Yıprattım ,yıpratıldım

canim aynilarini yasadim, sakin ilaclari kullanma, ilerde karsina koz olarak kullaniyorlar.
Sen cok haklisin davanda. Sakin taviz verme.
Cocuk icin de bence bekle. Acele etme derim ben. Cocuk olunca düzelmez, önce düzelsin bu gel-gitler o zaman düsün bence.

simurg cuğum zaten başkaldırdığımdan fevri olduğumdan ve kabul etmediğimden oluyor ezik büzük olayı kabul ediyo olsam gitsem yapsam her dediğini eşime benden ıyı kımse olmaz eşim bana benden erkeksin senmı kadınsın benmı anlamadım bi ... etmediğin kalıyor der bazen şakayla karışık. fedakarliği yapıyorum o abartıyo sorunum bu zaten bu kadın benim için gidiyo görüyo konusuyo demiyo daha istiyo daha istiyo daha sıcak olmuyosun dıye suçluyo ve bunlar karsısında her lafa cevap alınca psikolojiden sarıyo galiba ordan vuruyo. :5:

hakkını aramanın erkeklikle ne alakası var? tam tersine ne olsa sindiren ve ses çıkarmayanların evliliği daha kötüdür. bir taraf hep susar, ilişkinin iyiliği için güya kendini ezdirir zamanla da psikolojik sorunlar çıkar ve ilişki iki tarafı da zehirlemeye başlar.

sizin yaptığınız yanlış değil sadece ifade etme tarzınız önemlidir. konuşurken ana hedeften ayrılmayın. sizin sorununuza karşı eşinizin tereddütlerini ve isteklerini de anlamaya çalışın.

mesela bağ konusundan konuşunca sadece bu konuya odaklanın. eski konuları, kayınvalidenize olan sevgi konusundaki sıkıntıları açmamaya çalışın. eşiniz açarsa da savunmaya geçmeden ana konuya dönmeye çalışın. isteğinizi belirtirken sadece buna yoğunlaşın. daha sonra başka zaman eşizinizin ailesine olan sevgi konusunu konuşursunuz. hepsini aynı anda konuşmaya çalışmayın.

Bir de şöyle birşey var ki, eşinizin bu konuyu bu kadar dile getirmesi belki sizin tarafınızdan olan bir önemsenme isteğini gösteriyor olabilir. Yani eşiniz onun endişeleriyle ilgilenmenizi, onunla içtenlikle ilgilendiğinizi görmek istiyor olabilir. Savunması da bu yönden kasti bir saldırganlık değildir.

Bu konuyu açtığında siz de kendinizi haklı göstermeye çalışmayın (geçmişte yapılanları gündeme getirmeyin. karşı tarafı suçlamayın) Onu anlamaya çalışın ve istediğini elinizden geldiğğince vereceğinizi söyleyin ve bunu yapın. İyi niyetle bunu yaptığınızı gördüğü zaman eşiniz de sizin sorunnunuza -bağa gitmeme- daha fazla eğilebilir. Önce siz onunla ilgilenin ki daha fazlasını da alabilesiniz... Yalnız bu konuda yine sınırlarınızı korumayı unutmayın. Eşinize ailesine saygı göstereceğini ama sevgi konusunda baskı yapmasının ters tepeceğini, bunun zamanla gelişeceğini yine de bu konuda elinizden geleni yapacağınızı çünkü ona çok değer verdiğinizi söyleyin. Bu şekilde üzerinizde yaptığı baskı da azaltılabilir...

Aklıma gelenler şimdilik bunlar birse, umarım faydası olur ve ilişkini daha iyi bir hale sokmana yardımcı olur...

canim aynilarini yasadim, sakin ilaclari kullanma, ilerde karsina koz olarak kullaniyorlar.
Sen cok haklisin davanda. Sakin taviz verme.
Cocuk icin de bence bekle. Acele etme derim ben. Cocuk olunca düzelmez, önce düzelsin bu gel-gitler o zaman düsün bence.

ilaç kullanmayı bende istemiyorum zaten eskiye nazaran daha sakinim çünkü
sen nasıl hallettiin ?? :59:

hakkını aramanın erkeklikle ne alakası var? tam tersine ne olsa sindiren ve ses çıkarmayanların evliliği daha kötüdür. bir taraf hep susar, ilişkinin iyiliği için güya kendini ezdirir zamanla da psikolojik sorunlar çıkar ve ilişki iki tarafı da zehirlemeye başlar.

