teşekkür ederim yazdıklarında eşiminde bana savunduğu bir kaç cümleye rastladım evet o ailesini önemsediğimi değerli olduklarını hissettirmemi istiyor rol yap o günü geçiştir ama yap diyor ben polyana olamıyorum işte kapıdan girince tamamı olmasada en azından son vurdugu laf son yaptıgı yanlış gelliyor aklıma çitikleyip kadını savurasım geliyor bir kenara... sevgi konusunda hep diyorum saygılımıyım evet bişey dedimmi onlar dedimi hayır normal bi günmüydü gayet normaldi daha ne yapabilirim hemen canım canım olmaz zaman ver diyorum tamam verecem dıyo ama her gidişimizde ve dönüşümüzde kavga ediyoruz. çok sıkıldım ugraşmaktanda yoruldum dön dur ayn sorun etrafında 1 yıldır aynı şeyler ben samimi bi insanım fakat mesafeliyimdir herkesle eşim ailesine karşı bi mesafe istemiyo işte hoşlanmıyorum aramadan gelmelerinden emrivaki yapmalarından bir dönem evimin katına asansör gelse tetikte oluyordum acaba onlarmı dıye bu kadar abartmmışlardı.yaşamak zorundayım ama sevmek zorunda deılım sevmiyorum diyede çelme takmıyorum neden rahat bırakılmıyorum. eşim sürekli onlarında sana kırgınlıkları var diyor detay vermıyor onlara kin tutmamam için ama neler söylüyorlarkimbilir yada neleri hata görüyorlar.
en basiti bak pazar gece 11 e kadar bağdaydık, salı günü yine hep birlikte görümcemdeydik,bugün yine bağa gideceğiz, pazar yine gideceğiz 4 gün etti bak daha bunun fazlasını nasıl yapabılırım Allah aşkına

...
benim bunları yaşamaktan bıktığımı eşim çok iyi biliyor ve dahada bıktırarak pes ettiriyor galiba ...
ben aileme sunu yap babamla söyle ol ablama şunu de anneme bunu de demem bile banane annemle eşimin ilişkisinden haa sorunlu mevzu olur dedıgıne kırılır uyarmak gerekir girerim ama sevgi boyutlarına neden gireyimki eşimde hep güleryüzlüdür hakkını yiyemem ama haftada belki 1 ancak 2 3 saat görür çünkü ben ailemi kendiim görürüm onada git demem evimiz cok yakın ugrarım ararım bunları anlatınca
"ben erkegim senin ailenle diyalogumla senin benim ailemle olan bir olmaz" diyor sen gelinsin diyor ....
offff ben evliliği böyle bilseydim hiç evlenmezdim tarifi anlatım şekli yok evliliğin yaşamak gerek...