Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkna edersen git yani biz ne yapalımBabamı ikna edersem olur gibi
İkna edersen git yani biz ne yapalım
Tehlikeli mi olur dedimİkna edersen git yani biz ne yapalım
Tatil için, aklı başında biriyim. FransaNe için gidiyorsun , nereyi istiyorsun ? Tatil mi okul mu biraz açar mısın ?
E ikna et git istiyorsan bize ne, bir derdim vara neden yazıyorsunBabamı ikna edersem olur gibi
Başka seçenek bulamadım, boş ver yaaE ikna et git istiyorsan bize ne, bir derdim vara neden yazıyorsun![]()
Anaa valla öyleymişSeray profilinde yazdığın gibi 20 yaşında mısın? burada söylediğin gibi 18 yaşında mısın? yoksa diğer sorularında yazdığın gibi 15 yaşında mısın?
18 yaşından küçüğüm işteSeray profilinde yazdığın gibi 20 yaşında mısın? burada söylediğin gibi 18 yaşında mısın? yoksa diğer sorularında yazdığın gibi 15 yaşında mısın?
Kuzum neden yalan yanlış bilgilerle alakasız konular açıp duruyorsun? İlgi çekmenin farklı bir türü diyeceğim ama anonimsin de hani, bilemedimBaşka seçenek bulamadım, boş ver yaa
Babamı ikna edersem olur gibi
İlgi çekmeye çalışmıyorum, eskisi gibi depresif değilimKuzum neden yalan yanlış bilgilerle alakasız konular açıp duruyorsun? İlgi çekmenin farklı bir türü diyeceğim ama anonimsin de hani, bilemedim![]()
Yazmayın yaa, belki giden vardır diye yazdım. TamamBabamı ikna edersem olur gibi
Daha 1 ay önce 9. Sınıfa gittiğini yazmışsınİlgi çekmeye çalışmıyorum, eskisi gibi depresif değilim
Daha 1 ay önce 9. Sınıfa gittiğini yazmışsın
Tamam yazarak hata yaptım zaten boş ver ablaDaha 1 ay önce 9. Sınıfa gittiğini yazmışsın