Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yoğun Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kizlar ben oraferon diye ilac kullandim demir depo hapi bide ketoral sampuan sac dokulmem gorulur olcude kesildi

Evet sac dokulmem hala devam ediyor hic bir sekilde cozum bulamadm. onceden sadece uzun saclarm dokulurdu su an kisa yemi cikan minik saclarm dha cok dokuluyor sanrm bi cozumu yok cok yoruldm artk

BBenmki d vitamini eksikliginden dokulmuyormus. Hala teshis konmadi. Senim vitamin eksikliginden ya da troid hormon kaynakli dokulmen varsa tedavi oldktan sonra yerine gelecektir. Benim bunlarn hepsi normal ama yine de dokulmenin onune gecemedim artk sacima hic bir sey uygulamiyorum

Meraba ben de hipertiroidi oldugumu ogrendim yeni ve hergun 300 400 tel sacim dokuluyo diyebilirim naptiniz cikti mi geri psikolojik olarak bitmis durumdayim

Meraba ben de sizinle ayni durumdayim gorusebilir miyiz 20 gun icinde kafamin arkasi baya bi acildi kafa derim görünüyor

Meraba ben de sizinle ayni durumdayim gorusebilir miyiz 20 gun icinde kafamin arkasi baya bi acildi kafa derim görünüyor

Merhaba öncelikle saç dökülmesi problrmi yaşamana gerçekten çok üzüldüm. Kendimden bilirim ne illet bir şeydir. Benimde psikolojim bozulmştu saçlarmı o kadar takıyordum ki her gün ağlıyordum gece sabaha kadar hiç uyuyamıyordm artk iyice çökmüştüm günde en fazla 1 saat uyku uyuyablyrdm sürekli saçımı düşünüyordm ve bitik durumdaydım. En son pskiyatriye gttm imsonmia uykusuzlk teşhisi kondu tedaviye başlamam gerektgi söylendi ama hamileymişim ne yazık ki başlayamadk. Şu an 7.5 aylık hamileyim. Şu an saçlarm çok az dökülüyor sanırım hamilelikten ama eminim doğumdan snra yine çok dökülücek. Bi de ben kendi teşhisimi kendm koydm. Saç diplerim yağlı sarı bir tabakayla kaplı ne yaparsam yapayım arınmıyor saçlarm da bu tabakadan nefes alamayp dökülüyor sanrm. O tsbaka da sanrm seboroik dermatit. Onunda tedavisi yokmş sadece hafifletici kortizonlu ilaçlar var onlarda ne çare

Ayni sorun 12 yaşımdan beri var. Yıkıyorum kuruyorum yşne beyaz beyaz kabuklar kalın kalın kabuklar kafama yapışmış. Çözümü yok malesef. Çok arastırdım. Sedolin şampuan iyi geliyor yatıştırıyr

Sizde pcos var mıydı? Dökülme sebebi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…