- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi katipmerve
-
Mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim gecen hafta bebeğinin kalp atışlarını dinlerin çok şükür benim bulantilarim kusmalarim oluyodu göğüs hassasiyetim ama bu hafta bulantim yok sadece hafif göğüs agrim var bel ağrısı kaşık ağrısı falanda yok ilk gebeligim baunlar normalmi icimicimi yiyor Dr bi ay sonra cagirdi
İnş canım rahatladim biraz saolCanim herzaman belirtin olcak diye bisey yok benimde öyleydi ben de senin gibi panik yapiyordum iki hastaneye birden gidiyordum cok sükür bir sıkıntı yok icini rahat tut
Sen ne kadar lık hamissin:)))İnş canım rahatladim biraz saol
Rahat ol tabi insallah sorunsuz atlatiriz bu günleri benimde 15+1oldu zaman gecmek bilmiyorSen ne kadar lık hamissin:)))
Canim ben 6 haftalıkken Dr kalbi atışını duymadı 2 gün sonra tekrar gel yöne duyulmazsa kürtaj olan lazim dedi iki sonra başka Dr gittim o da duymadı tam 10 gün bekledim sabırsızlıkla ve kalbini dinledim çok güzel bi duyguydu ikide beklemisim simdi içinde hissediyorum seyirme seklinde batmalarin ve göğüs agrim var aslın da bide ustune gribimmSeni korkutmak istemem ama bir önceki hamilelegimde asiri yogun olan belirtilerim bicak gibi kesildiğinde anlamistim bir terslik olduğunu. Bebegimin kalbi durmuştu. Ama hic belirti kalmamisti bende.
Herkeste aynisi olmaz tabi her insan farklı yasar hamileliğini. Yinede Dr.a gitmek için arayi uzatma.
Ayy maşallah cinsiyeti bellimiRahat ol tabi insallah sorunsuz atlatiriz bu günleri benimde 15+1oldu zaman gecmek bilmiyor
Tahmini erkek dedi ama bi hafta sonra nasipse kesinlescek hayirlisi bakalim darisi basina insallah:)Ayy maşallah cinsiyeti bellimi
İnş canım bir sorun oluşturmuyordu dediler bende rahatladimKizlar merhba bende 11. Haftama girdim ilk 6 hafta hicbisym yoktu sonra birdn kusmalrm basladi 4 hafta cektim gecen hafta yani 10. Haftmdada birden kesildi ve o hafta kontrole gitmstm hicbi sikinti yoktu sukur sizin msjlrnizi okuyana kadar hic aklima getrmemstm sizde endiselenmeyn Allah korusun zatn ters bi durum olsa daha baska belirtiler olusr.. 4. Ayina kadar hamile oldgnu farkedemynlr oluyo yani herkes yogun bi belirti yasayack diye bisi yok
Kizlar merhba bende 11. Haftama girdim ilk 6 hafta hicbisym yoktu sonra birdn kusmalrm basladi 4 hafta cektim gecen hafta yani 10. Haftmdada birden kesildi ve o hafta kontrole gitmstm hicbi sikinti yoktu sukur sizin msjlrnizi okuyana kadar hic aklima getrmemstm sizde endiselenmeyn Allah korusun zatn ters bi durum olsa daha baska belirtiler olusr.. 4. Ayina kadar hamile oldgnu farkedemynlr oluyo yani herkes yogun bi belirti yasayack diye bisi yok
Sizindemi belirtiniz kayboldu takilmayin ama 2 gun gider geri gelir o iki günün kiymetini bilinKızlar sorun yaşayan var mı belirtisi gidenler Doğum yaptı mı lütfen cevap verin
İnsan anlayamıyor hemen telaşlanıyor beni 2 kaybım var bu üçüncü o yüzden ço endişeliyim sirekli bişey oldu olacak modundayımSizindemi belirtiniz kayboldu takilmayin ama 2 gun gider geri gelir o iki günün kiymetini bilin
Mesela ne gibi belirtileriniz vardida kaybolduİnsan anlayamıyor hemen telaşlanıyor beni 2 kaybım var bu üçüncü o yüzden ço endişeliyim sirekli bişey oldu olacak modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?