- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi gunduzgece123
Agızlarina islak banyo terliği ile vurmalık insanlar silsilesi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım ben erken Doğum yaptım çok şiştim dikkat et milleti s..et bebeğine odaklan konuşur konuşur susarlarHer seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Hiç kafana takma hamileliginin tadını çıkar. Ben de ilk 24 hafta 10 kilo aldım. Sonra dertten sıkıntıdan 3 kilo alabildim sadece. Keşke o sıkıntıları yaşamasaydım da bol bol kilo alsaydimNe yasadigimi bir ben biloyorum. Sag olun beni burda anlayan arkadaslarin olmasi cok guzel.
Elalemin ne dedigine bakarsak yandik. Hic takmayin bile siz bebeginizi ve kendinizi dusunun doktorunuz ne diyorsa onu yapin.Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Sag ol guldurdun beni canim agzina saglikAgızlarina islak banyo terliği ile vurmalık insanlar silsilesi![]()
Gercekten oyle aman az kilo al aman soyls kimse bebegin sagliklini dusunmuyor.istediklerini desinler. bizim toplumda hamileyi uzmek uzerine kurulu gizli bir tarikat var. kilolar bebek sorunlari manyakca dogum hikayeleri oooo... sana moral olsun tam tamin 27 kilo aldim. doguma 87 ile girdim. 6 ayda 68e dustum yani 8 kilom kalmisti. oyle ahim sahim da diyet yapmadim, emziriyordum zaten. dikkat ettim.ekmek.makarn tarziseyleri azalttim. uykusuzluk vakit bulamamak vs dir kilo veriyorsun zaten.
sana oyle diyene canim oyle istiyor de. ben bir komsuma evet yiyorum sonra tuvalete bile gitmiyorum demistim de susmustu. bosve tadini cikar. dilerim tam zamaninda saglikla Hayirla alirsin kucagina. stres sikinti yapma bunlar da zarar.
ay konudan alakasız ama profil resmindeki kuşlar çiftleşiyor hehehe baksana ya tiplere farketmedin mi gerçektenHer seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
başkasına ne bakıyorsun çocuğun ve senin sağlığın önemli elalem herşeyi der ağızları torba değil kiHer seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.