sizin yaptığınız yanlış değil sadece ifade etme tarzınız önemlidir. konuşurken ana hedeften ayrılmayın. sizin sorununuza karşı eşinizin tereddütlerini ve isteklerini de anlamaya çalışın.

mesela bağ konusundan konuşunca sadece bu konuya odaklanın. eski konuları, kayınvalidenize olan sevgi konusundaki sıkıntıları açmamaya çalışın. eşiniz açarsa da savunmaya geçmeden ana konuya dönmeye çalışın. isteğinizi belirtirken sadece buna yoğunlaşın. daha sonra başka zaman eşizinizin ailesine olan sevgi konusunu konuşursunuz. hepsini aynı anda konuşmaya çalışmayın.

Bir de şöyle birşey var ki, eşinizin bu konuyu bu kadar dile getirmesi belki sizin tarafınızdan olan bir önemsenme isteğini gösteriyor olabilir. Yani eşiniz onun endişeleriyle ilgilenmenizi, onunla içtenlikle ilgilendiğinizi görmek istiyor olabilir. Savunması da bu yönden kasti bir saldırganlık değildir.

Bu konuyu açtığında siz de kendinizi haklı göstermeye çalışmayın (geçmişte yapılanları gündeme getirmeyin. karşı tarafı suçlamayın) Onu anlamaya çalışın ve istediğini elinizden geldiğğince vereceğinizi söyleyin ve bunu yapın. İyi niyetle bunu yaptığınızı gördüğü zaman eşiniz de sizin sorunnunuza -bağa gitmeme- daha fazla eğilebilir. Önce siz onunla ilgilenin ki daha fazlasını da alabilesiniz... Yalnız bu konuda yine sınırlarınızı korumayı unutmayın. Eşinize ailesine saygı göstereceğini ama sevgi konusunda baskı yapmasının ters tepeceğini, bunun zamanla gelişeceğini yine de bu konuda elinizden geleni yapacağınızı çünkü ona çok değer verdiğinizi söyleyin. Bu şekilde üzerinizde yaptığı baskı da azaltılabilir...

Aklıma gelenler şimdilik bunlar birse, umarım faydası olur ve ilişkini daha iyi bir hale sokmana yardımcı olur...
teşekkür ederim yazdıklarında eşiminde bana savunduğu bir kaç cümleye rastladım evet o ailesini önemsediğimi değerli olduklarını hissettirmemi istiyor rol yap o günü geçiştir ama yap diyor ben polyana olamıyorum işte kapıdan girince tamamı olmasada en azından son vurdugu laf son yaptıgı yanlış gelliyor aklıma çitikleyip kadını savurasım geliyor bir kenara... sevgi konusunda hep diyorum saygılımıyım evet bişey dedimmi onlar dedimi hayır normal bi günmüydü gayet normaldi daha ne yapabilirim hemen canım canım olmaz zaman ver diyorum tamam verecem dıyo ama her gidişimizde ve dönüşümüzde kavga ediyoruz. çok sıkıldım ugraşmaktanda yoruldum dön dur ayn sorun etrafında 1 yıldır aynı şeyler ben samimi bi insanım fakat mesafeliyimdir herkesle eşim ailesine karşı bi mesafe istemiyo işte hoşlanmıyorum aramadan gelmelerinden emrivaki yapmalarından bir dönem evimin katına asansör gelse tetikte oluyordum acaba onlarmı dıye bu kadar abartmmışlardı.yaşamak zorundayım ama sevmek zorunda deılım sevmiyorum diyede çelme takmıyorum neden rahat bırakılmıyorum. eşim sürekli onlarında sana kırgınlıkları var diyor detay vermıyor onlara kin tutmamam için ama neler söylüyorlarkimbilir yada neleri hata görüyorlar.
en basiti bak pazar gece 11 e kadar bağdaydık, salı günü yine hep birlikte görümcemdeydik,bugün yine bağa gideceğiz, pazar yine gideceğiz 4 gün etti bak daha bunun fazlasını nasıl yapabılırım Allah aşkına:45:...
benim bunları yaşamaktan bıktığımı eşim çok iyi biliyor ve dahada bıktırarak pes ettiriyor galiba ...
ben aileme sunu yap babamla söyle ol ablama şunu de anneme bunu de demem bile banane annemle eşimin ilişkisinden haa sorunlu mevzu olur dedıgıne kırılır uyarmak gerekir girerim ama sevgi boyutlarına neden gireyimki eşimde hep güleryüzlüdür hakkını yiyemem ama haftada belki 1 ancak 2 3 saat görür çünkü ben ailemi kendiim görürüm onada git demem evimiz cok yakın ugrarım ararım bunları anlatınca "ben erkegim senin ailenle diyalogumla senin benim ailemle olan bir olmaz" diyor sen gelinsin diyor ....
offff ben evliliği böyle bilseydim hiç evlenmezdim tarifi anlatım şekli yok evliliğin yaşamak gerek...:59:

