- Emoji Skoru
- -58
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kmygrkiz45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galatasaray işletme ya da hukuk olabılırKardeşimin puanları ekte. Nasıl bir yol almasını hangi bölümleri tercih etmeliyiz sizce
Yahu tamalya 37 bininci siralamayla galatasaray hukuk yada isletmenin kapisindan sokmazlar. Kafan mi guzelGalatasaray işletme ya da hukuk olabılırTebrık ederım
![]()
Galatasaray işletme ya da hukuk olabılırTebrık ederım
![]()
Sözelde iyi derece yapmış tarihe edebiyata mı ilgili? Ne olmak istiyor önemli olan bu. Diğer en önemli şey de iyi üniversite tercihi. Diyelim tarih okumak istiyor Boğaziçi koç gibi üniversitelerde okumalı. Eşit ağırlıktan puanı orta-kötü ayarındaki hukuk fakültelerine tutuyor.Kardeşimin puanları ekte. Nasıl bir yol almasını hangi bölümleri tercih etmeliyiz sizce
Gs üniversitesi EA ilk 300den alıyorEmin misiniz? Galatasaray Ünv. bahsediyorsunuz..
Hayır bir de öğretmen bu kadınEmin misiniz? Galatasaray Ünv. bahsediyorsunuz..
Bende aynı şekılde düşünüyorum Tm olarak görmüşüm o yüzden öyle yorum yapmıştım. Ünüversite seçimi önemliArtı olarak Koç üni, gs üni ve boğaziçinde sosyoloji bölümü tutuyor. Bölüm olarak bakmayın bu üç üniversiteden birinden mezun olunca zaten kariyer yapma imkanınız oluyor. Gs üni fransızca diğerleri ingilizce öğretiyor. Ve kendini farklı alanlarda da geliştirmene imkan sunuyor.
Şöyle ki belki lise öğretmeni değildir. Ya da 300lü rakamı görüp eşit ağırlık sanmış olabilir.Hayır bir de öğretmen bu kadınvahim ki ne vahim
Sosyoloji de ea koc burslu gelmez belki %50 gelir. Bogazci yada gs hic bi turlu gelmez.Artı olarak Koç üni, gs üni ve boğaziçinde sosyoloji bölümü tutuyor. Bölüm olarak bakmayın bu üç üniversiteden birinden mezun olunca zaten kariyer yapma imkanınız oluyor. Gs üni fransızca diğerleri ingilizce öğretiyor. Ve kendini farklı alanlarda da geliştirmene imkan sunuyor.
Galatasaray işletme ve hukuk mu ??? Bu söylediklerin EA puan sıralamasında ilk bin ile alım yapıyorGalatasaray işletme ya da hukuk olabılırTebrık ederım
![]()
Kardeşimin puanları ekte. Nasıl bir yol almasını hangi bölümleri tercih etmeliyiz sizce
Ne istiyor ki? Eşit ağırlıktan bir şeyler seçsin hukuk vs sıralamaları bilmiyorum açıkçasıKardeşimin puanları ekte. Nasıl bir yol almasını hangi bölümleri tercih etmeliyiz
Galatasaray işletme ya da hukuk olabılırTebrık ederım
![]()
Alt tarafi 5 x 3 bir grafik okuyacak. Onu ilkokul matematik dersinde ogretiyorlar. Olmayinca olmuyor demekki.Şöyle ki belki lise öğretmeni değildir. Ya da 300lü rakamı görüp eşit ağırlık sanmış olabilir.
Tarih bölümü yazacaktım. Sosyoloji orta ünileri tutturuyor.Sosyoloji de ea koc burslu gelmez belki %50 gelir. Bogazci yada gs hic bi turlu gelmez.