Yitik

Bu inançsızlık nedir ? al sana en basitinden bir çöküş öyküsü,ailem iflas etti 450 milyar borca battık bir ekmek parasına sevindiğimiz zamanları hatırlıyorum,kaç aylık kardeşimi anne karnında kaybettim cansız bedenini öptüm,ilk nişanlımla yakın arkadaşımla bastım ,zor günler geçebiliyor bir şekilde o yüzden lütfen bu kadar inançsız olma.
Benim derdim para pul değil 200bin borcum var ama ödenir bir şekilde
Ama kalbin kırılınca zor tamir oluyo umudun gidince zor ayağa kalkıyor sun ihanet edenleri görünce nefret doluyor için

Sadece sizin başınıza gelmiyor. Herkesin evinde var. Ölen var, işsiz var, hasta var... Çok depresif haldesiniz. Madem eşinize ihtiyacınız var, arayın gelsin. Bir yerden başlamak lazım.
Benim cenazem olduğu halde o düğüne gitmeyi secti arayın ca cagırınca düzelecek mi haa gece geldi niye hiç konuşmadık sabah bu vakit oldu niye hiç konuşmuyorum

Yaa hayran kaldim size gercekten ne kadar da dimdik durabilmissiniz masallah biz hemen cokuyoruz 4 yildir kpssye giriyorum evliyim ve kazanamiyorum dua ediyorum rabbime siginiyorum ama gene de sizin durumunuzda olsaydim ayakta duramazdim galiba cok gecmis olsun bu arada
Banlıydım kusura bakmayın yeni gördüm,teşekkür ediyorum :) güzel sözlerinizi ve kalbinizi öpüyorum.

Başınız sağolsun.
Maalesef hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz,hep aydınlık,pespembe günler geçirmiyoruz ama her dibe inişin bir çıkışı var muhakkak. Yeterki umudunuzu kaybetmeyin,gerisi kendiliğinden gelir.

Başınız sağolsun.
Maalesef hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz,hep aydınlık,pespembe günler geçirmiyoruz ama her dibe inişin bir çıkışı var muhakkak. Yeterki umudunuzu kaybetmeyin,gerisi kendiliğinden gelir.
Yıllardır bunun için savasıyorum umarım kalan umutları mda tükenmez

Şu sehir manzaralı evimde sigaram viskim ve Efkarın oturuyoruz oysa bu eve ne umutlara tasın mış tım ne hayaller
Ne umutlar evlenmiştim hatta ne umutlarla mezun olmuştum .
Ama yasa yamadim hiç birinin sevincini
babam öldü işsiz kaldım mutsuz oldum eksik oldum hep
Hep benim mi başıma geliyor lütfen söyleyin mutluluğunu hiç yaşayamadım ne kötülük ettim insanlara
Şuan yalnızlık en iyisi tartıştık gitti eşim yani oda Yalnız bıraktı oysa şuan yalnız olmak istemiyorum başımı omzuna dayayıp ağlamak istiyorum derdim çok
Lütfen söyleyin hep benim basıma mı geliyor bu işler

Benim de babam öldü, üstüne öğrenciyim çalışma imkanım da yok, çok küçük bir kardeşim var, beni yalnız bırakacak bi eşim de yok, kafadan yalnızım yani.. Herneyse sadece sizin başınıza gelmiyor, hayatta önünüzr çıkan her engelden sonra bu şekilde yitik duruma düşerseniz, neden ben moduna girerseniz hiçbir zaman düzelmez bir şeyler, ben söyleyeyim. Oturacağınıza kalkın harekete geçin bir şeyler yapın
?

Back
X