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Orda giyimim bile rahat değil sürekli hizmet ediyorum dediniz ya. Madem öyle şey yapmayı deneseniz. Normale nasıl rahat giyiniyorsanız öyle giyinip, hiç bi işe de elinizi sürmeseniz ucundan böyle misafirmişsiniz gibi yarım ağızla el sürseniz işlere. Bişi oldu mu anlamazdan gelseniz olmaz mı?

Bir deneseniz. Sonra da dönerken ben çok eğlendim bu gidişimizde hep gidelim aşkım deseniz... Salağa yatsanız yani bi süre. Eşiniz muhtemelen sinirlenecek. Giyiminiz kuşamınızı başkalarına göre ayarlamadan ve hizmet etmeden bi ziyaret geçirmeyi deneseniz bence sonra da tepki verirse bu şekilde gidersek hep gidelim ben de çok eğleniyorum öteki türlü oraya gitmek beni yoruyor istemiyorum deseniz.

Orda giyimim bile rahat değil sürekli hizmet ediyorum dediniz ya. Madem öyle şey yapmayı deneseniz. Normale nasıl rahat giyiniyorsanız öyle giyinip, hiç bi işe de elinizi sürmeseniz ucundan böyle misafirmişsiniz gibi yarım ağızla el sürseniz işlere. Bişi oldu mu anlamazdan gelseniz olmaz mı?

Bir deneseniz. Sonra da dönerken ben çok eğlendim bu gidişimizde hep gidelim aşkım deseniz... Salağa yatsanız yani bi süre. Eşiniz muhtemelen sinirlenecek. Giyiminiz kuşamınızı başkalarına göre ayarlamadan ve hizmet etmeden bi ziyaret geçirmeyi deneseniz bence sonra da tepki verirse bu şekilde gidersek hep gidelim ben de çok eğleniyorum öteki türlü oraya gitmek beni yoruyor istemiyorum deseniz.

onuda yaptım :D en güzel kıyafetlerimi giyip giderdim özellikle 200 tl ye eşofman takımı aldım ama yemek yendıyse kayınvalıdeciğim hiç bişe olmadan sen bulasığı yıka ben sitil dikcem dedi :9::9: ayrıca misafir gibi durup hiç yapmayınca eşim yapıyo kalkıp beni utandırmak için herzaman bizbize olmuyoruz daha buyukler dedeler olunca cok kötü oluyo düşünsenize gelin başkösede kocası hizmet ediyo ben utanıyorum öyle olunca yapıyorum o zamanlarda
anlattığınız gibide konustum ne iş yapıyorsun diyo bir bulaşık sankı dıyo kim yap diyo sana diyo zaten eşim bulasıga gırsem yanıma gelip durular orda iş yaptıgım için evde 1 çöp kaldırmaz orada kadın kesilir :9: uyuz
rahat giyim derken acık zaten giyinmem ama kısa kolluda giymiyorum görümcemin kcası ve kaynım ve kayınpederim var diye uzun oturamıyorum bilirsiniz işte :50: denemediğim yok kalmadı
uzun uzun mektuplar yazdım herseyı anlattım en baştan kızdı "sevmiyorum bu uzun uzun mektuplarını"dedi
mail attım okunuyo dedi
msj atıyorum işde rahatsız ediyosun dedii vs vs :5:

Anlattığınız kadarı ile siz tüm iletişim yollarını deniyorsunuz ama eşiniz bunları ekarte ediyor.

İşiniz zor iletişim kurmak için bi taraf çok çabaladığında psikolojik olarak fazlaca yıpranır ve bir zaman sonra tepkisiz kalmaya başlar depresyona girer, susar.

