• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiyip yiyip sismissin

Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Can'ım ben erken Doğum yaptım çok şiştim dikkat et milleti s..et bebeğine odaklan konuşur konuşur susarlar

Ne yasadigimi bir ben biloyorum. Sag olun beni burda anlayan arkadaslarin olmasi cok guzel.
Hiç kafana takma hamileliginin tadını çıkar. Ben de ilk 24 hafta 10 kilo aldım. Sonra dertten sıkıntıdan 3 kilo alabildim sadece. Keşke o sıkıntıları yaşamasaydım da bol bol kilo alsaydim

Gerçekten millet bi acayip ya. Ben de hamileliğimde azar azar kilo alıyordum. Çocuk hiç belli olmuyor nerde diyorlardı :halay: Yani kilo alsanız da almasanız da diyecek bi laf buluyor bazı kadınlar.

Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Elalemin ne dedigine bakarsak yandik. Hic takmayin bile siz bebeginizi ve kendinizi dusunun doktorunuz ne diyorsa onu yapin.

Ben sezaryenle doğum yaptım. Hastaneye ziyarete gelip içinde bir tane daha mı var ehehehe diye şaka yapan kımıl zararlıları oldu. Ne bekliyorlardı artık bilmiyorum. Hiçç kafana bile takma.

7 kilo fazlayla doğuma girdim beş kilo almış halime bile şişmişsin diyenler oldu
Doğumdan tam Bir hafta sonra hamilelik öncesi kilomun altına düştüm bu sefer de o göbek de ne? öyle kalacak mı ?içerde Bi Bebek daha mı kalmış Ehe mehe dediler
Tabiki zamanla Göbek de tamamen gitti
İt ürür kervan yürür. Cevabını verin geçin. Hamilelik çok güzeldir eğer sağlıklı geçirmek nasip olmuşsa büyük bir şanstır. Tadını çıkarın

istediklerini desinler. bizim toplumda hamileyi uzmek uzerine kurulu gizli bir tarikat var. kilolar bebek sorunlari manyakca dogum hikayeleri oooo... sana moral olsun tam tamin 27 kilo aldim. doguma 87 ile girdim. 6 ayda 68e dustum yani 8 kilom kalmisti. oyle ahim sahim da diyet yapmadim, emziriyordum zaten. dikkat ettim.ekmek.makarn tarziseyleri azalttim. uykusuzluk vakit bulamamak vs dir kilo veriyorsun zaten.
sana oyle diyene canim oyle istiyor de. ben bir komsuma evet yiyorum sonra tuvalete bile gitmiyorum demistim de susmustu. bosve tadini cikar. dilerim tam zamaninda saglikla Hayirla alirsin kucagina. stres sikinti yapma bunlar da zarar.

istediklerini desinler. bizim toplumda hamileyi uzmek uzerine kurulu gizli bir tarikat var. kilolar bebek sorunlari manyakca dogum hikayeleri oooo... sana moral olsun tam tamin 27 kilo aldim. doguma 87 ile girdim. 6 ayda 68e dustum yani 8 kilom kalmisti. oyle ahim sahim da diyet yapmadim, emziriyordum zaten. dikkat ettim.ekmek.makarn tarziseyleri azalttim. uykusuzluk vakit bulamamak vs dir kilo veriyorsun zaten.
sana oyle diyene canim oyle istiyor de. ben bir komsuma evet yiyorum sonra tuvalete bile gitmiyorum demistim de susmustu. bosve tadini cikar. dilerim tam zamaninda saglikla Hayirla alirsin kucagina. stres sikinti yapma bunlar da zarar.
Gercekten oyle aman az kilo al aman soyls kimse bebegin sagliklini dusunmuyor.

ay konudan alakasız ama profil resmindeki kuşlar çiftleşiyor hehehe baksana ya tiplere farketmedin mi gerçekten :D

başkasına ne bakıyorsun çocuğun ve senin sağlığın önemli elalem herşeyi der ağızları torba değil ki

Ne kadar düsüncesiz anlayissiz insanlar var.

Hamileyken veya lohusayken böyle patavatsiz konusan insanlardan nefret ediyorum.

Hamilesiniz tabii ki yiyeceksiniz.

hamilelikte aşırı kilo alımı tabiki iyi bişey değil , ama bu millet dediği için değil sağlığımız için . şişmişssin bu ne falan diyenlere dersin senin ananda sana hamileyken böyle şişti yapıştıracan lafı herkes yerini bilecek. sen bi canı taşıyorsun , canın neler çekiyor yiyorsun istiyorsun onların hepsini aslında bebiş istiyor tabiki yiceksin , kiloda alcaksın göbeğinde çıkacak. önemli olan sağlıklı dogsun kiloda verilir , vucutta düzelir . böyle saçma gereksiz insanların laflarına takılma . ben normalde diikkat ediyorum ekmek özellikle çok yemiyorum ama canımın çektiği herşeyi ucundanda olsa alıyorum hepsini homiligırtlak yemiyorum ama mutlaka tadıyorum. geçen dışarı çıktığımzda pastanenin önünden geçerken kurabiyelerle öyle bakışmışımki eşim kahkaha attı aşkım ben sana on kilo kurabiye alıyım diyo ama o an can çekmesi o kadar farklıki o bir hamişşş işte :))

9 ay yiycem yiycem siscem ohh ne guzel deyin bosverin ya zaten dinlenmeniz gerekiyormus bunu bildigi halde bu laf edilmez hatta oyle bir sorun olmasa bile denmez cok yakın cevresindeysem sadece yonlendiririm cok yaglı yeme cok tatlı yeme bebek icin vs diye ama bunun dısında saglıklı beslenip kilo alan kadınalr da var almayanda onemli olan cocugu dogurduktan sonraki zaman ozaman da verirsiniz

Back
X