Yoğurt kovası...

Normalde çok takılmazdım. O kadar çocuk indi çıktı. Biriyle verebilirlerdi. Fakat böyle yapılmadı. Yani nasıl diyeyim hayatımda ilk defa yoğurt kovasına şahit oldum. Evet dondurma kabına vs kurabiye vs konur
Akmayan kokmayan şeyler. Ama ne bileyim yemek çok ilginç geldi.

İyi de o curcuna da çocuklara yemek ayarlayıp eline vermek biraz zor olmaz mo sizce de?

Hem yemeğin yetip yetmeyeceğini bilmeden kovaya dolduracak kadar çok koymak.. belli ki tek bir tabak vermek istememiş hamileliğinizden dolayı.
Bu arada yemek nedir kovaya konan?

:) çok hoşsun. Yemekti. Kurabiye börek vs olsa sıkıntı değil. Ama yemek olunca bilmiyorum.

Bulgur pilavıydı. O curcunada onlarda tabağım vardı getirdiler. İnşaAllah dediğiniz gibidir. Günah almıyorumdur.

Öğlen yemek verildi. Yok temizdir kendisi Allah için. Mesela plastik tabak da olabilirdi. Bir arkadaşım ineklerine öyle yemek verdiklerini anlatmıştı. Bu ruh halimle onunla mı bağdaştırdım nedir?

Bulgur pilavıydı. O curcunada onlarda tabağım vardı getirdiler. İnşaAllah dediğiniz gibidir. Günah almıyorumdur.
Nezaket kuralları çerçevesinde olmasa da yine de düşünceli bir hareket bana göre.

Hayvanların beslenme şekillerini bilmiyorum ama bulgur pilavını yerler diye düşünüyorum. Hem sevap olur hem ziyan olmaz :)

Nezaket kuralları çerçevesinde olmasa da yine de düşünceli bir hareket bana göre.

Hayvanların beslenme şekillerini bilmiyorum ama bulgur pilavını yerler diye düşünüyorum. Hem sevap olur hem ziyan olmaz :)

Zaten yiyemedim. Midem almadı. Afedersiniz köpekler yedi.

Afiyet şifa olsun onlara inşallah :)

İnsanlara bilmediği şeylerden dolayı kırılma.
Mesela sen bi yemek yaptığında afilli şekilde yolla, bilmiyorlarsa bile güzel bir şekilde anlatmış olursun

Amin amin inşaAllah. Yok zaten ben de genelde komşularıma da onlara da yollarım. Bu zamana kadar anlamadılar demek ki.

Amin amin inşaAllah. Yok zaten ben de genelde komşularıma da onlara da yollarım. Bu zamana kadar anlamadılar demek ki.
Yemek yapın güzelce pembik bir sunumla (şaka şaka pembik gelin sunumu yapma ) birlikte yoğurt kovasını da verin “belki gerek okur size diye düşündüm” diye ekleyerek. :)

:) çok hoşsun. Yemekti. Kurabiye börek vs olsa sıkıntı değil. Ama yemek olunca bilmiyorum.
Amaaaan salla gitsin, at çöpe madem.
Dizilerdeki kotu karakterler gibi sana böyle bir oyun hazırlayıp kocasıyla 'hahaha nasıl ezikledim ama' diye kadeh tokusturacak hali yok ya.
Dusuncesizliginden vermiştir.
Oglen değil de akşam vermesine de hiç takilmayin. Onca curcunanin içinde siz mi gelecektiniz aklına? Hem belki misafirlerin gitmesini beklemiştir,kalanları vermek için
Biz de bazen tatlı yapıyoruz. İkinci gün bitmeyecek gibiyse dilimleyip komşulara veriyoruz. Acaba onlar da 'taze değil,belli ki dün yapmiş! Pislik !' falan diyor mudur :)

Bu arada dip not: bulgur pilavı ne ya? Hiç mi sarma börek artmadı. Kadın da bir ilgincmis

Öğlen verilen davetin, yemeğinin gece gelmesi niyetini bilemem, ama dökülmesin, boşa gitmesin, yada komşunuz o saatte müsait kalmış olabilir.Ben köyde doğup büyüdüğüm ve ailem hala orda yaşadığı için yoğurt kovası bana çok hakaret vari gelmedi. Bizde de Mevlüt şu bu yemeği olunca temiz yoğurt kovası yada büyük kavonoz tarzı kullanılır yemek getirilip götürülmede temiz olması ve iyi niyet taşıması kafi. İki canlısınız takılmayın üzmeyin kendinizide bebeğinizide.

Hay Allah razı olsun. Benim anlatamadığımı anlattınız. Teşekkür ediyorum.

Tatlı vs de sıkıntı değil. Ne olursa olsun bölünüyor. Kesiliyor. Parmaklayarak yenmez. Ya da artsa bile kesilir değerlenir. Ama yemek öyle değil. Kaşık sallanıyor. Ne bileyim( siz bayağı zekisiniz. ) anladınız beni.

Bana komsum getirse hosuma giderdi eger yemiyorsam da bahcedeki kedilere verirdim yine ziyan olmazdi. Bence bunda bi sorun yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…