Yoğun koca

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Arkadaşlar sorun şu ki eşim vardiyalı çalışan biri zaten. Yani bazı haftalar oluyor doğru dürüst birbirimizi göremiyoruz nerdeyse. Bide o yetmezmiş gibi siyasi bir partide yardımcılık yapıyor. Gün geliyor hiç görüşemiyoruz. Başta pek sorun etmezdim ama şimdi artık iyice rahatsız etmeye başladı bu durum beni. Oğlum var 4 yaşında, tüm gün onla ilgilenmek zaten yoruyor beni. Yanlız büyütüyorum neredeyse. Hep böyle olmuyor ama çoğunlukla böyle malesef. 2.çocuğuda sırf bu yüzden yapmıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Bence yol yakınken konuşun bu işi olumlu bir yola bağlayın.
İleride sorumlulukları artarsa hiç kopamaz dışarıdaki işlerinden.
İnsanların öncelikleri hayatını belirler.

2. Çocuğu değil de
Bu çocuğa hiç vakit ayırmıyor
Size de öyle keza

Benim eşim de yoğun çalışıyor ve arkadaşlarıyla bir çay içmeye bile gidemiyor, kaldı ki iş dışında bir şeye vakit ayıracak.
Çünkü ben de insanım.
Daha rahat bir iş bulana kadar ikinci çocuk konusu kapalı bizde.

Arkadaşlar sorun şu ki eşim vardiyalı çalışan biri zaten. Yani bazı haftalar oluyor doğru dürüst birbirimizi göremiyoruz nerdeyse. Bide o yetmezmiş gibi siyasi bir partide yardımcılık yapıyor. Gün geliyor hiç görüşemiyoruz. Başta pek sorun etmezdim ama şimdi artık iyice rahatsız etmeye başladı bu durum beni. Oğlum var 4 yaşında, tüm gün onla ilgilenmek zaten yoruyor beni. Yanlız büyütüyorum neredeyse. Hep böyle olmuyor ama çoğunlukla böyle malesef. 2.çocuğuda sırf bu yüzden yapmıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir?
tanıdıklarım var. siyasi partide çalışanların hanımları kocasız, çocukları babasız kalıyo, artı ister istemez para da gidiyo böyle işlere. bırak bu işleri desen bırakmaz da. Allah yardımcın olsun. bırkması gerekiyo...

Back
X