Benim kayınvalideler bize geldiğinde eşim sofra hazırlamaya kaldırmaya hatta bulaşığa yardım eder bana sağolsun. Biz bile bu kadar bişileri beraber yaparken aileler yüzünden birbirimize girmiyor değiliz. Bazen diyorum ki ben bu evlilik işini yapamıyor muyum bende mi sorun var diye. Hatta o kadar çok düşündüm ki bunu ben bu işi beceremiyorum sorun var bende diye ama bir baktım ki burdaki kadınların çoğu hatta nerdeyse tamamı bu şekilde sorunlar yaşıyormuş. Artık kendimi suçlamıyorum elimden geldiği kadarını yapıp gerisini çok takmamaya çalışıyorum bende.

Eşimle sorunları konuşmaya çabalıyorum çokça. İlk başlarda susarak dinliyordu ve ben daha da sinirleniyordum, hatta bağırıp çağıran bir insan olmadığım halde bir gün artık dayanamadım başladım ağlamaya bağırmaya çağırmaya. Ne var ne yok anlattım içimdekileri. Neden daha önce söylemedin dedi bana o zaman daha da sinir oldum çünkü anlatırken susup öylece bakıyordu. Şimdi bi sorun olduğunda anlattığımda susarsa mutlaka üstüne gidip konuşturmaya çalışıyorum. Son 4 aydır o da artık ne hissediyorsa ne düşünüyorsa anlatmaya başladı. önceden ha duvara konuşmuşum ha ona gibi hissediyordum. Eşinizi zorla konuşturmaya çalışın bu konu hakkında. Gel birer kahve içelim karşılıklı deyip alın karşınıza tek tek sakin sakin anlatın derdinizi ama lütfen sesinizi yükseltmeden. O yükseltirse de siz sakin kalın ki o da bakar sizden yüksek ses yok gerilim yok o da sizin konumunuzda konuşmaya başlar ister istemez. Kavga ile hiç bir şey çözülmüyor. Bi taraf dönüp ardını gidiyor konuyu kapatıyor o sorun çözülmeden üstüne yenileri ekleniyor. Sonra işler daha da sarpa sarıyor.

Son düzenleme:
eşimle evlendiğimde bizde 1 yılımızı hep sizin gibi geçirmek zorunda kaldık.
yeri geldi eşim gitmek istedi yeri geldi ben gitmek istedim....
ama sağolsunlar kayınvalidem ve kayınpederim hergün arar oldular akşama yemeğe gelin
ilk zamanlarda pek bişey demedim aslında cok rahatsızda olmadım
ama soraları işi iyice büyüttüler....
eşim beni hiç zorlamazdı sağolsun ama mecbur gibi bırakılıyorduk...
hamile kaldım ve kötü bir hamileliğim oldu...ancak kendi kendime kaldım
bebek olunca da artık cumartesi günleri gidiyorum....
eşimin ailesiyle vakit gecirmekten eşimle özelimiz azalıyordu
şimdi çok rahatım...kafama göre giderim ne eşim ne ailesi bana bişey demiyor
aslında burda amaç bence oğlan evlenince koparılmasın,gelinde bize bağlansın alışsın....
oğlundan olcakken gelini ele almaya çalışıyorlar bunuda oğlanı kullanarak yapıyorlar....

insallah rabbim gönlüne göre verir...eşin daha anlayışlı yaklaşır...
seni çok iyi anlıyorum canını sıkıyor bu meseleler...hayırlısı olsun

Anlattığınız kadarı ile siz tüm iletişim yollarını deniyorsunuz ama eşiniz bunları ekarte ediyor.

İşiniz zor iletişim kurmak için bi taraf çok çabaladığında psikolojik olarak fazlaca yıpranır ve bir zaman sonra tepkisiz kalmaya başlar depresyona girer, susar.

Benim kayınvalideler bize geldiğinde eşim sofra hazırlamaya kaldırmaya hatta bulaşığa yardım eder bana sağolsun. Biz bile bu kadar bişileri beraber yaparken aileler yüzünden birbirimize girmiyor değiliz. Bazen diyorum ki ben bu evlilik işini yapamıyor muyum bende mi sorun var diye. Hatta o kadar çok düşündüm ki bunu ben bu işi beceremiyorum sorun var bende diye ama bir baktım ki burdaki kadınların çoğu hatta nerdeyse tamamı bu şekilde sorunlar yaşıyormuş. Artık kendimi suçlamıyorum elimden geldiği kadarını yapıp gerisini çok takmamaya çalışıyorum bende.

