• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yks Tercih Önerisi

Arkanız sağlamsa referans bulabiliyorsanız kamu uluslar veya iktisat yazın. Hacı Bayram veli gibi bir üniversite taşrada olmayanlardan yazın.

Yoksa asla iibf tavsiye etmem iibf pişmanlıktır asla ama dediğim gibi bu sıralamaya en uygun bu olabilir ama yine diyorum torpil bulabilecekseniz yoksa avmye satış sorumlusu yetiştirirsiniz

Tarih bölümü yazacaktım. Sosyoloji orta ünileri tutturuyor.
Galatasarayda tarih bolumu yok. Koc tam burslu gelmez. Yarim burslu gelir. Bogazici cok sınırda belki gelebilir ama garanti degil. Konu sahibi yazmiyor ama ben hala cocugun ilgi alanini ogrenmeye calisiyorum. 🤣🤣

İlgi alanına, okutabileceğiniz şehirlere, bütçenize göre karar vermeniz lazım.

Ayrca konu açıp sayfayı kapatıp gidenler çok garibime gidiyor. İnsan işi olmadığı, rahat rahat okuyup cevap yazacağı zamanda açmaz mı konuyu? Sanki kota doldurmak için vakit geçmeden konu açayım da çıksın aradan demişsiniz gibi.

Galatasarayda tarih bolumu yok. Koc tam burslu gelmez. Yarim burslu gelir. Bogazici cok sınırda belki gelebilir ama garanti degil. Konu sahibi yazmiyor ama ben hala cocugun ilgi alanini ogrenmeye calisiyorum. 🤣🤣
Geçen yılki sıralamala bakarak değerlendirmemek gerekir bu sene türkçe baya zorladı. Sıralamalar değişti diye biliyorum.

Şöyle ki belki lise öğretmeni değildir. Ya da 300lü rakamı görüp eşit ağırlık sanmış olabilir.

Yahu tamalya 37 bininci siralamayla galatasaray hukuk yada isletmenin kapisindan sokmazlar. Kafan mi guzel
Emin misiniz? Galatasaray Ünv. bahsediyorsunuz..

Galatasaray işletme ya da hukuk olabılır 🤩Tebrık ederım ☺️🌸
Arkadaşılar eşit ağırlık olduğunu bende biliyorum 😂😂😂mezuna bırakmayı düşünülmesi için böyle bir yorum yaptım . Sözel bölümlerin geleceği belirsiz . Dil istiyorsa düşünebilir .

Kardeşimin puanları ekte. Nasıl bir yol almasını hangi bölümleri tercih etmeliyiz sizce
İyi bir unide sozelden bölüm seçmek mi orta kötü eşit ağırlıktan bölüm seçmek mi bence bunu bir dusunun

Arkadaşılar eşit ağırlık olduğunu bende biliyorum 😂😂😂mezuna bırakmayı düşünülmesi için böyle bir yorum yaptım . Sözel bölümlerin geleceği belirsiz . Dil istiyorsa düşünebilir .
He he yedik 🤣🤣

Bak sözel sıralaması çok iyi onunla Boğaziçi Galatasaray olur ama istediği bölümler mi

Arkanız sağlamsa referans bulabiliyorsanız kamu uluslar veya iktisat yazın. Hacı Bayram veli gibi bir üniversite taşrada olmayanlardan yazın.

Yoksa asla iibf tavsiye etmem iibf pişmanlıktır asla ama dediğim gibi bu sıralamaya en uygun bu olabilir ama yine diyorum torpil bulabilecekseniz yoksa avmye satış sorumlusu yetiştirirsiniz
Kesinlikle doğru . Herhangi bir partide üst düşey tanıdığı olmayanlar uzak dursunnnn🙈

Koçta çap yandal çok kolay sanat tarihi yazıp işletme vs yapabilir

Diş hekimleri bile işsiziz diyolar nasıl bu hale geldi ya
Maalesef . Eskiden koskoca dişhekimi derdik diyemiyoruz , koskoca eczacı derdik , koskoca mühendis derdik , hiç olmazsa öğretmen olur kendini kurtarır derdik . Yok artık nereyi okursan oku kurtulamıyorsun.

Koc sanat tarihi burslu gelmez. Yarim burslu gelir o da yillik 700-800 bin lira ister.
İşte deneyebilir tam burs kaçla kapattı bilmiyorum ben olsam özelde burslu yazarım özyeğin vs. Network ve referans için daha iyi iibf istiyorsa yçnetim bilişim sistemleri de olabilir mesela

Back
X