Yemek neydi?
Misafirleri anca yolcu ettiler sen hamilesin diye de sana göndermek istemiştir fazlaca.
Yoğurt kabı, dondurma kabı.. bunlar bizim milli yemek servis araçlarımızdır aslında
Çok ayrıntılı düşünmese de güzel birşey yapmak istemiş bunda uykularınızın kaçacağı bir durum yokki..
Hayır yemeği değildi. Sadece gün gibi düşünün.Eğer hayır yemeği falansa
Genelde hayır yemekleri öyle dağıtılıyor
Çok fazla kişiye verildiği için
İyi de o curcuna da çocuklara yemek ayarlayıp eline vermek biraz zor olmaz mo sizce de?Normalde çok takılmazdım. O kadar çocuk indi çıktı. Biriyle verebilirlerdi. Fakat böyle yapılmadı. Yani nasıl diyeyim hayatımda ilk defa yoğurt kovasına şahit oldum. Evet dondurma kabına vs kurabiye vs konur
Akmayan kokmayan şeyler. Ama ne bileyim yemek çok ilginç geldi.
Hamilesin diye getirmistir. Tupperle saklama kabıyla verse neyse de belki de boş vermek istemeyip yemek yapmaya zahmet etme diye düşünmüştür polyanna tarafından bakarsak :)
Hem kekin böreğin sogumusu mu olur,koy buzluğa, bir gün çayla beraber ısıtır yersin
İyi de o curcuna da çocuklara yemek ayarlayıp eline vermek biraz zor olmaz mo sizce de?
Hem yemeğin yetip yetmeyeceğini bilmeden kovaya dolduracak kadar çok koymak.. belli ki tek bir tabak vermek istememiş hamileliğinizden dolayı.
Bu arada yemek nedir kovaya konan?
Öğlen yemek verildi. Yok temizdir kendisi Allah için. Mesela plastik tabak da olabilirdi. Bir arkadaşım ineklerine öyle yemek verdiklerini anlatmıştı. Bu ruh halimle onunla mı bağdaştırdım nedir?Anlamadım şimdi komşu öğlen yemek verdi . Akşamda öğlenden kalanı sizemi verdi . ? Yani bilmiyorum niyete bağlı . Burda yoğurt kabında verilmesi bence ayıp . Ama komşumun temizliğine güvenirsem yerim nolcak. O kadar üstünde durmazdım
Nezaket kuralları çerçevesinde olmasa da yine de düşünceli bir hareket bana göre.Bulgur pilavıydı. O curcunada onlarda tabağım vardı getirdiler. İnşaAllah dediğiniz gibidir. Günah almıyorumdur.
Düşünmüş getirmiş bende takılmazdım
Ama bukadar takma büyütmeBulgur pilavıydı. O curcunada onlarda tabağım vardı getirdiler. İnşaAllah dediğiniz gibidir. Günah almıyorumdur.
Nezaket kuralları çerçevesinde olmasa da yine de düşünceli bir hareket bana göre.
Hayvanların beslenme şekillerini bilmiyorum ama bulgur pilavını yerler diye düşünüyorum. Hem sevap olur hem ziyan olmaz :)
Ama bukadar takma büyütme
Hamilesin ne gerek var bukadar takmana
Getirdiyse getirdi boşver Bukadar sıkma canını
Gerçekten çok önemli değil
Afiyet şifa olsun onlara inşallah :)Zaten yiyemedim. Midem almadı. Afedersiniz köpekler yedi.
Afiyet şifa olsun onlara inşallah :)
İnsanlara bilmediği şeylerden dolayı kırılma.
Mesela sen bi yemek yaptığında afilli şekilde yolla, bilmiyorlarsa bile güzel bir şekilde anlatmış olursun
Yemek yapın güzelce pembik bir sunumla (şaka şaka pembik gelin sunumu yapmaAmin amin inşaAllah. Yok zaten ben de genelde komşularıma da onlara da yollarım. Bu zamana kadar anlamadılar demek ki.
Amaaaan salla gitsin, at çöpe madem.:) çok hoşsun. Yemekti. Kurabiye börek vs olsa sıkıntı değil. Ama yemek olunca bilmiyorum.
Yemek yapın güzelce pembik bir sunumla (şaka şaka pembik gelin sunumu yapma) birlikte yoğurt kovasını da verin “belki gerek okur size diye düşündüm” diye ekleyerek. :)
Amaaaan salla gitsin, at çöpe madem.
Dizilerdeki kotu karakterler gibi sana böyle bir oyun hazırlayıp kocasıyla 'hahaha nasıl ezikledim ama' diye kadeh tokusturacak hali yok ya.
Dusuncesizliginden vermiştir.
Oglen değil de akşam vermesine de hiç takilmayin. Onca curcunanin içinde siz mi gelecektiniz aklına? Hem belki misafirlerin gitmesini beklemiştir,kalanları vermek için
Biz de bazen tatlı yapıyoruz. İkinci gün bitmeyecek gibiyse dilimleyip komşulara veriyoruz. Acaba onlar da 'taze değil,belli ki dün yapmiş! Pislik !' falan diyor mudur :)
Bu arada dip not: bulgur pilavı ne ya? Hiç mi sarma börek artmadı. Kadın da bir ilgincmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?