• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun enfeksiyon ve bayılıcakmış gibi olan ağrı

dantesn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
2
0
1
25
Sabah uyandım idrarımı yapmakta zorlandığımı fark ettim. Üşüttüm sanıp umursamadım aradan 2 saat geçti idrara 5 dk da bir çıkmaya başladım ama 3 damla 2 damla şeklinde. Tamamen yapamıyordum sanki tam vajinanın girişinde bir kitle var tıkıyo gibi. Ikınmaya başladığımda acıdan gözüm kararıyordu. Acile gittim 10 15 saat acilde kaldım. Ağrı geçmedi bacaklarımdan aşağı su aktı. Akıntım sapsarıydı. Tahliller yapıldı normal değer 3 ise benim 650 falan çıktı. Tüm değerlerim en yüksek değerdeydi. Tuvalete gittim hastanede bu seferde parça parça düşürmeye başladım idrarım kıpkırmızıydı. Muayene oldum kistim değilmiş sorun ben kistim patladı sandım. Yoğun enfeksiyon bu şekilde ağrı yaparmı orada bi tıkanılık var gibi hissediyorum doktor sanki başından savdı. 2 gün oldu hala idrarımı yapamıyorum tuvaletimi de. Ikınamıyorum çünkü ıkındığım an acıdan gözüm dönüyo. 3 dk da bi tuvaletteyim 2 damla için.

Hiçbir şeyim yoktu 1gün içinde bu hale geldim. Ve çok sık enfeksiyon oluyorum. Daha yeni 2 kutu antibiyotik bitirdim. Ne zaman idrar tahlili versem hep enfeksiyon bakteri asla geçmiyor. Doktor da vücudun yapıyor diyor. Ne var anlamıyorum kafayı yicem çalışmama bile engel bu ağrı iki büklümüm.

Back