Yitik

Çok açtım abla ya ama sen istersin de ben yeni bir ansiklopedi açarım ama yine kirlenir
Bu inançsızlık nedir ? al sana en basitinden bir çöküş öyküsü,ailem iflas etti 450 milyar borca battık bir ekmek parasına sevindiğimiz zamanları hatırlıyorum,kaç aylık kardeşimi anne karnında kaybettim cansız bedenini öptüm,ilk nişanlımla yakın arkadaşımla bastım ,zor günler geçebiliyor bir şekilde o yüzden lütfen bu kadar inançsız olma.

Şu sehir manzaralı evimde sigaram viskim ve Efkarın oturuyoruz oysa bu eve ne umutlara tasın mış tım ne hayaller
Ne umutlar evlenmiştim hatta ne umutlarla mezun olmuştum .
Ama yasa yamadim hiç birinin sevincini
babam öldü işsiz kaldım mutsuz oldum eksik oldum hep
Hep benim mi başıma geliyor lütfen söyleyin mutluluğunu hiç yaşayamadım ne kötülük ettim insanlara
Şuan yalnızlık en iyisi tartıştık gitti eşim yani oda Yalnız bıraktı oysa şuan yalnız olmak istemiyorum başımı omzuna dayayıp ağlamak istiyorum derdim çok
Lütfen söyleyin hep benim basıma mı geliyor bu işler

Hayir.

Cogu insanin hayatinda boyle zor surecler oluyo ve kendi hayatimdan yola cikarak diyorum ki boyle zamanlardan sonra cok buyuk mutluluklar yasatiyo hayat bize,ama o mutluluklara ulasmak icin vazgecmemek,umut etmek,daha cok calismak ve kendimizi daha cok sevmek gerekiyo.

Allah yardimciniz olsun.

Bu inançsızlık nedir ? al sana en basitinden bir çöküş öyküsü,ailem iflas etti 450 milyar borca battık bir ekmek parasına sevindiğimiz zamanları hatırlıyorum,kaç aylık kardeşimi anne karnında kaybettim cansız bedenini öptüm,ilk nişanlımla yakın arkadaşımla bastım ,zor günler geçebiliyor bir şekilde o yüzden lütfen bu kadar inançsız olma.
Cok zor zamnlar gecirmissin.umarim duzelmistir hersey.konu sahibi bak arkadasa kulak ver.

Allah var gam yok.Şiddetle onu tesbih ve tenzih et.Allah kuluma yetmez mi buyurur rabbim.Battı dibe battı çamurlara bulandım fakat kullerimden doğdum. Allah yardım etti hersey onunla güzel.

Yaa hayran kaldim size gercekten ne kadar da dimdik durabilmissiniz masallah biz hemen cokuyoruz 4 yildir kpssye giriyorum evliyim ve kazanamiyorum dua ediyorum rabbime siginiyorum ama gene de sizin durumunuzda olsaydim ayakta duramazdim galiba cok gecmis olsun bu arada

Şu sehir manzaralı evimde sigaram viskim ve Efkarın oturuyoruz oysa bu eve ne umutlara tasın mış tım ne hayaller
Ne umutlar evlenmiştim hatta ne umutlarla mezun olmuştum .
Ama yasa yamadim hiç birinin sevincini
babam öldü işsiz kaldım mutsuz oldum eksik oldum hep
Hep benim mi başıma geliyor lütfen söyleyin mutluluğunu hiç yaşayamadım ne kötülük ettim insanlara
Şuan yalnızlık en iyisi tartıştık gitti eşim yani oda Yalnız bıraktı oysa şuan yalnız olmak istemiyorum başımı omzuna dayayıp ağlamak istiyorum derdim çok
Lütfen söyleyin hep benim basıma mı geliyor bu işler

Sadece sizin başınıza gelmiyor. Herkesin evinde var. Ölen var, işsiz var, hasta var... Çok depresif haldesiniz. Madem eşinize ihtiyacınız var, arayın gelsin. Bir yerden başlamak lazım.

Rahmetli anneanneme selam söylemek viski etkisi olsa gerek :KK53: Mekanı cennet olsun sayenizde onu da andık, teşekkürler.
Ayy pardon yasıyor sandım mekanı cennet olsun viski güzel bu arada hemde ballı bir tavsiye ederim lütfen kusura bakma anlamadım bende çok seviyorum Anneanne mi

Sadece sizin başınıza gelmiyor. Herkesin evinde var. Ölen var, işsiz var, hasta var... Çok depresif haldesiniz. Madem eşinize ihtiyacınız var, arayın gelsin. Bir yerden başlamak lazım.
Geldi ama konuşmuyor zorlamıyorum evet herkeste dert var ben yok demedim ki sadece bana agir geliyo

Yok be canım benim hayatta inişte borsa bile benim kadar inmedi hem daha ne istiyorsun manzaralı ev yak sigarayı Ohhh kebap valla be 4 duvar arasindayim tv bile yok elimde telefon on da sınırlı net asıl dert bendeymis eylül de atanır mıyım kocam bana iyi davranır mi (atanmasam s.Çar ağzıma)

Yok be canım benim hayatta inişte borsa bile benim kadar inmedi hem daha ne istiyorsun manzaralı ev yak sigarayı Ohhh kebap valla be 4 duvar arasindayim tv bile yok elimde telefon on da sınırlı net asıl dert bendeymis eylül de atanır mıyım kocam bana iyi davranır mi (atanmasam s.Çar ağzıma)
Niye sıcsın boşver öyle düşünme bende de tv yok net var var samsung s3mini fil devrinden

Hayir.

Cogu insanin hayatinda boyle zor surecler oluyo ve kendi hayatimdan yola cikarak diyorum ki boyle zamanlardan sonra cok buyuk mutluluklar yasatiyo hayat bize,ama o mutluluklara ulasmak icin vazgecmemek,umut etmek,daha cok calismak ve kendimizi daha cok sevmek gerekiyo.

Allah yardimciniz olsun.
Sagol güzel dileklerin için

Senin yorumlarını hep beğenirim. Denk gelmişken sorayım. Hayat bazı haketmeyenlere gerçekten hep mutluluk. Niye adil değil hayat

Teşekkür ederim şekerim:oops:

Gerçekten soruna bir cevabım yok.

Mutluluk iki kişiden birini seçecekse haketmeyeni seçiyor genelde. Düzgün bir insanın mutsuz olduğu şeyden, genelde çıkarcı menfaatçi bir insan kazanç sağlamış oluyor gördüğüm kadarıyla. Hiçbir şekilde açıklama bulamadığım bir durum bu.

Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir...
Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir...
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün...
RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir...

Hz Mevlana
Mevlana yı okudum fakat bunu hatırlamıyorum çok çok güzel miş çok tesekkurler

Back
X