3 seneye yakın bi ilişkim var en başlarda herşey o kadar güzeldi ki çiçek göndermeler sürekli romantik olmalar adeta gözümün içine bakıyor beni el üstünde tutuyordu kıskançıklıklar falan şimdi üniversiteye başladık ilk yılımız bitti ikimizin de bu sene son yılı çok kötü hissediyorum kızlar hiçbirşey eskisi gibi değil lisede hiç kız arkadaşı yoktu şimdi üniversitede kızlı erkekli bir grupları var ders aralarında beraber yemek yiyip hep beraber takılıyorlar kendimi çok değersiz hissediyorum eskiden 1 gün konuşmadan duramazdık şimdi 1-2 hafta küs kaldığımız zamanlar oluyo çok duygusalsın hep romantiklik istiyorsun biraz cilveli ol eğlenceli ol eğlenelim beraber 3-4 aylık sevgili değiliz artık diyor bu kızlardan birisiyle telefonda konuşmuşluğum da var sevgilimin haberi olmadan kız bana o seni çok seviyor bize hep seni anlatıyor içini ferah tut gibisinden şeyler söyledi ilişkimizin ilk yıılarında bana kusursuz davranmasına rağmen onu pek kaale almamıştım şimdi ki daha umursamaz davranışları sizce bu yüzden mi