• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiyip yiyip sismissin

Isterseniz 30 kilo alın millete ne. Ha iyi niyetle yemene dikkat et denebilir belki sağlık acisindan ama yiyip yiyip sismissin lafi hic iyi niyetli bi lafa benzemiyo. Laf konusturmayin oyle insanlara. Kimseyi ilgilendirmez.

O herkese ne oluyor acaba senin şişmenden,
Töbe estağfurullah.
Keyfinden şişmedin ya içinde can taşıyorsun bir tane.
Çak ağızlarına kum küreğini öyle diyenlerin.

hamilelikte aşırı kilo alımı tabiki iyi bişey değil , ama bu millet dediği için değil sağlığımız için . şişmişssin bu ne falan diyenlere dersin senin ananda sana hamileyken böyle şişti yapıştıracan lafı herkes yerini bilecek. sen bi canı taşıyorsun , canın neler çekiyor yiyorsun istiyorsun onların hepsini aslında bebiş istiyor tabiki yiceksin , kiloda alcaksın göbeğinde çıkacak. önemli olan sağlıklı dogsun kiloda verilir , vucutta düzelir . böyle saçma gereksiz insanların laflarına takılma . ben normalde diikkat ediyorum ekmek özellikle çok yemiyorum ama canımın çektiği herşeyi ucundanda olsa alıyorum hepsini homiligırtlak yemiyorum ama mutlaka tadıyorum. geçen dışarı çıktığımzda pastanenin önünden geçerken kurabiyelerle öyle bakışmışımki eşim kahkaha attı aşkım ben sana on kilo kurabiye alıyım diyo ama o an can çekmesi o kadar farklıki o bir hamişşş işte :))
Normalde tatli seven biri degilim ams bugun arkadas facede budingli degisik bir sey paylasmis baya canim cekti yarin umarim benzerini pastaneden bulabilirim. :KK17::KK22:

Millet iyice şaşırdı . Hamile kadına hele bir de 10 kilo aldı diye, yiyip içip şişmişsin diyenleri de ilk kez burda okudum .
Takmamaya çalış , kilo almasan bu nasıl hamilelik , çocuğu aç bırakıyorsun , gelişemeyecek vs. derlerdi .
Emin ol kalp kirmak isteyen ya da patavatsızlık yapan kendince illa bir sebep bulur .

Normalde tatli seven biri degilim ams bugun arkadas facede budingli degisik bir sey paylasmis baya canim cekti yarin umarim benzerini pastaneden bulabilirim. :KK17::KK22:
ay canım zaten bakmak istmedikçe karşılaşmak istemedikçe karşına çıkıyor insanın böyle yemek resimleri programlar sosyal paylaşımlar falan. geçen televizyon izliyim dedim hangi programı açsam yok şu anadoluda lezzetlerde yok şunun mutfagında börekler , pideler , tereyağlı iskenderler avucumu yalamaktan bi hal oldum hadi çıkıp alıyım desem hangi birisini alcam :)) zor iş vala şu hamişlik yolda çekirge görsem canım isterse ağzıma atarım diye korkar oldum :))

İster yer şişerim , ister kurur kalırım size ne de geç . İnsanlar dış görünüşü baz alıp yorum yapmaya ne de meraklı acımasızlar .

Ben de pek kilo almam hamileyken. Bana da az ye de elden ayaktan düşme , güç kuvvet olsun derlerdi...
Derler herşeyi derler.
Sezeryan olursunuz normal yapaydin derler.
Normal dogurursunuz ay dikis mikis alttan niye sezeryan daha iyi derler.
Çocuk emer çok emzirme gece mama ver derler.
Çocuk emmeyi reddeder ne beceriksizsin bir memeyi tutturamadin derler.
Emzirirken sağa dönersin sola dön derler. Sola dönersin sağa dön derler.
Onu ye bunu yeme onu yap bunu yapma derler.
Herşeyi derler. Diyecekler... Daha bu başlangıç . Çözümü çok kolay he he diyip gececeksiniz.

Sağlıkla doğum yaparsınız inşallah...

Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Doktor istiharat dediyse dinlenmelisin. Yemen gereken yiyeceklerden ye. Sadece sebze ağırlıklı olmasın. Et, balık, meyve. Herşeyden ölçülü ye. Günde üç adet ceviz yemeyi bebeğin zeka gelişimi için öneriyorlar. Uzat ayaklarını, örgü ör. Güzel, eğlenceli filmler izle, romanlar oku. İnsanlar ne demiş boş ver.

Yapıştır cevabı yatmaya devam Allah korusun birşey olsa diyecekler ki neden yatmadın böyle bir gereksiz kadın güruhu var insanı geren

Canım yiyip yiyip şişmişsin diyene canım boğazımda kızdırma seni de yerim de .

27 hafta için 10 kilo fazla siz 20 kilo ile bitirirseniz iyi. Rahat bir Doğum ve sonrası için çok da fazla kilo almamanız lazım. Gaddarca eleştirmişler ama siz bence kilonuza dikkat edin 5 kilo önden gidiyorsunuz

Ne takılıyorsunuz böyle şeylere? Milletin ağzı torba değil,kimsenin dediğine takmamak için insanın kendiyle barışık olması gerekir.Önceliğinizi bebeğinize verin ve şişip şişmemek kilo alıp almamak umrunuzda olmasın.Herşey sonra halledilir.

Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Çok kızıyorum dangalak insanlara. Kime ne canım?! Siz bebişinize bakın patsvatsızlara da takılmayın beyin bedava...

Şişmen icin cok gecerli bir nedenin var HAMILESINN

27 hafta için 10 kilo fazla siz 20 kilo ile bitirirseniz iyi. Rahat bir Doğum ve sonrası için çok da fazla kilo almamanız lazım. Gaddarca eleştirmişler ama siz bence kilonuza dikkat edin 5 kilo önden gidiyorsunuz
Insm oyle cok yedigim yok zaten istesende cok yiyemiyorum hemen tikaniyorum zaten oyle fazla istahli degilim.

Aman elalemin lafına neden takılıp üzülüyorsun ki.. Elalem kim ki? 10 kilo da çok bir kilo değil ayrıca..
Bende 25 haftalık hamileyim yaklaşık 7 kilo aldım.. Sağlıklı besleniyorum. Günlük yürüyüşümü de yapıyorum..
Ama ne yapayım, kilo aldım diye de, moralimi bozup, depresyona giremem.. Canım çekerse, tatlı da yerim, börekte..
Neden kendimi mahrum bırakayım ki..
Bencil olacaksın bu hayatta.. Sadece kendini ve bebeğini düşün.. Gereksiz insanları da, sil hayatından, umursama..
Bu şekil de çok daha mutlu olursun..

Back
X