Eşimle sorunları konuşmaya çabalıyorum çokça. İlk başlarda susarak dinliyordu ve ben daha da sinirleniyordum, hatta bağırıp çağıran bir insan olmadığım halde bir gün artık dayanamadım başladım ağlamaya bağırmaya çağırmaya. Ne var ne yok anlattım içimdekileri. Neden daha önce söylemedin dedi bana o zaman daha da sinir oldum çünkü anlatırken susup öylece bakıyordu. Şimdi bi sorun olduğunda anlattığımda susarsa mutlaka üstüne gidip konuşturmaya çalışıyorum. Son 4 aydır o da artık ne hissediyorsa ne düşünüyorsa anlatmaya başladı. önceden ha duvara konuşmuşum ha ona gibi hissediyordum. Eşinizi zorla konuşturmaya çalışın bu konu hakkında. Gel birer kahve içelim karşılıklı deyip alın karşınıza tek tek sakin sakin anlatın derdinizi ama lütfen sesinizi yükseltmeden. O yükseltirse de siz sakin kalın ki o da bakar sizden yüksek ses yok gerilim yok o da sizin konumunuzda konuşmaya başlar ister istemez. Kavga ile hiç bir şey çözülmüyor. Bi taraf dönüp ardını gidiyor konuyu kapatıyor o sorun çözülmeden üstüne yenileri ekleniyor. Sonra işler daha da sarpa sarıyor.

ben sakin kalamıyorum işte artık oda susmuyo konusuyo ama ön yargıyla ben kötü bişey dedim sanıp başlıyo sıralamaya:27::27: alışmıs cunku hatun kızıyo hep bende az deilim :32:
ama sakn kalmak erdem büyük bi erdem fevri bi insanım hemen parlıyorum oda artık hemen palıyo dolmuş tabi bende sussamda o patlayınca yıne suclu cıkıyorum sinirliyken söylediğini hatırlamıyo benide bağırdım sanıyo
bi süre mecbur kalmadıkca konuşmayalım dedik (bir ark. psikologu söylemiş) denemey çalıştık ama soğumaktan korktuk bıraktık lifeistooshort
bütün yazdıklarınızı deneyecegim çunkü seviyorum eşimi

eşimle evlendiğimde bizde 1 yılımızı hep sizin gibi geçirmek zorunda kaldık.
yeri geldi eşim gitmek istedi yeri geldi ben gitmek istedim....
ama sağolsunlar kayınvalidem ve kayınpederim hergün arar oldular akşama yemeğe gelin
ilk zamanlarda pek bişey demedim aslında cok rahatsızda olmadım
ama soraları işi iyice büyüttüler....
eşim beni hiç zorlamazdı sağolsun ama mecbur gibi bırakılıyorduk...
hamile kaldım ve kötü bir hamileliğim oldu...ancak kendi kendime kaldım
bebek olunca da artık cumartesi günleri gidiyorum....
eşimin ailesiyle vakit gecirmekten eşimle özelimiz azalıyordu
şimdi çok rahatım...kafama göre giderim ne eşim ne ailesi bana bişey demiyor
aslında burda amaç bence oğlan evlenince koparılmasın,gelinde bize bağlansın alışsın....
oğlundan olcakken gelini ele almaya çalışıyorlar bunuda oğlanı kullanarak yapıyorlar....

insallah rabbim gönlüne göre verir...eşin daha anlayışlı yaklaşır...
seni çok iyi anlıyorum canını sıkıyor bu meseleler...hayırlısı olsun

sen çocukla aşmışsın bazı şeyleri bunlar onuda bana bırakmaz hamile kalırsam zaten uzak bir yere taşınacağım gelı alırlar hele elayak olsun cocuk alıp götürürler biliyorum çünkü yiğenini böyle büyütmüşlr teyze deli oluyodu almış almış götürmüşler bide özlem var toruna arsızlık edip 1 ay benden cıkmazlar sonrada özledik diye iyice serilirler ayyyyy bu bile sinir bozucu
ben sıtkı dar biriyım annemde olsa bu dayanamam deilki kayınvalide
sen atlatmıssın darısı bana dua edin ne olur teşekkürler

bende senın gıbı düşünüyorum bu kadar içli dışlı olmayı annemle dahı ıstemıyorum

işin zor gerçekten...

