Yıprattım ,yıpratıldım

''rol yapmak'' inanki çoğumuz için aynı durum geçerli.

taki canım burnuna gelene kadar....

sabır evet sabır ama bizdende fazla anlayış beklemiyorlar mı??

bizde ailemiz için yeri gelir anlayış bekleriz ama eşlerde cevap hazır ''BEN BUYUM''

ben buyum.... ben erkeğim.... erkek tarfı kız gıbı olmaz..... sen böyle değildin.....
sabredıyorum sadece annesi ilede iyi oluyorum onun yanında bı kız kardesınden hala cin çarpmışa dönüyorum (ortadan kalkasıca ) insan her yolu deniyor demi cansuyum napalım

herkezin başında aynı dert, aile maalesef evlilikleri yıpratan ve hatta bitimine sebep olan en büyük faktörlerden, bende eşimin ailesine her hafta sonu giderim, hep onlardayız fırsat buluncada onlar geliyo, ama artık bende bıktım. bu soruna bir çözüm bulunmuyor, iyiliklede söylesen aynı, kayınvalidem geliceksiniz deyince Allah tan vahi gelmiş gibi gitmek zorundayız. ben bişey demiyorum. kavga tartışma falan olmuyor ama, sırf bu sebepten boşanmayı kafaya koydum

bunu eşine belli etsen vazgecmezmı.. benim eşim ister ama göül rızasıyla zorlamıyo ama gitmezsem trıp atıyo bozuluyo falan benim bunlara dayanamadığımı biliyor. şimdide sık gidiyorum bıktırcam onu gitmekten her gidelim dediğimde benim için gitme diyo yoo diyorum annenle görüştük şunu yapcaz diyorum inanmıyorum bi gün yeter demez ama belkı care bilmiyorum....

canım göremedim ama çalışıyor musun çalışsan belki bu kadar çok çağırmazlar bağ ne kadar uzakte bilmiyorum ama hani çalışıyorum hergün gelemem gelip kalamam hafta sonları ancak desen sonra da onu da azaltsan yoruluyorum diye acaba olur mu

canım göremedim ama çalışıyor musun çalışsan belki bu kadar çok çağırmazlar bağ ne kadar uzakte bilmiyorum ama hani çalışıyorum hergün gelemem gelip kalamam hafta sonları ancak desen sonra da onu da azaltsan yoruluyorum diye acaba olur mu

çalışıyorum sadece pazar tatılım var .....çalıştığım halde böyle:58:

Seni okadar iyi anlıyorum ki.
al benden de okadar. ben eşimi evlenmeden önce 7 sene tanıdım köyüne dedesine falan bir kere ya gitti ya gitmedi evlendik 3. senemize 9 kere köyüne gittik. annesi hergün arar eder evin anahtarı var girerler çıkarlar. kardeşi bizde kalır eder yer içer istediği zaman girer çıkar artık gündüz ben işteyim kız arkadaşı var gelirmi gelmez mi bilemem. yani bizim evliliğimiz dingonun ahırı. bende kendim bu evliliğin neresindeyim bilemiyorum.
bazen sinir küpü oluyorum bazen deli gibi gülüyorum. ama kimseyi memnun etmek istemediğim halde herşey yine bana kalıyo bakalım bu pazara ne patlar.
yani kelin dermanı olsa başına sürer dicem canım arkadaşım allah sabır versin. allah ıslah etsin allah evlere huzur verme saygılı olma duygusu versin. allah akıl fikir versin daha ne diyim olmayan çocuğumuza bile isim düşünen kaynanam var. ha sever beni ama okadar sever ki görmeden yaşayamıyor.
anneme gidişlerimin çetelesini tutmaya üşenmiyor.

hadi eşinle seni geçtim ama masum bebeği düşünmüomusun onu da bu huzursuz ortama getirmenin ne anlamı var ki....

Seni okadar iyi anlıyorum ki.
al benden de okadar. ben eşimi evlenmeden önce 7 sene tanıdım köyüne dedesine falan bir kere ya gitti ya gitmedi evlendik 3. senemize 9 kere köyüne gittik. annesi hergün arar eder evin anahtarı var girerler çıkarlar. kardeşi bizde kalır eder yer içer istediği zaman girer çıkar artık gündüz ben işteyim kız arkadaşı var gelirmi gelmez mi bilemem. yani bizim evliliğimiz dingonun ahırı. bende kendim bu evliliğin neresindeyim bilemiyorum.
bazen sinir küpü oluyorum bazen deli gibi gülüyorum. ama kimseyi memnun etmek istemediğim halde herşey yine bana kalıyo bakalım bu pazara ne patlar.
yani kelin dermanı olsa başına sürer dicem canım arkadaşım allah sabır versin. allah ıslah etsin allah evlere huzur verme saygılı olma duygusu versin. allah akıl fikir versin daha ne diyim olmayan çocuğumuza bile isim düşünen kaynanam var. ha sever beni ama okadar sever ki görmeden yaşayamıyor.
anneme gidişlerimin çetelesini tutmaya üşenmiyor.

hahahah aynı beim kayınvalıdegiğim daha bana dünür geldiğinde bebeğimin adını koydu hem kaynımın hem kayınpederin adı osman benimkiyle birlikte osman turşusu olcak üstelik 2. ısmı bile koydular osman enesmiş hah umrum sankı... rabbim inş. kız verirde sesleri kesilir :47:

hadi eşinle seni geçtim ama masum bebeği düşünmüomusun onu da bu huzursuz ortama getirmenin ne anlamı var ki....

eşimi sevıyorum bu yüzden ben istesem eşim ayrılmaz benden ayrılmayıda düşünmem açıkcası ee napcam bebek ikimizde istiyoruz bız ayrılmadan çare bulmaktan yanayız yanı esim için sorun değil bu gerçi...ayy bılmıyorum nasıl bir hayat beklıyor bızı

canım eşin gitsin zorla degıl yaa ..kaynananlar zaten huzur bozmak için gelmenızı istıyorlar ee bırak kocan gıtsın senın bır pazarın var ben gelmem de sen git de ...

canım eşin gitsin zorla degıl yaa ..kaynananlar zaten huzur bozmak için gelmenızı istıyorlar ee bırak kocan gıtsın senın bır pazarın var ben gelmem de sen git de ...

her pazar gıder eşim itiraz etmez ama her pazar inan bana
üsteliik eşimide doldururlar
üstelik kac telefon ederler sende gel baban alsın die 2-3 kez gitmedimde açmadımda teli bıktırdılar ama

of offfffffffff herkeste hemen hemen aynı dertler bu erkekler niye evlenirki ya anlayabilmiş değilim hizmetçi olarak heralde çamaşırımı ütümü yemeğimi yapsın ben keyfime bakayım dediğim herşeyi yapsın oh ne ala memleket

Back
X