi ama hakikisini bulmak lazım.

X