Çok mu yemek getirmişlerdi ?Hayırlı geceler hanımlar,
Dün komşum öğlen akrabalarına yemek vermişti. Akşam hatta gece kapı çaldı. Ellerinde yoğurt kovası, içinde ise öğlen verilen yemek. Buz gibi...
Çok canım sıkıldı. Çok saygısızca hakaretvari geldi.
Ben mı abartıyorum yoksa gerçekten saygısızca mı bilemedim. Ama canım çok sıkkın. Düşünmemeye çalışıyorum. Sanırım hamilelikten dolayı hassasım. Unutamıyorum. Uyuyamadım.
Valla canim senin yarim Turkceyle anlattigini ben tam Turkceyle 2 kez okudum ve anlayamadim :))Yemek verdi derken
Sanırım şunu kastediyor; komşusu öğlen davet vermiş,misafir ağırlamış yemek yaptırıp bir davet vermiş evinde..
Yemek öğlenmiş
Konu sahibine getirdiklerinde,akşamı çoktan geçmiş geceymiş hatta
İnşallah yarım Türkçemle anlatabilmişimdir
Çok mu yemek getirmişlerdi ?
Ama takmana gerek Yok bukadar büyütme
Sanirim bnm uyku vaktim gelmis.
Okudugumu anlayamadim.
Komsunuz akrabasina yemegi yogurt kabinda vermis. Saygisizlik tabiki.
Gece kimin kapisini caldilar, yemegi gerimi getirmisler.
Umarim tek anlamayan ben degilimdir.
Ayıp.
Şaka yolluda olsa lafımı sölerdim.
Ya şimdi bilemedim ailenizde ki samimiyeti.
Bazen mevlüt felan olur ziyan olmasın diye dağıtırdi komşularımız ve hani kime ne verdik kaybolmasin diye tencere yerine saklama kabı yoğurt kutusunda felan getirdikleri olurdu..
Biz de pek takılmazdik.
Ama sizin durum tam olarak nedir niyet nedir tabi ki bilemiyorum
Yemek neydi?Gece bana getirdiler. Öğlenden kalan yemeği.yoğurt kabına koyarak.
Ben de olsam hoşlanmazdım. Yemeği paylaşması hadi samimiyete bağlı. Kalıp bozulcağına vermiş. Soğuk olması da ok acıkınca ısıtır yersin hemen yemezsin belki diye düşündü de yoğurt kovası ayıp olmuş. İnsan saklama kabına falan koyar. Sanki kediye veriyor.
Eğer hayır yemeği falansaYani idare eder kadardı. Fakat biz yemedik sen ye bari gibi geldi bana.
Yok haklısın. Ama görmezden gel bu konuyu bence. En azından niyet kötü değil. Düşüncesiz biri demek ki.İnanın kedime bile saygıdan dolayı güzel kaba koyarım. Bilmiyorum ben mı çok inceliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?