yiyerek kilo verme

Sizin amaciniz sIkIlasmaksa bu programiniz ilk 1 ay , uzun vadede 3 ila 6 ayda sürdürebilirseniz sonuc verir diye düsünüyorum
Ama eger kilo vermek istiyorsaniz ekmek agirligi , unlu mamüller bana cok fazla geldi baska alternatifler bulabilirsiniz ..
Bu tür gidalarla metabolizmayi hizlandirmak mümkün olmaz bunun yerine haftada 1 gün karbonhidrat günü uygulanabilir .

Ayrica kolay kolay kaslanmazssiniz korkmayin bir bayanin bir erkege göre kas yapmasi cok cok cooook zor

selamlar arkadaşlar.
daha öncede belirtmiştim bir ara zayıflayacağım diye çok aç kalmıştım.metabolizmam çok yavaşladı.şimdi kendimi düzeltmeye çalışıyorum.yemeğimi iyi yiyorum.mesela size bir günümü yazayım
sabah ortalama 250 kalorilik bir tost
arada 1 elma
öğlen yemekhane yemeği ne çıkarsa mesela bugün : tarhana çorbası-et sote-spagetti-ayran
akşam evde bir tost veya iki dilim ekmek arası çikolata veya işte hazırlayabildiğim kolay bir şey pekmez-yoğurt 2 dilim kepek ekmeği ile
yatmadan da mutlaka bir çikolatamı ve birazda meyve (portakal gibi) yiyorum

hergün 1 saat spor yaparım şöyle
10 dk hızlı yürüme
20 dk koşu toplam 4 km
20 dk 40 km hız ile bisiklet
20 mekik
ve kollar sıkılaşsın diye 4 kg dubleleri 20 şer kez kaldırıyorum.

iyi mi sizce ? diyet yap demeyin metabolizmamı hızlandırmaya çalıştığım için özellikle yiyorum

BİR SORUM DAHA VAR .SIKILAŞACAĞIM DİYE KAS OLUŞTURMAM DEĞİL Mİ ? MAALESEF EN AZ KG 4 KİLO DUMBLELERDE.MECBUR ONLARI KALDIRIYORUM

kollarınz için az kilo kaldırmanız çok sayı yapmanız gerekir..kollar zayıflasın önce ..mesala 1 kg ile başlayın 3 set 10 sayı gibi

Spor programiniz ciddi bence dolayisi ile diyetteki ekmek vs bir sey yapmaz. Metabolizmayi hizlandirmak icin karbonhidart sarttir.
Begendim aynen devam tatlim.

cevaplar için sağolun kızlar .
spor salonunda en az 4 kg lık duble var onunlar çalışıyorum.
amacım kilo da vermek en az bir 6 kilo gitmeli durun bakalım nolacak

cevaplar için sağolun kızlar .
spor salonunda en az 4 kg lık duble var onunlar çalışıyorum.
amacım kilo da vermek en az bir 6 kilo gitmeli durun bakalım nolacak

Kilo vermek icin kardio agirlikli calismalisiniz.

Back
X