pekı şöyle bişey yapsan

hergun gitmek istesen hergun gıtsenız?

bıkarmı acaba eşin hergun gide gide 2 -3 ay sonra bıkarmı acaba?

yada bazen ıstenmeyen şeyler cazıp gelırya sen gıtmek ısteyınce o ıstemez belkı

bende senın gıbı düşünüyorum bu kadar içli dışlı olmayı annemle dahı ıstemıyorum

işin zor gerçekten...

pekı şöyle bişey yapsan

hergun gitmek istesen hergun gıtsenız?

bıkarmı acaba eşin hergun gide gide 2 -3 ay sonra bıkarmı acaba?

yada bazen ıstenmeyen şeyler cazıp gelırya sen gıtmek ısteyınce o ıstemez belkı

hahaha yok bıkmaz bi gun dedimki 3 gun ardarda gitsek 4 üde istersin dedim evet dedi
belki sadece cinsellik için evimize döner biliyomusun :95:

hahaha bağa gitmeyiz diye cinsellikten vazgeçerse diye korkmuyo değilim :1::52:
gerçi henüz 1 yıllık evliyiz hala şampıyonum :65::65:

konunun bir yerinde bağa gidip yardım etmediğinde eşinin seni utandırmak için iş yaptığını söylemişsin yanlış anlamadıysam. bence dişini sıkıp her seferinde otur baş köşede. amcalara dedelere iş yaptırmıyorsun ya. ya da çok dayanamıyorsan çık dışarı dolaş gel. sen kadınsın ben erkeğim falan olmaz ailelerle ilişkilerde. benimki de can benimki de ana baba. ben misillemeye inanırım. gitmezdim bile senin yerinde olsam. "her akşam git ama bana bulaşma" der uzatır ayağımı evimde otururdum.

konunun bir yerinde bağa gidip yardım etmediğinde eşinin seni utandırmak için iş yaptığını söylemişsin yanlış anlamadıysam. bence dişini sıkıp her seferinde otur baş köşede. amcalara dedelere iş yaptırmıyorsun ya. ya da çok dayanamıyorsan çık dışarı dolaş gel. sen kadınsın ben erkeğim falan olmaz ailelerle ilişkilerde. benimki de can benimki de ana baba. ben misillemeye inanırım. gitmezdim bile senin yerinde olsam. "her akşam git ama bana bulaşma" der uzatır ayağımı evimde otururdum.
inan her aksam gider diyorda tekde yollamıyosun dıyo istemıyorum ordan fitili alıyo tek gidincede hem ben napcam bağı anasını babasını çok sevıyorsa neden evlendi çok kızıyorum çok iki ucu b..lu değnek afedersiniz...:25:

inan her aksam gider diyorda tekde yollamıyosun dıyo istemıyorum ordan fitili alıyo tek gidincede hem ben napcam bağı anasını babasını çok sevıyorsa neden evlendi çok kızıyorum çok iki ucu b..lu değnek afedersiniz...:25:

canım tek başına gidince bedeli olur tabi. eşin eve geldiğinde döner arkanı asar suratını yatarsın. fitili alsa n'olucak ki. önce seninle arasını düzeltmesi lazım ki tekrar seninle tartışsın. bence bırak adamı gitsin. böyle zorlayarak sonuç alman hem uzun sürecek hem seni çok yıpratacak. o senden uzaklaşıyorsa sen daha da uzak dur. en sonunda o yaklaşmak zorunda kalsın. böyle sen uğraştıkça adam daha da direnişe geçiyor.

canım tek başına gidince bedeli olur tabi. eşin eve geldiğinde döner arkanı asar suratını yatarsın. fitili alsa n'olucak ki. önce seninle arasını düzeltmesi lazım ki tekrar seninle tartışsın. bence bırak adamı gitsin. böyle zorlayarak sonuç alman hem uzun sürecek hem seni çok yıpratacak. o senden uzaklaşıyorsa sen daha da uzak dur. en sonunda o yaklaşmak zorunda kalsın. böyle sen uğraştıkça adam daha da direnişe geçiyor.

denerım bunuda eşimde bende küs pek kalamayız ama deniycem

ay canım valla diyebileceğim tek şey var sakın çocuk yapma sorunları aşana kadar..insan iyice delleniyo burunlarını herşeye sokuyolar:(((

Back
X